"Men som tur var hade tatueraren ingen ledig tid…"

Buss, Stockholm

En kvinna sitter på bussen men skyler ansiktet med händerna och pratar i mobiltelefon.
Kvinnan: Nej, 40-årskrisen satte in och jag piercade mig… Nej, inte ett ställe… tre…

0 thoughts on “"Men som tur var hade tatueraren ingen ledig tid…"

 1. Lilla jag says:

  Ha, ha! =)
  Undrar om 30-årskrisen kan få mig att traska iväg till tatueraren med den där tatueringen som legat i min skrivbordslåda i snart 10 år meden jag funderar, funderar o fegar… =)
  Inom ett år go´vänner!!

 2. tjockiskatten says:

  ”.. men bara två i ansiktet.” ;)

 3. Klara says:

  I så fall hade jag en 18-årskris…och en 19-årskris…och en 20-årskris..:)

 4. hugo says:

  Är det någon som har eller har haft en 24års kris eller liknande?!
  Känns skummt att bli ändre :P

 5. tegren says:

  hahahahahahahaha…. så j-a lysande..
  hugo!. jepp.. 23årskris för två år sen… kände mig gammal som gatan.. dock ingen piercing..

 6. Nana says:

  Haha känner igen mig! Har precis fyllt 23 och har bestämt mig för att tatuera mig…

 7. Lisa says:

  När jag fyller 18 minsann, då kommer min kris. Kommer både pierca mig och tatuera mig. Det blir nåt det!

 8. Louise says:

  haha, 16års kris för min del isåfall, satte en i läppen. det blir fler när jag blir gammal (18) (:

  haha, jag undrar vart hon satte dom (jag fattar att det var i ansiktet ^^ men iaf) :P

 9. Bejron says:

  Rätt !!! Fram med fler äldre piercade människor !!

 10. Micke says:

  Fejk/redigerad. Ingen frågar väl ”På ett ställe!?” eller dylikt efter någon har berättat att de har piercat sig?

  Tråkigt ;(

 11. Karro says:

  Ni tror ni hade en kris för att ni piercade er när ni var 16-20år? Men seriöst! Det räknas väl knappast som kris. Varenda fjortis gör ju det, så ni är knappast unika. Att en 40åring gör det för att känna sig ung igen däremot kan man möjligtvis kalla kris. Jaja, alltid kul när kommentarerna är roligare än tjuvlyssningen ^^ ”Jag hade en kris, jag var 16år och piercade mig precis som resten av tjejerna i gänget”

 12. Daniel-_- says:

  Micke, nej, men kanske frågade personen i andra luren: ”På vilket ställe då?”

 13. Saggezza says:

  Karro: Ironi är något som man faktiskt måste läsa in i de flesta kommentarer som skrivs här. Det var nog inte krisen i sig som det syftades till i kommentarerna utan mer själva piercingssenariot.

 14. Andreas says:

  Jag fyllde tjugosju för någon vecka sedan, och har varken tatueringar eller piercings. Är det dags att börja bekymra sig inför en eventuell 30-årskris? Eller det Damon firade för inte så länge sedan, 10.000 dagar? :)

 15. Niki says:

  Men vad fan att pierca sig nar man ar 15-20 ar ju ingen kris… krisen innebar ju att hon gjorde det i den aldern… en ungdomlig grej dvs…

 16. Bogg says:

  Andreas – Tror det beror på vad man uträttat och vilka man umgås med. Festar du ons-sön och umgås med 20-åringar så går nog inte 30-årskrisen att undvika. Fattar inte hur någon kan känna sig gammal vid 23, jag är 27 och undrar när man blir vuxen. Kan inte någon som identifierar sig som vuxen man eller kvinna och inte kille/tjej svara.

 17. olof says:

  Innebär kris att man tappar sitt sinne för ironi?

 18. fekke says:

  Alla ni som klagar på dom som snackar kris pga piercings vid 15-20 års ålder.

  Slappna av för i helvete. Dom är ironiska.

  Köp lite humor.

 19. grisen says:

  @Sagezza: Jag försökte verkligen läsa om kommentarerna om 16-18årskriserna, men hittade inte ett spår av ironi där. Tror inte att de riktigt förstått det här med ålderskriser, de ser nog snarare det som att fira att de blivit 16, 18 etc.
  Själv är jag tatuerad och har varit piercad två gånger (fick ge upp dem för allergi) och inte var det varken kris eller åldersfirande där inte, jag bara gjorde det ändå.

 20. patric says:

  Visst kan man ha livskriser i tonåren.. Inte i samma bemärkelse som en 40års-kris, men ändå. Dessutom så tror jag att de flesta här inne som är

 21. patric says:

  forts från föregående inlägg:

  under 20 skriver ”kris” med glimten i ögat.

  Hahahaha, så jävla menlöst av er att leka besserwisser bland kommentarerna här när ni ändå vet att det ALLTID är jag som har rätt.

  Hoppas att det är någon som inte förstår att jag skojar. Så kan jag skriva touché sen.

 22. Saggezza says:

  grisen: Jag vet inte riktigt vad du definierar som ironi om du inte kan läsa något av det i kommentarerna här… Relevansen om dina tatueringar såg jag inte i ditt svar till mig dock. Jag har inte påstått att det inte går att göra tatueringar eller piercingar bara för att göra dem, eftersom jag själv också är tatuerad och har varit piercad och inte led av någon kris.
  Vad jag inte kan förstå är hur du INTE kan läsa någon ironi i kommentarer såsom tex; ”haha, 16års kris för min del isåfall, satte en i läppen.” eller ”I så fall hade jag en 18-årskris…och en 19-årskris…och en 20-årskris..:)”?!

 23. Bogg says:

  Saggezza – Om man inte beaktar att det kan vara ironiskt så lär man gå på grund som många besserwisser-wannabe:s gärna gör. Dock kan man inte sätta likhetstecken mellan ironi och humor. Kommentarerna om 16- och 18-årskriser är skämtsamma men de innehåller väl inte ett spår av ironi. Vad jag stör mig på är dock kommentarer av typen ”I så fall hade jag en 18-årskris…och en 19-årskris…och en 20-årskris..:)” jaha det säger mig ingenting. En förklaring tack, vad har det med tjuvlyssningen att göra?

 24. Linn says:

  Nää va tragiskt… Hade det varit min mamma…shit!

 25. Saggezza says:

  Bogg: Du ska nog läsa mitt inlägg en gång till eftersom det är uppenbart att du har missförtått vad jag har menat. Jag menar att det är ironi i dessa eftersom de säger sig ha haft kriser varje gång de har gjort en ny tatuering eller piercing vilket jag anser att vissa kommentarer ovan innehåller. (Nu tror jag dock att man kan ha kriser i alla åldrar men det är en annan sak). Nu var det väl mer så att jag i min första kommentar reagerade på att det var mycket hårda ord emot dem som försökt skämta till eller vissa ironi över tjuvlyssningen och därmed påpekade jag det faktum att det inte var så att det var en allvar ton i kommentarerna.
  Och att du stör dig på kommentarer som “I så fall hade jag en 18-årskris…och en 19-årskris…och en 20-årskris” kan jag tyvärr inte hjälpa dig med eftersom jag inte skrivit någon av dem. Du får du hellre vända dig till de/den person som har postat inlägget.

 26. wonderwall says:

  oh, vad kul att räkna dagar istället för år! kanske slipper man sina kriser då? eller har man tex 10 000 dagars kris då kanske.. :)
  men för den delen så kan man inte va för ung för att ha ålderskris… själv har jag haft det sen 14-15. fast det börjar bli bättre nu efter 20… tror jag :P

 27. olof says:

  Bogg, snälla. De tycker det är skojigt att någon måste vänta på en 40-årskris innan de piercar sig, eftersom det är något de gör innan frukost.
  Det är nästan ännu skojigare att du inte fattar det här.

 28. Kristina says:

  Bogg: Vuxen blir man aldrig! Jag är 56 och väntar fortfarande på att mogna. Skröplig blir man med åren, men vuxen….

 29. Diana says:

  Bogg: jag antar att Klara menade att hon hade piercat sug tre gånger, när hon var 18, när hon var 19 och när hon var 20. “I så fall hade jag en 18-årskris…och en 19-årskris…och en 20-årskris..:)” syftar då på att om man piercar sig var gång man har kris, kan det vara tvärtom: man har kris varje gång man piercar sig.
  shit, vad skum förklaringen blev nu då….

  Ha en fortsatt trevlig dag.

 30. Inte Chall says:

  Vissa får ålderskris när de blir 15.

  Då skrattar man åt dem.

 31. Klara says:

  tror att folk kan ha mer eller mindre allvarliga kriser lite när som helst i livet, inte så bundet till vilken ålder man är i utan mer vilken situation

 32. Klara says:

  o förresten..bogg: du har kanske redan fått en förklaring, men vad jag menade med: ”I så fall hade jag en 18-årskris…och en 19-årskris…och en 20-årskris..:)” var att om en kris är en förutsättning för att pierca sig så har jag haft tre kriser.. jag försökte vara rolig, men det kan ju misslyckas ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *