Ond bröd död

Buss, Växjö

Det är sent på kvällen och en tjej ~20 sitter och äter en baguette. Vid en av hållplatserna ser chauffören detta och han går med bestämda steg fram till tjejen.
Chauffören: Ingen äter på min buss! Hoppa av eller släng mackan!
Tjej (suckar): Du, jag har jobbat sedan tio och har varken ätit lunch eller middag. Jag har just nu extrem mensvärk och du bör även vara medveten om att man får PMS på köpet. Min pojkvän gjorde slut med med igår och min katt hatar mig just nu. Får jag fortsätta tröstäta på min baguette eller vill du att jag ska hoppa framför bussen istället?
Chauffören blir tyst och går tillbaka till förarsätet.

57 thoughts on “Ond bröd död

 1. hugo says:

  #18, vem fan särskriver ihop?

 2. Kristian says:

  Det folk inte fattar med bussar är att allt som ni slänger, skräpar ner måste någon annan städa, alltså utöver det som den här personen ska göra som att sopa golv osv så måste den ta bort skit från säten alternativt ta av tyget för att sedan tvätta det i en tvättmaskin vilket inte är det lättaste. Det är därför reglerna finns.

 3. Puttra says:

  PMS = Pass My Shotgun :-)

 4. halshuggen says:

  Klockrent! Rätt åt honom. Hon kan, och får, ha vilka anledningar som helst att äta och det ska inte ifrågasättas när kollektivtrafiken (och samhället) är så korrupt som det är. Förresten, tänk om hon hade haft diabetes?

 5. blabla says:

  varför är det absolut första jag instiktivt tänker ”varför svarade han inte ’jag har en annan baguette som du kan få tröstäta på om du vill'”?

 6. makkan says:

  Idiot!

  ”Åh nej, jag har mens, jag står över lagen”

  Hon borde blivit utslängd ur bussen.

 7. Ida says:

  @29 Sara hahahaahhaahhaa ”nä du vet katter…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *