Men jag har hört att hon även ger "special massage"

(Tjej 18+ har fått pengar av sin mamma.)
Tjej 1: Gud vad du är bortskämd.
Tjej 2: Nej, men min mamma har haft många kunder denna vecka, så hon har tjänat bra.
Tjej 1: Eeh… okej.
(Tystnad.)
Tjej 2: Asså, hon är fotvårdare!

Lilla Torg, Malmö

45 thoughts on “Men jag har hört att hon även ger "special massage"

 1. Linnea says:

  Särskrivning i rubriken…

 2. Fosco says:

  Gah, särskrivning i rubriken! specialmassage, inte special massage!

 3. daniel says:

  med risk för att vara bror duktig…

  http://www.skrivihop.nu (specialmassage)

 4. Otto says:

  Fin särskrivning. Det skrivs specialmassage.

 5. Damon (Tjuvlyssnat.se) says:

  Ni förstod nog inte. Special massage på engelska, så som man hör i alla filmer. Fast det är inte så lätt att se. Tänkte skriva Thai massage först, men det var inte så PK. Ändrar på citattecknen nu så slipper vi fler kommentarer om det.

 6. Hank the tank says:

  Alltså ärligt talat! vad är problemet med folk som klagar på stavning och sånt?!Fosco: kamma dig å skaffa dig ett liv!

 7. Jocke says:

  Håller helt med Damon. Jag kopplade direkt att det var engelskt uttal.

  Vill även säga att rubriken räddar en ganska sömnig tjuvlyssning.

 8. Hexmaster says:

  Skulle inte särskrivar-poliserna kunna enas om en talesman?

  Visst har det ett visst underhållningsvärde när de fyra första kommentarerna pekar på samma ”fel” (extra roligt när det som här inte var det!) men i längden blir det betydligt tröttsammare än särskrivningarna i sig.

 9. danno says:

  OMGSÄRSKRIVNINGVEMBRYRSIG?

 10. Herr Besserwisser says:

  Hank the tank > Vad är det för fel att påpeka ev. felstavningar så länge man inte gör det på ett taskigt sätt? Tjuvlyssnat är ingen liten privat blogg utan en företeelse var och varannan människa känner till som numera t o m har sponsorer, är på g med bok, o s v. Således tycker jag att man som läsare har rätt att önska att korrekt språk används. Alla är olika men vi är (tyvärr) många som stör oss enormt på felstavningar i sammanhang som detta med en större publik.

  Mitt inlägg är absolut ingen kritik mot Damon och Gloria, jag tycker att de sköter sig exemplariskt med fantastiskt roliga tjuvlyssningar som sällan är felstavade.

 11. Tarre says:

  Men orka klaga på stavfel/särskrivningar. Bara man förstår vad det står.

 12. Hank the tank says:

  Herr besserwisser:
  Ja ok om ni stör er på särskrivningar och stavfel ,men kom igen nu!Det är la ändå innehållet som är det viktiga?jaja nog tjôtat om detta. Trevlig helg på er i vilket fall.

 13. eLGee says:

  Jag skulle nog ändra rubriken till – Men jag har hört att hon även ger ”Happy Endings”.

 14. preddan says:

  jaha…jag har också många kunder i mitt företag…liksom, vad är det spektakulära?

  en brud som tror att en ”kund” är lika med en ”torsk”?

  lam lyssning, inte ett dugg kul

 15. Amanda says:

  Men gud, jag fattade iaf direkt att det var engelska, och mycket rättstavad sådan :P

 16. Den där says:

  OT: måste man släppa igenom ALLA kommentarer om felstavningar och särskrivningar då? Det räcker väl med att man låter den första synas och sen skriver att man rättat till det, och sen behöver man inte visa resten. Då slipper iaf vi andra se alla jobbiga gnällkommentarer.

  OnT: Rolig tjuvlyssning. Lite komediserie-replik över den.

 17. hydroflow says:

  vad det är för fel att hela tiden klaga på om det är särskrivning etc: gå med i scouterna istället! alla ”jag vill visa hur duktig jag är! att jag kan se en särskrivning och måste också påpeka hur duktig jag är”! gillar tjuvlyssningen! att behöva förklara att sin mamma inte säljer sig på gatan! =p

 18. Cerat says:

  EN (tänk på att man ju inte kan veta vad som skrivits innan men ännu ej publicerats) kommentar om språkligt fel fyller en funktion.
  Kravet att någon ska sitta och bedöma om varje enskild kommentar är en upprepning av vad som påpekats tidigare eller inte – vilket måste vara oerhört tidsödande – är nog orimligt. Så ska vi enas om att det där med ett gemensamt språk (”gemensamt” språk innebär att det i möjligast mån används på samma sätt) för att vi ska kunna förstå varann, är en bra grej, får vi nog tåla vissa språkpoliser. Att folk sedan bara älskar att oja sig över en särskild felstavning trots att kommentarer om den redan publicerats är ju beklagligt.
  Vad jag tycker känns mer väsentligt att bekämpa är allt gnäll på underhållningsvärdets eventuella icke vara hos tjuvlyssningen ifråga. Och som utifrån det ifrågasätter varför den tagits med. Alla har olika tycke och smak när det handlar om humor.

  Men jag vill hävda att en felstavning är en felstavning är en felstavning och största delen av vårt språk är omgärdat av vissa, fasta regler.

 19. sofiiieee says:

  eller så är man scout och särskrivningshatare samtidigt. wonderful. :)

 20. P says:

  Störigt med alla som klagar.

  ”happy ending?”

 21. Niklas says:

  samtalsämnet börjar dras bort från tjuvlyssningen.

  men ville bara ge en extra kommentar till det. Om det här vore en privat blogg eller liknande så spelar det inte särskillt stor roll om det är särskrivet eller inte.
  Men om man är ett ”företag” som ska försöka vara seriösa (jag gissar att det är så med den här sidan med tanke på boken och det) så är det bra om man skriver på rätt sätt, det tas mer seriöst av väldigt många av sveriges invånare.

  Själv kan jag ärligt talat säga att jag är lite språkpolis. Och väldigt lättroad, en lyckad särskrivning kan få mig glad en hel dag =)

 22. Dave says:

  Herr Besserwisser>>

  Du betalar inte ett öre för att vara här, så du har inte rätt att kräva ett skit. Så enkelt är det. Däremot kan man ju alltid komma med med förslag och förhoppningar. Själv skulle jag gärna betala en slant varje månad för ett filter som så att man slipper kommentarer från gnällkärringar som du.

 23. Emilia says:

  Vilken idiot tar för givet att så fort man talar om att en kvinna haft kunder så kopplas det till sexindustri. Detta är inte bara fördomsfullt utan tar också för givet att alla andra är lika fördomsfulla.

 24. wonderwall says:

  alltså. ihop skrivning (ja jag särskriver med meningen) kommer dö ut mer och mer och har redan börjat. bara att vänja sig! lättare att läsa och mer engelskt och därmed mer internationellt! sär skrivning for life

 25. kristnjov says:

  Den här var billig…

 26. Den där says:

  Vissa irriterar sig på särskrivningar och stavfel, andra irriterar sig på folk som upprepade gånger påpekar andras särskrivningar och stavfel.

  Ärligt talat har jag lust att tillfoga er alla fysisk smärta, men det får man väl kanske inte skriva här, så jag ändrar mig och säger istället att jag bara tycker att ni är frukansvärt jätteirriterande och töntiga. I det här fallet var det ju inte ens något fel att påpeka, eftersom det uppenbarligen var menat som engelska.

  Dra nåt gammalt över er, tack.

  För övrigt, hade inte ni (Damon och Gloria) skrivit någonstans att kommentarer om felstavningar inte skulle publiceras? Det var väl för bra för att kunna hållas antar jag.

 27. Klara says:

  Emilia: bara de som ocksa ar sa fordomsfulla forstar tjuvlyssningen… och du verkar ha forstatt den perfekt.

 28. MonkeyWiz says:

  Speciell massage ELLER specialmassage.
  http://www.skrivihop.nu/

 29. Martina says:

  Alla har vi inte samma humör, jag tyckte den var sjukt rolig. Men istället ska alla klaga på en stavning, orka bry sig? men jag gillade ”kristnjov”s kommentar: den här var billig.. hahahhaha :D

 30. Damon (Tjuvlyssnat.se) says:

  Monkeywiz: I din iver att framstå som smart, så framstod du som en idiot som inte läser kommentarerna ordentlig. (Var väl första gången jag var hård mot någon, men det är inte mycket begärt.)

 31. Damon (Tjuvlyssnat.se) says:

  Den där: Du har helt rätt, klagomål ska inte skrivas ut. Men i detta fall var jag tvungen att publicera det, och sen förklara för annars skulle det blivit översvämning med besserwissers som ska kommentera. Men nu funkar inte den taktiken eftersom det tydligen är för jobbigt att läsa igenom alla kommentarer innan man postar =)

  Om ni vill så kan vi göra en hårddragning och ta bort alla som gnäller, vet inte om det skulle vara rätt eller etiskt, men det verkar vara väldigt många som stör sig på ”gnällkommentarer”

 32. stina says:

  Damon:
  kan ni inte bara strunta i att lägga ut kommentarer som handlar om samma felstavning/särskrivning o.dyl.
  (alltså, ifall ni redan har ex. 4

 33. Lassemannen says:

  TJuvlyssningen var väl sådär, men rubriken var lite halvkul.

 34. stina says:

  bara halva min kommentar kom med :S
  aja, tycker i alla fall att efter en sisådär 4-5 kommentarer om felskrivningar, bör det inte publicerars några fler.
  en det är upp till Damon och Gloria att avgöra…

 35. Kim says:

  Haha, jisses. :D Roligt att den andra tjejen fattade att hennes kompis tänkte på något helt annat.

 36. elin says:

  fett skön i love it….

 37. Herr Besserwisser says:

  Dave>

  LÄS: ”Således tycker jag att man som läsare har rätt att önska att korrekt språk används.” Rätt att önska! ÖNSKA. Jag _kräver_ ingenting.
  Kritiken var heller inte riktad mot felstavningar eller Tjuvlyssnat i sig.
  Och vad vet förresten du om vad jag betalar? Jag kanske både använder sms-tjänsten, planerar att köpa boken, osv. Inte för att det ger mig rätt att kräva någonting. Sajten är inte min.

 38. Emilia says:

  Wonderwall: Du KAN inte mena allvar! Herregud!

 39. Den där says:

  Mja, jag förstår ditt problem Damon.. Men om ni skulle ha tid och ork så kan ni ju göra som stina skrev och bara publicera den första kommentaren och sen förklaringen, och låta bli att publicera resten. Men det kräver väl att man kollar upp alla tidigare kommentarer för varje sån kommentar, och det tar väl ett tag antar jag.

 40. Erik says:

  Tjejer är lite tröga ju…
  xD xD xD

 41. Julia says:

  När det står sådär så kopplar man väl till att det är engelska… Eller kanske inte, med tanke på kommentarerna. Men, men! Klockren tjuvlyssning iaf ^^

 42. Erfa says:

  Visserligen är det engelska, så särskrivningen är helt ok. Stavfel ska man absolut inte klaga på eftersom det är väldigt svårt, men särskrivningar är lätt att undvika och åstadkommer förvirring och fel.

  Dessutom är det väldigt lätt att lära sig reglerna. ”Om det uttalas som ett sammansatt ord skall det också skrivas som ett sammansatt ord!”

 43. pontinho says:

  HAHA, helt klockren!!!!

 44. Boh says:

  Varför klagar ni på stavningen ? Det var en kul tjuvlyssning . Det räcker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *