Pappan: That’s my boy!

Hägernäs, Täby

En kille ~10 år står på torget och pratar högt och upprört i mobilen med någon.
Killen: Jag måste ha busskortet NU, bussen går snart… Nej jag hinner inte åka upp, du får komma ner!
Paus.
Killen: Men SUG KUK MAMMA, jag har ju bråttom!

Cred: Camilla

76 thoughts on “Pappan: That’s my boy!

 1. ElinArmour says:

  Hahaha! Kunde vara något jag slängt ur mig lika gärna ;)

 2. ... says:

  Alla ni som säger att ”på vår tid hade vi mer resekt” Kan ni tänka er att vuxna kanske sa så om er också när ni var små? Dessutom så fattar jag inte varför alla tycker att man ska ha så stor respekt för sin mamma… ska man ha mer respekt för henne än för andra eller, eftersom att ni skriver ”Att ens komma på att tala så till sin mamma” i sånt fall; Att ens komma på att tala så till någon. Varför ska man behandla sin mamma bättre än alla andra? Sen vill jag bara lägga till att jag aldrig har sagt något sådant till någon och jag tycker inte heller att man borde.

 3. louise says:

  HAHAHAHA!

 4. Stefan says:

  @Diana: Jag hoppas du inte i verkligheten hade örfilat pojken… misshandel är alltid värre än muntliga angrepp…

 5. Mily says:

  Så där lät det i bruksorten jag flyttade till från Täby när jag var i 8-9 års åldern. Låter det så där i Täby nu också? Det lät inte så i Hägernäs för 10 år sedan kan jag säga i varje fall.

 6. Cuddles says:

  jag tycker nästan mer synd om ungen som inte inser att han äger sig själv :P

 7. Erika says:

  10åringar ska inte veta vad ordet kuk innebär.

 8. Wildheart says:

  #49 Mily: Han hade inte lärt sig prata då, om han överhuvud taget var född…

 9. Maria says:

  @ nr 14 , håller med. min son skulle aldrig VÅGA vara så nedvärderande och respektlös mot NÅGON gammal som ung. man som förälder måste sätta ner foten och sätta gränser OAVSÄRR vilken ålder barnet/ungdommen har. jag har EN gång sagt till min lillasyster att jag var ARG på min mamma .. men ALDRIG … ALDRIG har varit så respektlös mot henne . sen om det är det dem sysslar med så är det mellan föräldrarna. men usch . hade det varit min son hade han vetat att han hade levt då hade jag sagt att han fick gå i fortsättningen dit han skulle tills han lärde sig vad respekt är. usch blir så förbannad.

 10. Maria says:

  oavsärr=oavsätt

 11. Vigdis says:

  Hade min son gjort ett liknande uttalande, skulle nog en lång promenad – hela vägen till resmålet + ev. indragen månadspeng få honom att fundera på om det verkligen var värt den kommentaren…

 12. ellen says:

  HAHAHHAHAHAHAHHAH

  hur vågar han säga sådana saker? jag hade fått en smäll.

 13. Gerda says:

  Hej….. jag heter Gerda o är 75 år!!! på min tid visste man knappt vad det vider värdiga ordet ”sug kuk var” och vi hade minsann respekt för våra vuxna!! Om JAG vore pojkens mamma, skulle jag ha rätt pojken en REJÄL omgång, ska jag säga er!!

  tack för min uppmärksamhet!!/ MVH Gerda 75 år

 14. Alice says:

  HAHAHAHA, rubriken <3

 15. Johanna says:

  Hahahaha de bästa jag hört på länge! ASG

 16. Johanna says:

  TILL GERDA: På VÅRAN tid får man INTE slå sina barn. sorry!!

 17. Johanna says:

  En madrasserad vägg och en örfil?? Vi lever in på 60-talet. sånt är inte lagligt längre. NI VUXNA låter ju värre än killen som bad sin mamma att suga kuk. vad fan är det för fel på er?!? Ärligt talat, sitter och skriver att ni skulle slå era barn?! Och en madrasserad vägg? Ska du slänga in ditt barn gång på gång i denna vägg eller vad i helvete menar dù??? Det är ju faan helt sinnessjukt!!!! Vad är det för fel på barnen frågar ni? Vad fan är det för fel på dom vuxna??

 18. Eva-Lena says:

  Vart fan är världen på väg… oacceptabelt…

 19. Erika says:

  Jag tror faktiskt att 10-åringen ångrade sig straxt efter. Man kan inte säga så till någan man tycker om utan att få mindre ångest.
  och, världen är inte påväg någonstans, i sånnafall till ett bättre ställe. Men, däremot krävs GRÄNSER för barnen. Gränser utan våld vill säga.

 20. Boii says:

  Ett ord, en handling: Örfil.

  P.S. Nej, jag är inte 87 år och sympatiserar barnaga, men vad tusan, VAD har han fått för uppfostran? Vart har den auktoritära föräldren tagit vägen?

 21. Christoffer says:

  Pucko-unge.

 22. Linnea says:

  Jag hoppas verkligen att ni inte är seriösa. Om han var arg är det väl okej att han sa något fult. Det handlar inte om förlorad respekt. Han vet säkert vad det betyder, och han ville antagligen inte att mamman skulle göra det ordagrannt. I detta fall använder han bara uttrycket ”sug kuk mamma” och det betyder exakt samma sak som ”dumma mamma” skulle ha gjort, bara uttryckt på ett annat sätt. Däremot skulle jag som förälder ha sagt till honom och han skulle ha fått sitt straff, för att lära sig att med hot får man inte sin vilja igenom. Straffet skulle inte ha varit en örfil, möjligen datorförbud resten av veckan.

 23. Lotta says:

  Ni kids som tror att uttrycket ”suga kuk” inte är värre än att säga ”dumma mamma” och att det är synd om ungen som inte får tillräckligt med uppmärksamhet från mamman som inte kan kommunicera på rätt sätt med honom: Lär er att prata ordentligt!!! Lär er respekt. Att tala nedsättande till folk är inte att visa respekt. Dumma mamma är att tala om vad man tycker om hennes beslut, det andra bara rent bedrövligt! Skall bli kul att se hur er generation reagerar när era ungar kallar er horor och bögjävlar.

 24. Eddie says:

  You don’t talk to me that way! You don’t talk to me that way! You fuck my wife? You fuck my wife? You fuck my wife?!

 25. Sonja Andersson says:

  Sonja 87 År skriver:
  Ja hade jag sagt något sådant till mina föräldrar då hade jag fått stryk. Men när jag var i den åldern som pojken talade vi inte högt om sådana saker. tror faktiskt inte jag visste vad det var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *