21 thoughts on “Med barn går ingenting som på räls, del 2

 1. Lydia says:

  Haha fy fan va bra!

  Är dock jäkligt irriterad på reklamen högst upp till höger som täcker halva rubriken och lite annat.. Har inget problem med den när jag kollar via mobilen men vill ju kunna kolla tjuvlyssnat även via en dator..

 2. WG says:

  Lydia: ett tips: använd AdBlock!

 3. Sabina says:

  smart flicka :) även om jag förstår stackars ”tanten”

 4. Fille says:

  Rolig tjuvlyssning, men jag förstår tanten. Barn kan vara helt sjukt jobbiga för folk som inte har valt att skaffa barn eller har en ledig stund från barnen, och har man betalat för att få sitta i en tyst vagn tycker jag att man har rätt att säga till.

 5. Andreas says:

  Kommunikationen spårade ur.

 6. M says:

  Vad oförskämt! :o
  Stackars tanten.

 7. Laura says:

  Jag blev bara arg av att läsa den här tjuvlyssningen. Jag avskyr när folk är högljudda och stör andra passagerare. Speciellt när det nu var en tyst vagn dessutom.

 8. Vänsterhäntas Dag says:

  Och inte fanns det någon förälder som uppfostrade sina ungar? ”MINA barn får göra vad de vill”.

 9. Nisse says:

  Vilken jävla skitunge, eller egentligen ungens föräldrar som inte sätter stopp. Man måste visa respekt för andra människor, helt uppenbart har ungens föräldrar missat en väsentlig del i fostrandet av ungarna

 10. StoreBror says:

  Och resan fortsatte i tystnad …

 11. DHS says:

  Stackars barn som inte har föräldrar.

 12. Max Mindness says:

  Haha! Det är sant. Reaktioner kommer inifrån.

 13. Ulha says:

  Riktigt oförskämt av flickan. Jag vill veta fortsättningen. Vad sa/gjorde mamman?

 14. Sonia says:

  Jag tycker att både flickan och kvinnan hade fel. Flickan är 9 år och om det hade varit jag som blivit störd så hade jag använt en trevligare ton. Jag förstår inte varför vissa av er inte förstår att en 9åring kanske inte har superkoll på att det finns något som ”tysta” vagnar. Det är föräldrarna som måste säga till sina barn och förklara varför de måste vara tysta.

 15. Edith says:

  Håller med om att det var en rolig grej att läsa men jag hade nog gjort precis som kvinnan, sagt till. Särskilt om jag betalat för en tyst vagn! Sen hade det kanske varit lite kul om flickan varit 3-4 och sa sådär, men 9 och så respektlös å oförskämd?! Sjukt..

 16. L says:

  Ännu en anledning till att ALDRIG skaffa barn. Fy vad jag avskyr dem.

 17. NN says:

  Det där var inte det minsta roligt. Ungar på tåg brukar gapa utav h*e, och om de för en gångs skull är tysta brukar istället deras föräldrar gapa, så det blir aldrig tyst när en barnfamilj är i närheten.

  Jag brukar vanligtvis tycka att det är jättekul när vuxna blir ägda av barn, men den här gången var det faktiskt inte särskilt roligt. Det kallas för ”tyst vagn” av en anledning!

 18. lakrits says:

  Man kan ju undra hur mamman tänkte när hon satte sig med sina barn i den tysta vagnen.

 19. Burg says:

  Barnfamiljer tänker ingenting, de har gett upp. Många gånger har jag fått uppfostra deras små skitiga ungar på tunnelbanan. Ett ”Håll käften!” brukar skrämma livet på de flesta snorungar.

 20. Erica says:

  Det är ju ganska tydligt här vilka som är föräldrar och inte. Men till och med ett praktpucko vet att barn i den åldern lyssnar inte alltid på vad mamma och pappa säger, mamman själv satt säkert och var irriterad och generad själv kan jag tro.
  Men mamman måste väl ändå vara ett extra ordinärt praktpucko, för vilken vettig människa som helst vet att man inte sätter sig med barn i en tyst vagn för man borde veta som förälder att barnen troligtvis inte kommer att vara tysta hela resan.
  Jag har själv en dotter på 11 år, men hon har alltid varit ganska tyst av sig, men jag skulle inte sätta mig där inne med henne ändå eftersom risken alltid finns att hon blir rastlös. Och då kan inga barn sitta still och va tysta. För då kommer det klassiska… är vi framme snart??!! Och gärna upprepade gånger.
  Men jag måste nog säga att den åldersgruppen som är värst och som borde portas från den avdelningen punkt slut, är fan fjortisar!!
  Dom är värst av dom alla!!
  Speciellt när de sitter en 3 – 4 stycken.
  Fnittrar och lever apa, och säger man till dom lite snällt lyssnar de inte över huvud taget, de bara blänger snett och fortsätter med sitt. Då blir man irriterad och säger till på skarpen. Då kollar de på en som om man vore idiot och bara skrattar åt det.
  Det om nåt kan jag explodera på!!
  Dagens fjortisar är så förbannat dryga!
  När jag va i den åldern så fick man fan lära sig vad respekt var och hur man beter sig.
  Många i dagens samhälle verkar ha fri uppfostran på sina barn.
  Jag vill inte ha en sån unge och det har jag inte heller, för jag har lärt mitt barn vett och etikett.
  Vet i fan vad vissa andra föräldrar håller på med??
  Nån slags självuppfostran verkar det som, snopet bara för puckona när de inser att de inte funkar och att de föräldrarna förmodligen har ett helvete med barnen där hemma som inte lyssnar.
  Men synden straffar sig själv som sagt.
  Det du inte lär dina barn, kan du heller inte kräva av dom.

 21. evelina says:

  åhh, älskar den där lilla flickan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *