My Ami made me a Tux

Pizzeria Milan, Tibro

Fyra killar ~18 sitter och diskuterar olika tv-program. Efter en stund kommer samtalet in på Miami Ink.
Kille 1: De som tatuerar sig i Miami Ink är ju fan helt sjuka.
Kille 2: Ja vafan allt ska ju symbolisera något! Kan de inte bara göra en tatuering för att den är snygg eller?
Kille 3: Ja typ ”Min brorsas tjejs mosters kusins killes kompis körde i diket med sin Volvo 240 och nu vill jag ha en tatuering som symboliserar det”.
Kille 4: Ja eller hur, och så tatuerar de in något som inte har ett skit med det att göra… typ en jävla pingvin eller något.

Cred: Jennie

93 thoughts on “My Ami made me a Tux

 1. Humes says:

  Hahahahaha fan vad sköna killar. De har iaf humor.

  Gött :D

 2. Tapio says:

  #50 Niklas: Jag utgick från den enda tidigare lyssningen på sajten som var från Tibro. Den var kategoriserad som mellersta Sverige, därmed något slags prejudikat. Men du kanske har rätt, det är ju ganska godtyckligt var mellersta slutar och södra börjar. Själv trodde jag först att det stod Timbro och tänkte lägga det i högra Sverige.

 3. Oxido says:

  #38 jurg: var det bruden som hade en tatuering i svanken eller så? Som sedan visade sig vara något slags kinesiskt ord eller något i den stilen?

 4. G says:

  #50, #52: Ja är inte det här södra Sverige så vet jag inte vad, omedelbar rättelse erfodras.

 5. Rasmus H says:

  #52 Tapio: Hahahaha

 6. sebbe says:

  Killen som tatuerade sej pga sin ”nära döden upplevelse” EN ALKOHOLFÖRGIFTNING, alla har varit med om det, herregud

 7. Wildheart says:

  #56 sebbe: He-he. Vad skulle motivet vara då? En tom flaska?

 8. Tossen says:

  de verkar mer ytliga än deras tatueringar ^^

 9. pinne says:

  #57 WH: Förmodligen skulle kärleken till H2O vara ”the main theme”! Om du hittar den kemiska beteckning för Green Tea, så får du gärna dela med dig.

 10. Erika says:

  Ja ska vi börja diskutera gränserna om sveriges södra, mellersta och norra del tycker jag definitivt det är fel att norra sverige är ovanför Gävle. Vem f*n har kommit på den idén?

 11. Jimmy says:

  Norra Sverige börjar strax ovanför Växjö sa en bekant till mig…

 12. Kalle says:

  Hehe, jag och mina kompisar pratade om exakt samma sak, vad är felet? Tycker det är skitlöjligt att dom vill att allt ska symbolisera nåt fjant.

 13. Jo. says:

  #53 Oxido: poop!

 14. Bluffmakare says:

  #34: jag vill ha en pingvin intattuerad… En fågel som inte kan flyga, hur symboliskt är inte det?!

 15. Skipper says:

  Pingviner äger.

  ”Just smile and wave boys”

 16. lalala says:

  …med sin volvo 240. XD det var ganska detaljerat.

 17. Oxido says:

  #62 jurg: ok. Med jos tips hittade jag den jag tänkte på
  http://tjuvtittat.se/index.php?s=poop

 18. OneUp says:

  Någon skrev att det var fint med en tatuering på sitt döda barn. Jag såg en asful sådan för ett tag sen på en fest… det var inte särskilt populärt att anmärka på hur fult gjord den var.

 19. pinne says:

  min systerdotters barnvagn tatuerade in skäggstubb och moppemusch en gång, sedan gick den ut på stan och skyfflade undan 15-åringar…

 20. pinne says:

  min systerdotters barvagn tatuerade en gång in skäggstubb samt moppemusch, gick sedan ut på stan och terroriserade, plöjde, mördade 15-åringar på stan…

 21. Carro says:

  HAHA. True that!

 22. Carro says:

  Det där låter precis som något jag och mina kompisar skulle kunna säga.
  Undra var Tibro ligger…

 23. jurg says:

  OneUp: Varför skulle man vilja tatuera sitt döda barn? Det är ju ändå ingen som ska titta på ungen efter begravningen om man inte har den i frysen

 24. Agnes {enoimreh} says:

  Jag och mina kompisar pratade precis om det här för några dagar sen och vi kom fram till ungefär samma sak som de här roliga killarna ;) jag lovar att jag skulle garvat så jag dog om jag hört den här live ;P

 25. Lilla Jag says:

  #52 Taipo, men det som tjuvlyssnas från Skövde hamnar i Södra Sverige, Tibro ligger bara knappt två mil rakt österut från just Skövde ;)

  För enkelhetens skull kan ni ju benämna hela Götaland som södra Sverige, eller varför helt enkelt inte byta namn på kategorierna till Götaland, Svealand och Norrland? Så vet ni med en gång var ni ska placera tjuvlyssningen och folk slipper klaga :)

 26. Ika says:

  Hörrni, jag är uuunik, jag är INTE tatuerad…

 27. Wildheart says:

  One Up: (ang. #75 jurg)…och dessutom ta med liket på fest?

 28. pinne says:

  lite vita lögner på en svart tatuering… herregud partybarn – partybanan!

 29. Adam says:

  öhh… ja o mina kompisar hade exakt den här konversationen. Jag tycker inte det är så märkvärdigt så man lägger ut den på tjuvlyssnat.

 30. Oxido says:

  Jag har inte sett på Miami Ink mer än ett par minuter, men jag trodde det funkade som Orange County Choppers att de filmade på ett ställe bara. Intressant att de bygger upp det som en real life pryl fastän det inte alls är det.
  .
  #81 Adam: Om du bjuder TL-crew på riktigt mycket öl kanske du får vara med och välja.

 31. Albin says:

  haha ja och mina polare har diskuterat exakt samma sak.

 32. Lee just Lee says:

  HAHAHAHAHAHAHAHA! jag skrattade så jag grät åt den här! :D så fantastiskt bitter och välformulerad kille som uttrycker sig så jag blir alldeles rörd! sen att det är fullständigt sant är ju en extra bonus… ;P

  #22 Lumberjack, precis när jag skrattat klart åt tjuvlyssningen hamnade jag på din kommentar och började lika mycket igen… :D jag lovar att sponsra dig när du börjar sända bra och rolig tv som går ut på att tatuera sexpack på folks rövar ;P
  och #66 Skipper, precis när jag kommit över attacken från Lumberjack så kom din note, och jag började för tredje gången!
  tack så mycket, jag har körtelfeber så jag behövde verkligen de här skratten! ;D

 33. Mix says:

  är det bara jag som liksom inte känner att det här riktigt var en tjuvlyssnat.se tjuvlyssning, utan kanske bara en rolig konversation. tjuvlyssnats tjuvlyssningar borde väl vara lite mer sånna konversationer som folk inte vill ska höras eller sånna konversationer som är så dumma att dom inte borde höras eller alternativt sånna konversationer som förs mellan främlingar. kanske inte är en jätte genomtänkt kommentar det här, men ja, jag tycker den här kändes som den hamnat på fel sida.

 34. Abbe says:

  MIX!

  Personligen tycker jag att den var rätt kul, alltså en del tjuvlyssningar är så överdrivna så det märks liksom att folk har hittat på dom. En del är ju typ gamla skämt som nån har ”gjort om” till en tjuvlyssning. Det här är liksom lagom roligt för att va sant + att det är ju trovärdig för det är många (bla jag själv och mina polare) som tycker samma sak =) But your entitled to your opinion =)

 35. Mix says:

  Jag tycker också den va rolig och jag me har legat och tänkt liknande saker när man slötittat på programmet. men de e väl just de som gör att den här tjuvlyssningen inte känns som en tjuvlyssnat.se tjuvlyssning. för dom här killarna skrattade nog gott åt deras konversation, och flera av dom hoppades säkert på att fler fick höra den. Då tas liksom tjuvlyssnat stämmningen bort från de.

 36. GurkeBurke says:

  Det här kunde vara ett samtal från Rocky. Rockys efterföljare kanske.

 37. Kille 3 says:

  240n är för att alla coola killar i tibro som tatuerar sig kör 240!
  Aiya-napa-killar, ni vet.
  Milans silvia är grymt god!

  och #88 GurkeBurke, Rocky är bästa serien!

 38. Tibro är en förort till Hörnebo says:

  Tibro ligger ganska exakt i mitten av Sverige. 150km från östkusten å 150 km från västkusten. Så det stämmer ju utmärkt att det räknas som Mellersta Sverige.

  Mmm, blev lite sugen på en Silvia med extra sås från Milan nu.

 39. bazisten says:

  ”I fought in the war so this dragon represents america, and the man beeing grilled by the dragons mighty flames represents Iraq.”

 40. Madelen says:

  Hahahha Tibros killar är bäst ;D Tibro=the one and only ”city” ;) Tibrofolk är smarta :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *