Och folk undrar varför emos tycker synd om sig själva!

Tre tonårstjejer väntar på tåget och ska precis gå ner för trapporna till perrongen samtidigt som det flyger runt en massa duvor. Bredvid dem sitter en emo-tjej.
Tjej 1: Tänk ifall dom har några sjukdomar och smittar oss.
Tjej 2: Vilka? Emos?
Tjej 3: SPRING!
Tjejerna springer fort ner på perrongen.

Centralstationen, Stockholm.

137 thoughts on “Och folk undrar varför emos tycker synd om sig själva!

  1. Sonia says:

    Jag förstår inte riktigt det roliga i det hela? Ser det mest som en förolämpning mot flickan. Alla skall väl få vara och se ut på det sättet de vill. Visst alla människor har väl fördomar och det är inget man kan komma ifrån. Men att beté sig som flickorna gjorde mot den andra flickan..är riktigt elakt. Det kan sänka en person till botten..

  2. kurre23 says:

    det här är en av de bästa på sidan XD

  3. Turomig says:

    Till de som inte vet vad emo är skriver jag att emo är vitsminkade killar/tjejer som tycker jävligt synd om sig själva. även populärt att ha svarta kläder och svart runt ögonen

  4. SDFGVBHJKLÖÄ says:

    ASSÅ GUD , VARJE GÅNG NÅGON KALLAR NÅNTING/NÅGON FÖR EMO SÅ SKA ALLTID ALLA BÖRJRA SNACKA OM ATT MAN INTE LAN VARA DET OCH VAD DET BETYDER OSV .. ASSÅ PALLLLLLAAAAAAAA

  5. Monica says:

    Jag har ett barnbarn som klassar sig som EMOS en rälig tjej som inte vet eller kan något.Är det vad EMOS står för?
    Jag trodde att det var en kultstil som var OK
    Mvh En inne mormor

  6. Anthån says:

    haha…..hej IDIOT? ^^

  7. Jennifer says:

    Skämtet är inte hälften så roande som kommentarerna. Jag höll på att bryta ihop!!

  8. Idioter says:

    Seriöst, att vara eller att inte vara…

    Imorse var jag deathcore, för jag pig squealade mig ur sängen. Sen klädde jag på mig och vart neofolk/avantgarde men sen satte jag mig och läste en bok på ett utefik, då var jag helst plötsligt indiekid/panda. Sen tappade målaren som målade fasaden längs Malmskillnadsgatan färgburken, den var svart och de vart mitt hår. När jag senare kom fram till plattan var jag emo.

    Vill ni vara så snäll och avlida? Tappade jävla offer :)

  9. C-laz says:

    Ja men faan Jag själv som är emo.. lätt deppig tar ut min smärta via rakblad , söker kärlek gör allt för att hitta en söt emo tjej o vara med , att få känna att man är älskat . istället för att bara villa dö .. EMO är inget man är… emo är något man blir.. och retas o hålla på med emos vafan hjälper det ? . ok vi kanshe är ovanliga o shit >.

  10. bolkururu says:

    Asså spela roll hur man ser ut/ gör på fritiden…
    vafan folk äter bajs, folk hoppar på huvudet, folk skär sig i armarna..so what?
    Sen är det ingen mobbning/retning mot henne, inte av tjejerna iaf, man springer inte iväg om man mobbar ngn frivilligt…

  11. Lennejja says:

    Men sluta för i helvete att säga saker om EMOS som ni inte ens vet , för det första heter det ite EMO , utan Fashion Core. Och ska bara säga en sak, man skär sig inte för att man är ”EMO”, utan oftast för att man mår dåligt. Och ”EMO” är en stil, precis som hårdrockare, hip hopare, eller vad fan som helst. Visst, det finns ”EMO’s” som skär sig, men inte för att de är ”EMO” , förstå!

  12. Ted 8B says:

    OKEJ!!! Nu är jag för f*n trött på alla dumma j*vlar som tror att Emo’s skär sig och sånt!!! Emo står för Emotional och betyder alltså att Emo’s är människor som är lite mer känsliga, har lättare att uttrycka känslor, och bryr sig mycket om saker som andra kanske struntar i.
    Alltså, slutsatsen!:
    # Emo’s skär sig inte ( Det finns dom som gör, men Emo betyder inte att man gör det).

    # Emo’s klär sig inte alltid likadant (Jag vet Emo’s som har ganska ljusa kläder )

    # Och En till punkt, musiken. MCR ÄR INTE EMO!!
    MCR är Alternativ/Rock.
    Men vissa Emo’s lyssnar på det, alla Emo’s lyssnar ju inte på EMo/Screamo/Hardcore, whatever!

    Emo = Folk som skär sig och hatar allt å alla är bara ett dumt påhitt av någon asocial fjortis som inte har något bättre att göra än att tracka ner på dom som har lättare att uttrycka känslor än ”normala” människor så att säga.
    Jag hoppas verkligen att ni kopierar den här texten och lägger ut lite här och där på internet så att mer folkbörjar förstå den verkliga meningen med ordet ”Emo”
    ( Och jag kanske framstår som en expert, men det är jag inte, jag bara råkar veta vissa saker som andra kanske inte vet, jag menar inget ont med det här, jag vill bara att folk ska sluta klaga och tycka illa om ”Emo’s och Alternativa” Människor. Så snälla hjälp till att skicka runt det här budskapet. Tack.

  13. anna says:

    Vad fan är det här?! man får vel för fan ha hurdan stil som hälst! o vem fan ha sakt att emos tycker synd om sej själva?! det är emos som vågar vara sej själva tillskilnad från dom som har skrivit det där! jag är emo o ja e fan stålt för det! jag gillar min stil! SKAFFA ETT LIV!!

  14. sammy says:

    jag är fan emo men jag skär mig inte vad fan
    skaffa ett liv !!!
    EMO ÄR EN MUSIK STYL
    vilka är som skär sig mest fjoritsar elr emos ???

    det är fan mest fjortisar

  15. frida says:

    nej, jag förstår heller inte vad emotjej är.
    snälla, väx upp för fan! man kan inte vara emo.
    är det ingen som har fått in det i sitt lilla huvud?
    äh, det är bara meningslöst och sitta här och försöka lära alla små barn vad emo egentligen är, när ingen ändå fattar… stackarna.

  16. .. says:

    men herregud o.0 .. jävla ytliga pissungar .. MAN KAN INTE DÖMMA ANDRA !! .. eftersom INGEN vet allt om någon annan.. tro mig; emos är också människor, och har viljan av att leva o vara lyckliga, även om det inte alltid verkar så… så fan.. ge er.. tur att jag inte var där, jag hade fan dödat dom .. fast då hade väl polisen kommit.. och då.. då.. hade jag hamnat i fängelse.. så tja.. >.

  17. Tova says:

    Fy fan vad den som skrev det var elak! jag har flera saker att säga.
    För set första så är emo en musikstil! Klädstilen som dom flesta inom musikstilen emotional hardcore väljer heter Fashioncore.
    För det andra. Fuck you! Hur fan kan man skriva så där! Fy fan väx upp!
    Du ser väl inte likadan ut som alla andra! Om alla skulle se ut som varandra skulle jag fan ta själv mord!Asså jag fattar inte hur man kan vara så jävla elak!
    För det tredje så är jag en fasioncore därför all svordomatr.
    Föresten vilka sjukdomar? Ja inte dum i huvet sjukan för det har dom redan!

  18. Tova says:

    jag glöde en sak. Jag skär mig inte i armarna och jag är inte depprimerad.
    Jag är annorlunda och det vill jag var. Fuck you alla nadra. Att vara emo ÄGER!:)

  19. Sofia says:

    Det här var inte kul, det var ju elakt

  20. Lina says:

    Allså, fatta vad omoget :@….
    Läs på lite LOL

  21. Linnéa says:

    Hahahaha
    Shiit, emo i förorten e en svordom, yani NAKNO EMO hahahahhaha

  22. XD says:

    ahahaha X”’D

    jävla duvor! Ò_Ó
    DÖÖD ÅT DUUVOR!

  23. MLZ says:

    Alla har fel, jag läste inte absolut allt, so correct me if wrong, men. EMO står för Emotional Hardcore, som sagt längre upp; En Musik stil, fast för vissa en klädstil, eller båda. Det finns inte många ”emo’s” som skär sig själv. Det existerar, men det finns fler ”fjortisar” som gör det, än emo’s.

    Det jag verkligen hatar med alla blattar o wanna-be Gangsters som går förbi mig, eller nån andra som blir sett som ”emo” eller bara alternativ, är att dom roppar EMO mot oss. Och sen, kanske dom ringer sina kusiner o provar spöa oss, eller.. spöar oss.. anyhow, jag har pratad med rätt så många av dom, och det visar sig att vi är snälla och inte alls som dom trodde.. vi är inte elaka någonstans!

    Och; Emo’s klär sig ofta i svarta o röda, eller randiga kläder. Och vi får mkt mer uppmärksamhet av tjejer, även om det är emo tjejer, fjortis tjejer, eller någon annan stil. Jag fattar inte varför så många roppar o snackar skit om oss, bara för att vi lever upp till det vi vill. vad jag menar, är att vi klär oss bara som vi vill, vi är oss själva. Jag tar inte emot mig när folk roppar emo mot mig, jag skrattar bara innuti mig, o tänker på vilka skit liv dom måste ha som inte har annat att göra än att snacka skit om sånna som oss?.. Alla alternativa, förutom Punkare i vissa fall, är snälla! Det lovar jag.

    -Mlz

  24. Emily says:

    Ursäkta mig, men jag blir så jävla trött på detta ”Emo är tjejer som klär sig i svart och skär sig i armarna.” Är metal killar som slår ihjäl folk och är aggresiva? Jag klär mig som jag gör och har självskadebeteende, inte fan tycker jag synd om mig själv och är emo för det. Emo är en musikstil, precis som Hårdrock eller Progg eller vafan som hellst. Skärpning världen innan jag spyr!

  25. Madde says:

    På den här sidan kan ni läsa om, hur det här med självmordstankar uppkom (”Emo’s”).

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Werther-effekt

  26. .::TheRealEmo::. says:

    Det roliga är inte själva artikeln, utan alla dessa kommentarer. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

  27. Panu says:

    Hej alla gothare o metal heads!

    One Without är i studion för att lappa ihop Debuten så besök gärna myspace och se studio reporten …oki..hoppas vi ses där!

  28. Malin says:

    Jag bara gillar alla olika varianter av emo i plural:P Emosar är min personliga favorit.

  29. fillan says:

    Hejsan :)
    Det var den sämsta historia jag hört. Emo är en musikstil, så det satt en musikstil bredvid dom där tre tjejerna?
    Du är nog ovanligt trög, som har gjort historien. Och nej, musikstilar skär sig ej i armarna -.-’ . Fashioncore kallas klädstilen och har ingenting med deppighet att göra. Jag klär mig fashioncore och SKRATTAR åt dem som säger ”Jävla emo, gå och ta självmord”. Fattar ni inte att ni bara skämmer ut er när ni skriker så?
    Jag är lyckligare än ni någonsin kan bli, även fast jag klär mig fashioncore. Om det är några som borde ta livet av er är det du som har gjort denna historian och ni som kommenterar att den var rolig. För när man gör så som ni så har man ju ändå inget liv, varför ska man då vara kvar på jorden? :)
    Puss och kram.

  30. stephanie_plum says:

    asså de mena ju att duvorna kunde vara smittsamma, och du fillan, förde första så kommenterar du den här grejen, och för det andra så har alla på jorden något syfte, annars så skulle vi inte ens varit en glimt i mammas öga eller droppe i pappas pung.
    ni får gärna citera mig!

  31. NK says:

    Jag hade ingen aning om att emo var en musik stil innan jag läste här o.o, och jag hittade hit av misstag till och med, men aja.
    Min bror brukar kalla mig för emo för att jag har lätt att visa känslor och är rätt kännslig, och min pojkvän brukar bli kallad för emo av nästan alla, men varken han eller jag går och deppar hela dagarna, är täckta med svarta kläder eller skär oss.
    av alla kommentarer så tror jag i alla fall att Emo från början bara var en speciell musik stil (som jag aldrig hört talas om förr), men nu för tiden så är den både en
    musik stil och ett sätt att kalla kännsliga personer för….

    Föresten, kanske e kul att veta ^^ Folk kallas åxå för emos här i norrbotten där jag bor, och i Danmark där pojkvännen min brukar hålla till ibland. Så det är inte bara i sthlm och gbg och vars det nu är.

  32. VA-.- says:

    ”gör en grej av att verka deppiga, typ skär sig i armarna och ser allmänt ”svåra” ut.”
    En väldigt smart person där va! *ironi*…

    Fattar inte att det svenska samhället strävar efter att vara jämnställt och att alla personer ska vara lika mycket värda. Kommer aldrig lyckas att bli det.. Alla går fan och hackar ner på emos. Man får tydligen INTE klä sig som man vill, vara som man vill. Men hurfan skulle det sett ut om alla gick och såg likadana ut? kul.. Ta reda på lite fakta innan ni säger något, Emo är en muskstil och INTE folk som går och skär sig i armarna..!!
    Tack

  33. Veronica says:

    Varför kan inte bara alla acceptera att vi är olika??Hur svårt kan det va egentligen?

  34. pox says:

    shit..att folk aldrik kan lära sig! O.o

    -emo/emotional hardcore är en musikstil (fr 1985)
    -scenecore en ”stil” (klädstil=fashioncore, musikstil=emocore, livssitl=streight edge, syn på människor=alla lika värda, noga med djurrättigheter osv…)
    [från början: de som ville efterlikna sitt/sina favorit emocore band började klä sig/se ut som och bete sig/leva som sina förebilder]
    -fashioncore är en klädstil (kallades panda tidigare)
    [från början: kids som vill efterlikna emocore-banden eller bara gilla scenecorens utseende men inte vill ha livsstilen]

    maew.. ^..^

  35. Simon says:

    Ööööh vi tycker INTE synd om oss själva?o.o ni borde veta mer -.-

  36. ... says:

    HAHAHAHAH xD men gud att inte veta vad emo är? och d heter fashioncore men ingen vet d så man säger emo, och ja hlr m simon, att man e ”emo” betyder nt att man tycker synd om sig själv…

  37. Sandra says:

    Hej jag är ett emo och jag fattar inte varför många tror att vi är konstiga. Många tror att vi emos skär oss i armarna och tycker synd om oss själva men den flesta klär sig svart för att vi vill bara va oss själva. Jag är ett emo för att jag älskar att ha allt svart och jag hatar färger. Jag skär mig inte i armarna eller gör något annat idiotiskt jag är bara den jag vill vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *