Pinot passif-aggressif

Tunnelbanan, röda linjen mellan T-centralen och Gamla Stan

Ett gäng ~20 har suttit och diskuterat kiss och bajs ett bra tag när en av dem, en kille, berättar om när han skulle servera ett otrevligt sällskap på en restaurang i Paris.
Killen: Jag kissade i en flaska vin, och la in den i kylen. Men sen fick jag ångest och insåg att det ändå var lite oprofessionellt och serverade dem riktigt vin i stället.

Cred: Linda

43 thoughts on “Pinot passif-aggressif

  1. axel says:

    okeeejj….

  2. ehm says:

    Fyfan va äckligt.

  3. Sosso says:

    uschuschusch!

  4. LG says:

    jo, det var ju faktiskt lite oproffsigt ;-)

  5. Vänsterhäntas Dag says:

    Låter som en klintbergare, det där.

  6. Marcus says:

    nähä… var det verkligen oproffesionellt :O

  7. Mimmi says:

    må vara jävligt äckligt, men han ångrade sig ju åtminstone! ;)

  8. Simon says:

    Det är såna här saker man inte vill höra. Då kan ju det plötsligt ha hänt en själv, när man tänker efter. Samma sak om när man ser nån bild där nan har spottat i hamburgaren. USCH!

  9. Micke says:

    Jag hoppas han tog ur den preparerade flaskan så ingen råkade servera den senare.

  10. darzee says:

    haha, nu förstår jag varför min pojkvän inte vill klaga på maten när han är på restaurang ;D han kommer jämt med argumentet att ngn kommer kissa eller spotta i maten!

  11. Núnbanéz says:

    I came.

  12. Zachary says:

    Är han allvarlig?? Jag har hört om folk som faktiskt gör så…helt sjukt!

  13. Jam says:

    hehehehehe , ja det var fan lite äckligt

  14. Tompa says:

    fan, nån lär ju ta ut och servera den nån gång. Så drick inte vin i Paris from now on!

  15. Magpie says:

    Och han tror att de inte hade märkt något? Lukten, om något, borde ju avslöjat honom…

  16. Olle says:

    Lär er stava till professionell !

  17. jurg says:

    det påminner mig om en gång jag var på restaurang. fast ingen kissade i nån flaska eller nåt sånt då.

  18. grisen says:

    oprofessionellt, even ^=^

  19. Lexie says:

    Hehe…ingen som sett Waiting?

  20. Eunos says:

    #19 jurg: Inte? Det var då märkligt. Vad var det som påminde om det här då? Nån som spydde i sopptallriken?

    Personligen påminde den här tjuvlyssningen mig om gången jag var på restaurang, McDonalds i Hedemora 2001. Jag vill minnas att jag åt hamburgare, och att ingen hade spottat eller kissat i den.

    ;)

  21. Olle says:

    Aha, stavningen ändrad, bra!

  22. Maja says:

    Älska rubriken! :)

  23. Kattis says:

    jag tyckte nästan han var lite söt som fick dåligt samvete! vet själv hur förbannad man kan bli på odrägliga kunder… (än så länge har jag dock inte gjort något med någons mat)

  24. Leffe says:

    Påminner om när min svåger Arvid hade gått in i köket och kissat i glöggen. Gick ju knappt att dricka efteråt.

  25. Pidda says:

    Det drabbar väl bara statssekreterare?

  26. martiñao says:

    Been there.

  27. Brittsten says:

    Det är säkert inte så att fjollträskmannen helt enkelt bara drog en rövarhistoria för att ge sitt ointressanta jag lite uppmärksamhet….

  28. Linda says:

    Vad hände med vinflaskan han kissade i???

  29. ehm says:

    #30 Han ”kissade” nog i vasken :P

  30. Qwerty says:

    Darför man inte käkar på donken.
    Haft polare som jobbat där och de kommer lite losker och så slängs inte saker som de tappat på golvet…

    Men det man inte vet lider man inte av ;)

  31. Ylva says:

    är de inte lite gamla för att snacka om sånt?

  32. Happymealungen says:

    ah, den mycket underskattade druvan sauvignon jaune.

  33. L#2 says:

    Det är därför du aldrig ska vara otrevlig mot dem som hanterar din mat. ALDRIG

  34. Anna says:

    Månntro han kissar i handfatet oxå???

  35. Hubbe says:

    #32. Av erfarenhet från både mcD och övriga restaurangbranchen så kan jag intyga att McD har sjukt mycket bättre hygienhyfs än ”normalkrögaren” McD är såpass stort och skulle lida så mkt mer skada av om ngn blev sjuk än en lite lokalkrog.
    Händer INTE att mat tas upp från golvet och säljs. Däremot i din lokala grillkiosk DÄR är sannoliketen mkt större, eftersom de har mycket mindre marginaler och så är det ofta ägaren som jobbar där.

  36. Cucubelu says:

    Spontan reaktion 1: Lita aldrig på någon inom restaurang/krögarbranschen!

    Spontan reaktion 2: Naturligtvis måste passiv omskrivas till passEAF, inte (inte!!) passIF. Om det nu var det ordet som menades. Det är en självklarhet. Samma paralleller kan dras till folk som inte har något leaf (liv), man får dessutom en användbar ordvits nu på hösten när löven faller.

  37. Blärp says:

    #26 Leffe: Är det du som sysslar med myrra?

  38. Ed says:

    Håller med #37, Hubbe.

    #21 Waiting, haha, fett skön film. Bästa är när diskarna + kockarna blir sjukt förbannade på de sena gästerna :P

  39. Cherry says:

    Jag har själv jobbat på hamburgerrestaurang, Burger King, och jag kan intyga att det förekommer en hel del snusk (ibland riktigt vidriga saker) som man som kund absolut INTE vill veta om. I alla fall inte om man vill kunna njuta av sin hamburgare. ;)

  40. Chai te says:

    41: Berätta!

  41. Daniel says:

    #37 Är du säker?
    Jag har jobbat på Mcdonalds i stockholm som hade öppet 24 timmar om dygnet, och jag kan intyga att när man jobbar natt så är det lite si och så med hygienen, kommer du ihåg när det stod i tidningen att man tvättade toasitsar i samma maskin som brickorna.
    Till exempel så tvättade vi trasor som man torkar köksbänkarna tillsammans med våra smutsiga förkläden.
    Och jag har i flera fall tappat frysta kyckling på golvet, och chefen ser det och säger att jag ska ta upp det, blåsa på den och lägga den i fritösen.
    Ett halvt år efter jag började så fick jag skriva på ett papper att jag har blivit utbildad i hygien och en halv timme senare kom det besök från nån som skulle inspektera hur rent vi hade.
    och jag har många mer historier…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *