När minnesluckans välsignelse sköljer över en

Chez Amis, Göteborg

Toakön är lång och två småfulla tjejer ~20 diskuterar om de ska smita in på killtoan istället, där det inte är någon kö.
Tjej 1: Ja men det är alltså inte bara pissoarer, det finns riktiga toaletter där! Jag har smitit in där förut när jag har varit här!
Tjejerna försvinner in, men kommer ut direkt igen, fnissandes
Tjej 2: Men där fanns ju bara pissoarer!
Tjej 1: Men jag är ju säker på att det fanns riktiga toaletter! Jag har ju varit där inne tidigare! Eller var pissade jag då liksom?!

Cred: Louise

39 thoughts on “När minnesluckans välsignelse sköljer över en

 1. Diana says:

  Bara pissoarer? Så smidigt då………

 2. Snyggare än du OCH din brud says:

  hur kan det INTE finnas toaletter? skiter killarna i pissoaren oxå eller?

 3. mattias says:

  tjejtoaletterna är säkert även för killarna.
  Vi har exempelvis ett ställe i stan där högra dörren är pissoarer och vänstra riktiga toaletter, vilket gör att många missförstår det för kill- och tjejtoaletter.

 4. Johan says:

  För väldigt många år sedan såg jag en tjej som faktiskt satt i själva pissoaren. Kanske var det ett bra ställe att ragga på, för någon timme senare såg jag samma tjej rida en kille – då hade de i alla fall flyttat sig till en vanlig toalett men ”råkat” glömma att låsa…

 5. Sara says:

  Om man är tjej, går man väl på tjejtoan eller? Kan ni tjejer se en kille på tjejtoan? Nej, det kan i alla fall inte jag. Killarna tänker nog typ samma sak. Det kan ju bero på person men jag tycker att det är ofräst att gå på killtoan om man är tjej. Och samma med killar. Men pissoarer är faktisgt inget fräst alls, i vilket läge, kill eller tjej.

 6. Martin says:

  Helt ärligt, hur full måste tjejerna inte vara om de är beredda att sätta sig o pissa på en killtoa? Det är knappt så att man klarar vidrigheten själv när man står och pissar. På många ställen i stan kunde dom lika gärna bara ha ett hål i golvet eftersom den större delen av all urin hamnar på eller bredvid toaletten.

 7. mille says:

  Sara: Anledningen till att vissa tjejer går på killtoan ibland är för att det ofta är sån lång kö till tjejtoan på krogen. Men varför skulle det vara ofräscht? :) Har du en kill- och en tjejtoa hemma? XD

 8. Tove says:

  Sara (nr.5) – Ofräscht för tjejer att gå på samma toa som killar? Ofräscht för killarna att gå på samma toa som tjejer? Som du föreslår beror det nog på person. Jag går där det inte är någon kö och ser helst att toaletter inte är indelade efter kön, just för att tjejkön oftast är längre när det tar längre tid för oss.

 9. Karro says:

  Jag fattar inte vad tjejer håller på med när de är på toa?!

  Sätt er, kissa, torka er, spola, gå ut och tvätta händerna (om handfaten är utanför, annars tvätta dem innan ni går ut). Hur svårt kan det vara? Tar knappt en minut. Ändå sitter de flesta där inne minst 5 minuter. Och jag tror knappast alla gör nummer2.

 10. per says:

  man sitter ner när man kissar!

 11. Adam says:

  Jag förespråkar endast könsneutrala toaletter. Möjligtvis så kanske vi kan köra med ett speciellt ”pissoar-rum” eller nåt, där killarna (duh?) som bara ska pissa går. Förövrigt så finns det ingen anledning för könsindelade toaletter.

  Och Martin (#6): det har nog mycket med hur det ser ut inne på toan från början. Kommer du in till en toa där det är riktigt äckligt, stökigt och allmänt ofräscht ut, inte fan bryr du dig själv om att ta det försiktigt? Det är, i det hänseendet, skillnad på kill/tjejtoaletterna.

  För att avsluta, och gå lite of topic: Övervikten av de allmänna toaletterna (där det är könsindelat) har skötbordet på tjejtoan. Varför det?

 12. Haha says:

  hahaa jag trodde det var JAG först för exakt samma sak hände mig på nivå 22 i stockholm! skumt!

 13. Hugo says:

  Hahah

  hederliga Chez Amis.
  händer ungefär varje kväll jag har varit där att tjejer har kollat in killarnas rum.
  inte helt ovanligt måste jag säga.

  Men jag tror att det är 4a toaletter(rum) där.
  1 pissoar, och 3 vanliga toaletter.
  så det blir ganska stor kö av tjejer

 14. Zachary says:

  Taskigt att det inte fanns ngn vanlig toa…det stör jag mig på när det inte finns!

 15. Mikael says:

  ja, Chez amis… det stället saknar man inte direkt…

 16. Simona says:

  själv så tkr jag att man ska helst undvika alla toaletter förutom de hemma ;) tkr det är förjävla ofräscht vart man än går

 17. Daniel says:

  ”ja, Chez amis… det stället saknar man inte direkt…”

  Nä, inte sen man fyllde 18.

 18. agree says:

  Adam: Det har jag med undrat över, varför skötborden i regel sätt bara finns inne på tjejtoan?

  Irriterade mig som fan när vi var på stan och behövde tillgång till skötbord, som den här gången fanns inne på handikapptoan. Fick vänta en fem minuter, bredvid finns fem lediga ”vanliga” toaletter, antog att det var någon med barn/handikappad inne på toaletten. Oh nej, ut kommer en kille i 25årsåldern! Tror inte att det var fullt på de andra toaletterna när han behövde gå, väldigt lite folk på stan just då.

 19. Vidde says:

  #9: Man måste ju ändå räkna med att ungefär en femtedel (eller så) av tjejerna har mens. Det kan ju ta lite tid att pyssla med. Samt att jag tror större andel av tjejerna TORKAR sig och tvättar händer än killarna. En del glömmer av att man kan gå ut och tvätta händer när det finns tvättställ inne på toan, och en del vill inte gå ut utan att ha tvättat sig.

  Det är nog det som tar tid. Jag skulle förespråka inga pissoarer och att alla killar satt ner (och torkade och tvättade sig), och när jag ändå är i farten att önska mig saker så vill jag ha en miljon på lotto…

 20. Sitter på jobbet och says:

  Ojojoj… påminner mig om när vi gick in på McDonald’s efter en blöt kväll. Skulle gå på toa men hade ingen växel. Skyndade oss att växla, lade femman i första bästa dörr och – en pissoar… Inga mer pengar. Suck. Så det var bara att le och se glad ut – och kissa i golvbrunnen…

 21. Hanna says:

  Oj vad kissnödig jag blir.

 22. Ubbelubb says:

  Är det för att tjejköerna är så långa som de måste gå in två och två?

 23. Lajna says:

  EEEEEUUUUUUUU vad äckligt..

 24. gönz says:

  19: tvätta sig när man sitter ner? nu är jag inte med riktigt. är det inte bra att det iaf finns ett pissoarrum för grabbsen då de allra flesta förmodligen bara ska tömma blåsan. enbart toaletter skulle ju göra köerna än längre. obvious

 25. Mattias II says:

  En sak om det är utehak som har större toalettrum, men är det små restauranger/barer som bara har två vanliga toaletter med en skylt på varje, bryr jag mig inte ett dugg om vilken som är vilken.

  Och ofräscht? Tjejtoaletter kan vara ruggigt grisiga…

 26. Diana says:

  Ja, det är mens som tar tid. Dessutom torkar sig tjejer ”lite mer” än killar.

  #25 Mattias II har visst regelbundet spanat in tjejtoaletter…. :)

 27. Helena says:

  Killtoaletter är sjukt äckliga. har jobbat på nattklubb, och det går inte ens att jämföra tjejernas med killarnas. på killarnas är det verkligen piss överallt. och inte bara vid pissoarerna, på toaletten med… på ringen, golvet… överallt. så nej tack till könsneutrala toaletter

 28. Jonas says:

  va? jag har då fan varit på en vanlig toa inne på chez amis,,,

 29. m says:

  Men den är ju inte rolig?

  Bortsett från länken till den andra t juvlyssningen så finns det ju ingenting? Bara jag som tänkt det?!?! Gah..

  Och inte blri det mycket roligare med länken heller.

 30. Molly says:

  Underbart när ni länkar!

 31. Jams Länkar says:

  En femma ! :p , checka in min blogg :p

 32. trögfattad says:

  va? jag fattar inte?

 33. Vidde says:

  24: Man kan ställa sig upp innan man tvättar händerna. Förutom när man precis satt i/tagit ut tampong då. Då vill man inte.

 34. ™G² says:

  28: killtoaleterna är äckligare ja men dom är mycket lättare att städa på än tjejernas. på killarnas behöver man bara en mopp men på tjejernas går det åt en sopsäck åt allt papper som ligger på golvet

 35. que? says:

  Blev vittne till när den (ganska onyktra) förra ägaren hade fullt upp med att lägga en kabel i en av pissoarerna på chez =)

 36. AmandaBk says:

  Haha, kul Louise, aldrig mer Chez elelr vad säger du;) hahahahah!

 37. Kille says:

  Jag HATAR tjejer som går in på killtoaletter. HATAR er allihop. Nästa gång jag ser en tjej gå in på en killtoallet o inkräktar när jag står o pissar ska jag tvinga henne att pissa med öppen dörr, få se hur j***a kul hon tycker det är…

 38. Belle says:

  Detta var alltså jag som levererade denna…minns även att jag sa att jag bjussar på den.. belönades dock inte med minneslucka från kvällen i fråga…Det som blev ugglor i mossen senare är att jag mäter 155cm, och med tanke på minnesluckan så borde pissoaren varit mitt Mount Everest…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *