Nu får han det hett om öronen

Utanför Lidl, Sveavägen, Stockholm

En pappa är ute och går med sin son ~5.
Pappan (lite aggressivt och med avsmak): Vem i din dagisgrupp är det som har en Djurgårdenmössa?

0 thoughts on “Nu får han det hett om öronen

 1. Anne says:

  Saken är den att alla djurgårdare inte har förstått att AIK-supportrar existerar överallt i vårt avlånga land, inte endast i Solna. Sveriges bästa (och flesta) fans – vi finns ÖVERALLT!

 2. Einar says:

  @Anne
  Japp, idioter finns det gott om. No offense.

 3. Anders says:

  Jag tycker att vi ska kastera eller sterilisera alla människor som håller på något lag, det är ju direkt osunt att ha en lidelse för något. Vidare tycker jag att vi ska göra samma sak med alla människor lirar i nåt band, det kan ju knappast vara bra att ägna tid åt sådana flumaktiviteter. Det här med gemenskaper är farligt, så jag tycker att vi förbjuder alla politiska partier eftersom de som är medlemmar i dessa tycker ju olika vilket måste betyda att de helst av allt letar upp varandra för att slåss. Överhuvudtaget tycker jag att vi ska deportera alla seriösa samlare till Svalbard. Eftersom de ju konkurrerar sinsemellan måste det ju betyda att alla dessa går och slår ner varandra för att själa den andres rariteter som t.ex. ytterst sällsynta frimärken. Resten av mänskligheten som bara går och hänger tycker jag att vi lobotomerar så att det äntligen blir ordning på samhället.

  Väx upp, människor…

  ”Känner du för det så gapa med för gamla Bajen, Hammarby!”

 4. ankakanka says:

  Anders
  Och alla med famillj ska vi inte prata om.

 5. Sarah says:

  Skulle det hjälpa att kastrera/sterilesera nördarna i fråga?

 6. Johan says:

  alla ni som inte gillar sport, ni förstår inte hur man kan brinna så föer ett lag, men ni som älskar ett lag, ni vet va de handlar om!

  o varför inte, varför skulle man inte få ha ett intresse för sport? det är väl samma sak som att brinna för något annat?

  länge leve sporten!:P

 7. plosso says:

  Det var min dotter och hon är 3. Hammarbyare kan också vara på sveavägen occasionally, mitt kontor ligger där.
  Till dig som ville fritera min hund, gå och dö!
  Att lära sina barn att vara djurgårdare är som att ge dom kokain. oansvarigt!

 8. Lars Anders Johansson says:

  Underbart. Skönt med fäder som visar ryggrad och karaktär.

 9. Thurgood Chubbs says:

  Alla ni amatörsociologer som analyserar sportfånar hit och sportfånar dit har den sämsta möjliga insikten i saken och den största möjliga käften. Genom att alienera er från idrotten har ni frivilligt gjort er själva till andra klassens medborgare. Grattis!

 10. Oxido says:

  #56 johan: Man får brinna för ett lag, det är klart, men andra får se det som töntigt med :) Men framförallt, det blir riktigt löjligt när man låter det gå ut över annat än ens egen relation till laget. Som i denna tjuvlyssning. Det visar att man inte kan skilja på sport och verklighet, för sport är verkligen bara ett skådespel, det måste man ju fatta.

 11. Oxido says:

  #59 TC: nu var du duktig som fick med ordet alienera! Nästa vecka kan du träna på ordet självinsikt. Men du, du utövar väl någon sport hoppas jag, du sitter väl inte bara och tittar på när andra utövar den?

 12. Gnagis says:

  Jag förstår honom!

 13. Sid says:

  Jag hade nog varit lika fientlig mot sådana ungar =) Forza Bajen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *