Mothugg för den goda sakens skull

Ica Maxi, Ronneby

En mamma ~35 och hennes dotter ~10 har handlat en massa godis och står i kassakön. En man ~60 kommer och ställer sig bakom dem.
Mannen: Oj oj oj, så mycket godis! (Han blinkar mot flickan med ena ögat) Ska du äta allt det där själv, flicka lilla?
Flickan (fräser argt): Och vem tror du att du är? Min tandläkare, eller?

0 thoughts on “Mothugg för den goda sakens skull

 1. Stina says:

  Peddovarning på gubben? Skulle nästa replik vara ”Om jag får smaka på ditt godis, så får du smaka på min klubba…”?

 2. llalalla says:

  Men varför i h-e är man pedofil för att man skojar om en sån sak! Ge dig nu Stina.

 3. heroin says:

  Stina: Ehhm, så män över 20 år får inte prata med barn längre eller?
  Anses det som ett sexuellt övergrepp att bara PRATA med ett barn nuförtiden eller?
  Låt mig gissa att du är feminist…gäsp.
  ”Alla män är våldtäktsmän och pedofiler!”

 4. Ylva says:

  lite oförskämt av henne ;)

 5. Djurist says:

  25 Marcus, om du nån gång skulle våga dig på att köpa snus nånannanstans än på koppra i mögträsk så kommer du att upptäcka att det finns affärer som har två eller kanske till och med ännu fler kassor och att kunderna då står bredvid varann när de köar. Inget konstigt alls att man hör vad som händer i kön bredvid då.

 6. e says:

  Alla kommenterar hur ouppfostrad och uppkäftig flickan är, och förutspår hennes olyckliga framtid -men tänker ni ens på gubbens beteende? Vem i allsin dar går fram till en främling, barn till på köpet, och kommenterar dennes ätbeteende, om än med en skämtsam ton? Oerhört ouppfostrat/oartigt, om du frågar mig. Flickan gjorde helt rätt, och vore hon mitt barn så hade jag varit omåttligt stolt. Det är BRA att ungar, speciellt flickor, har skinn på näsan, för då klarar de, om nåt, framtiden BRA då de inte kommer låta sig sättas på.

 7. Oxido says:

  Herregud, denna kommentarstråden var då den mest löjeväckande hittills.

 8. stefan says:

  Så här bitchiga o kaxiga är väl nästan alla barn i sverige numera..

 9. Gris says:

  Heroin: Vad tusan har pedofilimisstankar med feminism att göra?? Själv tycker jag att det är lika sorgligt att kvinnor och män ses på med så olika ögon som att män som umgås med barn blir misstänkliggjorda. Öppna en bok och läs på lite innan du dömer. Suck

 10. Patric says:

  Jag kan se aftonbladet’s rubriker nu:
  Extra extra: Man i 30-årsåldern tilltalar litet barn, säpo är på spåret. Mannens vänner: ”Vi hade ingen aning.”

  Vad i alla jämrans dagar är det för fel på folk? Nog för att man bör stävja dåliga tendenser och mota olle i grind, men politisk korrekthet kan och HAR gått överstyr.

  Jag uppmanar alla människor i världen att aldrig prata med eller berömma barn och ge dem vare sig uppmärksamhet eller uppmuntran. Försök inte ens, ni är bara pedofiler i fårakläder om ni gör’t.

  Candyman, candyman, candyman.

  *smäller i dörren på vägen ut, Sauk-style*
  (Ja det är mycket nu)

 11. Ida says:

  Ungen är tio år, hon kunde väl helt enkelt inte bedöma situationen och se ifall mannen sa det ”på skoj” eller för att ”piiik:a” henne.
  Och det är väl inget konstigt med att folk pratar med barn. De flesta gillar barn och alla pratar med min dotter och lägger snälla eller skämtsamma kommentarer till henne när vi är ute.
  Det här väl väl ingen stor grej. Barn är kul och andra gillar att skämta med de och ibland så är de ”bara barn” och reagerar på det ena lr andra sättet.

 12. Lentomannen says:

  #56 e. vad menar du?
  Det e så typiskt svenskt att bara stå för sig själv och se sur ut och om man tilltalar någon så tittar på på en precis som om man vore från en annan planet, det e väl trevligare om man kan utbyta några trevliga fraser med sina medmänniskor? Den äldre herren blev nog lite ledsen över hur flickan uttryckte sig, och jag undrar vad hennes mamma sa till henne, om hon nu sade något alls?

 13. deathcab says:

  HAHAHAHHAHA, åh vilken härlig unge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *