Nice work if you can get it

Galleria, Helsingborg

Två killar ∼25 från Telenor försöker sälja abonnemang till förbipasserande. Ena killen provar sin lycka på en man ∼40-45.
Telenorkillen: Hej… Vad har du för telefonabonnemang?
Mannen: Va… Hur så?
Telenorkillen: Ja, det är mitt jobb att fråga.
Man: Och det är mitt jobb att inte svara!
Telenorkillen tittar uppgivet på mannen som ger tummen upp för att sedan gå vidare.

59 thoughts on “Nice work if you can get it

 1. L says:

  #30
  ”Who I’m talking to on the phone is not your buisness!”

  Man vet att du trollar när du inte kan stava business.

 2. Gösta Stark says:

  Tänk så mycket gesterna betyder. Han gjorde ”tummen upp”, och vips blev det en käck kommentar av vad som annars kunde ha tolkats som en riktigt elak giftighet. Hade han satt upp ett annat finger än tummen hade han förmodligen ej undgått smörj.

 3. Norge says:

  #48 och 51
  Är ni troll eller är ni så dumma att ni inte fattar att man faktiskt kan råka trycka på tangenterna i fel ordning, även om man egentligen vet hur ett ord stavas? Sådant kallas ”tyrckfel”. (Och glöm nu inte att vara duktiga små troll, och påpeka att jag måste vara ett troll, eftersom jag inte kan stava till ”tryckfel”.)

 4. Halareal says:

  Jobbar som säljare, otroligt tråkigt sätt att säga ”nej tack”…
  Går att ha skoj på vår bekostnad på mycket bättre sätt, ska dock inte ge några tips här :P

 5. mmartinez says:

  fan vad jag hatar såna jag skulle vilja ta fram en pistol och skjuta ner dom allihopa

 6. Fd eventförsäljare says:

  Det är väldigt komiskt och läsa allas kommentarer om dessa otroligt jävliga försäljare som inte kan få något annat jobb! Vad vissa av er inte förstår är att de har ett av sveriges bästa/roligaste jobb, de är välutbildade och kan välja o vraka genom många alternativ, för att de börja sin säljkarriär på detta vis. Att det sen kommer människor som förpestar ens vardag med nerväderande meningar som ”skaffa dig ett riktigt jobb”, ”Håll käften” eller ”vad i helvete har du med det och göra”. Har dessa människor någon gång tänkt tanken att göra det samma med en butiksbiträde som frågar om de vill ha hjälp och svara ”Skit du i det”. Tror inte det! För att försvara alla människor som jobbar som eventförsäljare ska jag säga att dessa människor är några utav de bästa säljarn i sverige, de är socialkompetenta, har attityd och är trevliga om ni bara ger dem en chans att få visa det! Varför kan ni inte bara svara på ett normalt och trevligt sätt. Självklart kan man komma med roliga fyndiga svar, men fan inte personliga påhopp!

 7. kallebanan says:

  Jag har ännu inte stött på en otrevlig säljare, de flesta verkar kunna ta ett vänligt och bestämt ”nej tack”. Att välja sina fighter gäller ju även dessa människor. Den säljare som går i polemik med ankalgelsen att jag är dum kommer förlora diskussionen och missa potentiella kunder.

 8. kallebanan says:

  Hoppsan ett tryckfel, jag vet dock hur man stavar till anklagelsen

 9. Kelle K says:

  Senast en (kvinnlig) kalsongförsäljare ringde mig så sa jag att jag alltid går utan, det är skönast så. Hon blev tyst i 10 sekunder. Sen började hon stamma: ”men, men…”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *