63 thoughts on “Och kanske second base med den andra?

 1. Laura says:

  Anonym 3. För jag är en sådan som analyserar böcker.

 2. Nevynje says:

  #17 ROFL :)

 3. Sofie says:

  Jag gillar Twilight, men inte ens jag är så galen att jag försöker hångla upp en affisch O.o

 4. Folke says:

  Twilight handlar om en ung flickas val mellan tidelag och nekrofili. Esh.

 5. MorpH says:

  Hade det inte handlat om Twilligt, så hade jag kommit med den tråkiga förklaringen att det inte är helt svårt att hångla upp någon mot en vägg med en affisch på och lyckas riva sönder den. Men så lär ju inte vara fallet ändå så…

  Vem har inte hånglat sönder något liksom?

 6. MorpH says:

  Hade det inte handlat om Twilligt, så hade jag kommit med den tråkiga förklaringen att det inte är helt svårt att hångla upp någon mot en vägg med en affisch på och lyckas riva sönder den. Men så lär ju inte vara fallet ändå så…

  Vem har inte hånglat sönder något liksom? ;)

 7. Julia says:

  I love twiliht och är säkert galen men hångla upp en affisch har jag aldrig gjort, sååå den pattinson galna tjejen måste vara galen!
  plus robsten är ett par nu!!!!!
  <3 <3 <3

 8. evelina says:

  man kan hacka sönder och leta fel i det mesta. håna, slita isär och verkligen leta efter defekter. SMAKEN ÄR SOM BAKEN, DELAD. alltså kommer alla alltid gilla och ogilla olika saker.

  med tanke på hur otroligt många som är ett fan, både av robert pattinson och av böckerna, så gör det ingenting om ni sitter här och tänker ihop kommentarer. eftersom det blir lite som en fis i rymden jämfört med twilight-imperiet, ni kommer liksom aldrig kunna göra en större skillnad. kör på bara! dessutom visar det här fontänsnacket ovan vilken intelligensnivå vi har här inne.

  slår vad om att det fanns stackars småtjejer som gjorde likadant med en planch på sångaren i duran duran på 80-talet. eller george michael (innan dom fick veta att han är gay). det är hormoner and all that shit. och man drömmer sig bort, växer upp och slutar med sånt. vi har alla våra fantasier och faser, där man justerar och lär sig vem man är. sen slutar man med det löjligaste och kanske bara behåller en hemlig kärlek för att man växer upp. jag är fortfarande tonåring, men jag tycker synd om den här bruden, inte för att hon beter sig som en pubertal sextonåring ibland kan antas göra. utan för att folk faktiskt lägger ner så mycket negativ energi på en bokserie och en ROLIG kommentar som jag anser bara borde bringa fram lite fniss istället för, ”HAN ÄR SÅ JÄVLA FUUUUUUUUL ÖÖÖÖH SÄMSTA BÖCKERNA!!!!!!!”.

  och laura, SAVE (rädda) heter det, inte SAFE (säker). och ja, du har nog läst dom massa gånger, för det är ju fullt normalt? att hata en bok och fortsätta läsa om den för att man ”inte fattar”. säger inte att du är dum i huvudet, men jag kämpar för att inte tycka det. good luck out there! you need it.

 9. Laura says:

  Evelina. Det finns piller mot pms. -.-

 10. Xup says:

  Det här var intressant.

 11. Emma :) says:

  Jag fattar vad hon går igenom, hände mig själv sen plasta jag in min nya :D

 12. Emma :) says:

  men kan alla nu sluta tagga ihop sig om att han suger!!!

  Han är fan en person han med och skulle ni tycka om att höra ”JÄVLA FUL PERSOOOON SKA DÖDA HAN!” m.m av de ni nt känner?!!!

  Jg älskar han och fattar nt hur man köper första boken *host, laura* och sen så läser man den och köper resten och läser sönder de?!?!?
  Det låter då mer som om du bara vill låta som andra och ”låssas” hataa rpatz.

  Själv älskar jag han och har affisher på han och hela twilight men fatta att han nt är ful!!!

  Och det är fakist asnormalt att tycka om en kille på en affish och platt förhållande lr inte (hihi garva ihjäl på den) så är det nog fler tjejer som t.ex. hånglat med en ian somerholder (lr hur fan han stavas) lr killar som hånglar en jennifer lopez affish!

  Jag mina ord förfan LÄS DE!

  puss och kram alla! <3 ;*

 13. evelina says:

  laura, shit vilken comeback. där bevisade du verkligen att jag hade fel angående ditt lilla mentala handikapp.

  pms? kunde du verkligen inte komma på något bättre? tragiskt.

  som sagt, lycka till! du behöver det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *