Ny look på sajten!

Välkomna till en uppfräschad sajt. Vi kommer att förändra och fixa smågrejer de närmaste dagarna. Nytt är bl.a. att man kan betygsätta en tjuvlyssning, kolla på topplistan och skicka till en kompis. Det går även att komma åt sajten med mobilen genom RSS-feeden. Fler funktioner kommer. Ge oss gärna konstruktiv kritik. Och föreslå nya funktioner som ni vill ha.

Vi försöker fixa alla fel så fort vi hinner. Oändligt tack till Andreas som har suttit i flera nätter nu och fixat med sajten. Hoppas ni gillar det =)
Vi har avslutat vårt samarbete med det fina gänget på Feber, och ska prova att stå på egna ben nu!

Kramar /Damon, Gloria & Jennie

78 thoughts on “Ny look på sajten!

 1. Diana says:

  Hej, jag är kär i hemsidan.

  Nejmen seriöst, galet snyggt blev det! Vad smidigt att ha länkar till kategorierna och annat! Betygssättningnen är ju en annan smart grej. Rock on!

 2. Olle (1337 wannabe) says:

  Hej, det var ett tag sen sist!

  Sidan ser fantastisk ut! Älskar poängssytemet och topplistningen!

  Det var ju tur att domännamnet tjuvlyssnat.se också flyttades till slut också till den nya sidan så nån hittade hit. MEN den gamla servern som innehållet låg på (http://tjuvlyssnat.feber.se) är fortfarande uppe. Och vad är det för IP som innehållet ligger på nu?! Bara en IP-adress känns inte så förtroendeingivande. Virrigt…

  För övrigt angående mobiler: Javisst, den här sidan ser grymt snygg ut även i en billig mobil (S.E. K310i). Men däremot är den för stor för att hela sidan ska visas. Den klipps av i högermenyn, så bara nåågra kilobyte mindre så blir det bra.

  Men däremot RSS-flödet som skulle vara så bra var ofullständigt i min mobils inbyggda S.E. Newsreader 1.2.5 förut. Nu går det inte ens att läsa in, ”Wrong format” står det.

  Jobba på kompabiliteten med alla gamla godingar. Länkarna i en del gamla rubriker verkar ha försvunnit. Och gamla länkar funkar inte.

  Ha det!

 3. L says:

  Hör Linköping till de mellersta delarna av Sverige? Uppsala är, om än ett extremfall, att acceptera som tillhörande mellersta Sverige, men Linköping? Apropå kategorierna.

 4. Cesa says:

  Snyggt, genomgående klart bättre!

  Min enda *lilla* invändning är att jag får en grå ram över övre halvan av loggan (ungefär som om den var markerad) som inte går att få bort. (senaste Firefox)

 5. Damon says:

  Tove: Bilden är från nån gratissajt på nätet. Vi ska utlysa en tävling där ni läsare får skicka in snygga bilder och få priser i utbyte =)
  L: Kategorierna har varit konstiga. vi ska ordna upp det!
  Cesa: Den ramen har ett syfte, du kommer se vad så småningom.
  Olle: Tekniska frågor får Guru Andreas svara på.
  Dll: Cred försvann tyvärr i flytten, inte så mycket att göra åt just nu, men vi ska alltid ha det med så klart!

 6. Cesa says:

  Hittade en sak till, när man klickar på ”äldre inlägg” kommer man till precis samma inlägg ändå…

 7. Cesa says:

  Humm, försvann förra inlägget? Nå, det var en fet dos med beröm för nya looken följt av ett påpekande att jag för en grå ram i loggan (använder senaste Firefox)

 8. leper says:

  andra har redan sagt det, men flytta gärna upp sök-funktionen (som har varit väntad och är mycket uppskattad) till menyn i toppen. annars är den nya sidan riktigt läcker.

 9. ErikHK says:

  Ni borde införa nåt minimum på antal röster för att få hamna på topplistan, just nu är det bara femmor med en röst som ligger där. Annars toppen!

 10. Jonas says:

  varför har ni typ ett kärnkraftverk och massa lagerlokaler som ögonfång i ert sidhuvud? Vore det inte snyggare med en liknande nattsilluett på exempelvis Stockholm… Tycker det var shysst överlag men kärnkraftverket störde mig, och kanske det som DLL sa, menyfonten känns lite spinkig.

  Men bra jobbat, definitvt! =)

 11. mirre says:

  ett tips till toplistan,
  borde vara minst 10 som röstat innan en tjuvlyssning får vara med nu är det juh en massa 5p med bara en röst!

 12. Emil says:

  Hej!
  Gillar er sida!! Men nar man klickar pa aldre lankar sa kommer man inte sa langt….forsta sidan laddas bara om. Skulle vara kul och lasa lite ”aldre” inlagg eftersom jag inte besoker denna sida varje dag.
  Tack!

 13. Andreas says:

  Bläddringen till äldre inlägg är en av de saker som inte riktigt fungerar ännu. Gamla länkar i inlägg (och i dess rubriker) fungerar inte heller. Men vi jobbar på det, så allt kommer att vara i sin ordning om någon dag!

  Tills vidare kommer ni åt alla gamla inlägg genom länken Arkivet i huvudmenyn.

 14. grisen says:

  @ L: ja, Linköping bör väl höra till Mellansverige. Vart skulle det annars höra till? Det är knappast södra Sverige och definitivt inte Norrland.

  @Jonas: varför siluettbild på Sthlm?

  För övrigt är jag inte helt nöjd med den nya designen, men jag antar att man vänjer sig.

 15. k says:

  förra looken var bättre! sjukt jobigt att läsa kommentarerna nu och rubrikerna var snyggare förr. byt mer än gärna tillbaka till samma teckensnitt! annars är väl förändringarna helt okej :)

 16. k says:

  menyn var även snyggare förr!

 17. Agilitydream says:

  Allt ser toppen ut! Ni har gjort ett grymt bra jobb med denna sida.

 18. Emelie says:

  Tjuvlyssningarna är jättebra .. men sidan ser inte alls bra ut.. riktigt fult!

 19. Jim Chen says:

  Kan ni inte ha det så att kommentarerna kommer upp i en pop-up?

 20. Jonas says:

  grisen: varför inte?

 21. Anders says:

  Överlag en bra omdesign, men ni borde jobba lite på CSSen. Just nu är det lite typsnittsorgie…
  Toppmenytexten är spinkig och kernar väldigt fult. Och varför seriffer på brödtexten? De typografiska citationstecknen ser hemska ut. Texten bredvid betygsstjärnorna får nån konstig taggig fetstil i XP&IE6.

 22. Synke says:

  Tack för en otroligt skön och snygg sajt. En sak bara… Jag vet att rubbarna är era darlings. Men de drar i regel ner läsvärdet något oerhört. Inom reklamen säger man ofta att man inte ska extrapolera en bra idé. Tjuvlyssningen vinner ju inte ett dugg på att någon krystat fram en rubrik á la sportsidan. Fattar inte ni inte kan backa, men det är väldigt synd på en så bra grundidé.

 23. Anna says:

  Vad har hänt med Gloria?
  Riktigt snygg sida btw.

 24. alexander says:

  Vill också klaga på att ni har kategorier till höger om tjuvlyssningarna. Det finns en anledning till att 99% av alla hemsidor har sådant material till vänster eller ovanför sidans huvudinnehåll. Det är ingen idé att börja improvisera här och försöka göra något bättre för det finns inte. Så flytta allt från högerspalten till vänster om tjuvlyssningarna så blir allting mer överskådligt och lättläst.

 25. xiaoma says:

  Jag får grå rutor i head-bilden både i firefox och safari. Grå rutor finns också i högermenyn och i inlägget ovanför ”Ett hett tips är att dess invånarantal precis ökade…”

 26. Erik says:

  Tjenare! Jag tyckte det var lite smidigare förr med vägskyltarna som sa Sthlm, göteborg och överiga sverige. Finns de nå möjlighet att ta fram de nånstanns ? Eller var finns dem? Så man har möjlighet att se allt tänkte jag bara.. Tack =)

 27. Josefin says:

  Blir lite snurrig av att ha texten på vänster sida. Känns fel…

  Annars vill jag mest tacka för denna underbara plats. Min favvosida nummer 1 som gör en på strålande humör så fort man går hit. Tack för att ni förlänger våra liv!

 28. Linda says:

  Jag tycker sidan fick en bra och behövlig uppfräschning, det ser bra ut!

  Tyvärr fungerar det inte för mig att klicka på ”fler inlägg” längst ned på första sidan. Jag får bara upp första sidan, fast adressen dit blir ”…/2”. I PLUS fungerar det däremot fint!

  Att textfältet blivit bredare tycker jag är positivt, likadant med betygsystemet. Keep it up! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *