”Så köp dig en egen!”

Tekniska högskolan

Det är söndag natt och väldigt tomt i vagnen, och ett par ~18 småbråkar. Man hör bara när tjejen höjer rösten.
Tjejen: Men det är ju min! Varför ska du lägga dig i det?! Jag har bara använt den TVÅ GÅNGER!
Fortsatt bråk i kanske en minut.
Tjej: Men VAD?! Du onanerar ju!
Fortsatt bråk.
Tjej: Men jag vill kunna göra saker själv jag också… Men det är MIN DILDO!

Cred: Tallulah

70 thoughts on “”Så köp dig en egen!”

 1. Naomi says:

  Hm. Daniel har ju faktiskt en intressant poäng. Aldrig tänkt på det.

 2. Munche says:

  Daniel: Right on! Antingen läser du också Elvis eller så är du ett snille.

  Förresten, jag undrar just varför killar förutsätts vara mer händiga än tjejer. Kan det måhända vara för att killar uppenbarligen kan göra med sina egna händer vad tjejer verkar behöva hjälpmedel för att göra.

 3. Tänk... says:

  Mycket möjligt Munche..! Det är ju faktiskt oftast så att killar har haft ett litet längre tag på sig att ”träna”, och antaligen är lite mer medvetna om vad de vill i många fall. Men killar… om en tjej behöver lite hjälpmedel för att lära känna sin egen kropp, så att det blir skönare för både dig och henne, hur kan ni då ha något emot det?!

 4. what says:

  äh, trodde ju först att tjuvlyssningen gick ut på att killen ville använda hennes dildo själv – DET hade varit kul

 5. Romby says:

  Alla ”detaljer” är okej när det bara handlar om en själv. Det skadar ingen annan om man har ett uppblåsbart får eller vad som helst alltså.

 6. my says:

  ”Tänk… skriver:

  Mycket möjligt Munche..! Det är ju faktiskt oftast så att killar har haft ett litet längre tag på sig att “träna”, och antaligen är lite mer medvetna om vad de vill i många fall.”

  Hmm. Jag har iallafall ”tränat” sen jag kunde röra mina fingrar. Vad är det som säger att killar börjar onanera mycket tidigare än tjejer? Åh, just ja. Det är för att vi är rädda för sånt. Det är därför vi inte ”kan våra kroppar”.
  Tss..

 7. kim says:

  Munche och Tänk… : Man måste inte använda hjälpmedel som tjej. Det går bra med fingrarna. Skulle tippa att de flesta använder bara fingrarna.

 8. Emma says:

  Hepp! Varför undrar jag hur mycket alcohol som var inblandat?

 9. pargit says:

  Jag blir faktiskt upprörd över tillståndet bland dagens kids när jag läser de otroligt inskränkta kommentarerna till mitt påpekande att man inte bör förutsätta att alla par är heterosexuella. Ja, jag vet att det stod ”tjejen” i bestämd form på nått ställe, men det kan lika gärna bero på att upphovsmannen förutsatte att den andra parten var kille. Förstår ni inte att det är NI som är POLITISKT KORREKTA när helt okritiskt utgår från de rådande linjära heteronormativa föreställningarna kring kön, sexuellt begär och sexuell praktik! Det är när man som jag ifrågasätter osynliggörandet av homosexuella som man får hela mainstream-PK-maffian (Efterföljande 20 inlägg) över sig i värsta sortens moralpanik på en blogg som inte ens är till för debatter. PS. händerna på täcket. DS.

 10. Bananen says:

  ”PS. händerna på täcket. DS.”

  Det håller jag inte med om, det andra i ditt inlägg vet jag inte, för att jag orkade inte lista ut det.

  (en av mina exs moster sa det till henne när hon var liten och hon bäddade ner henne, tog henne ungefär 5 år efter att mostern slutade bädda ner henne vad hon menade. skumt o läskigt i mina öron)

 11. Daniel says:

  Pargit, politiskt korrekt är givetvis och utan undantag den som använder ordet heteronormativ i diskussion. Maffian som du syftar på kan på sin höjd anklagas för att vara inskränkt – aldrig PK. Om du undrar om något du säger eller tänker är PK så är det bara att fråga dig själv – skulle DN:s kulturredaktion publicera min åsikt.

  Förresten, saknas det inte ett tv-program där killar kan sitta i uppflugna i en kuddhörna och fnissa och prata om lösvaginor (ja det är en fixering hos mig) och uppblåsbara får och bara vara supernaturliga och avslappnade. Är det bara tjejer som får göra sånt?

 12. Sofia says:

  hmm.. jag har onanerat så länge jag kan minnas.. alltså ner till mini åldern.. tre år eller så.. då satt jag och pilla mig där nere :S hahahaha.. jag har alltid trott att jag var normal.. men ”Tänk…” påstår ju att vi tjejer inte har haft lika lång tid som dom att träna och lära känna våra kroppar.. :S äre verkligen så tjejer?? Jag förstår inte riktigt hur du kan tro att tjejer börjar med sånt där senare än er killar.. Eller du kanske bara antog det? Aja what ever, vill bara förklara att så är verkligen inte fallet.. (tror jag iaf) Eller så vare bara jag som var onormalt översexuell i miniåldern..?? :S haha.. Och förresten, vi kan göra massor av grejs med händerna, men.. det kan vara lite svårt och bökigt (och kladdigt) att komma åt till dom där ställena där Inne på bästa sätt med bara hjälp av en hand (you know).. Ni hare ju ganska så enkelt med hela sketen hängandes utanför.. Såå.. låt oss få ha våra hjälpmedel ifred.. tack :)

 13. Munche says:

  kim: Jo, jag vet det men tyvärr framgår det dåligt i skrift när man försöker ge någon en pik (eller så är jag bara dålig på det). ”verkar behöva” i mitt inlägg var en pik till att en del andra tycks kräva hälpmedel.

  pargit: Tjuvlyssnaren kan ju faktiskt ha setat så att han såg paret klart och tydligt men inte riktigt hörde vad killen sa?
  För övrigt är du den enda som någonsin kallat mig PK. Jag brukar annars anses vara så politiskt inkorrekt att jag behöver en varningsskylt.

 14. pargit says:

  Daniel: Ville bara ge lite perspektiv på vad som egentligen är PK. Kan du förresten komma på nån enklare synonym till heteronormativ? Och att DN kultur skulle va så PK håller jag inte med. Är det bara för att den är mindre höger än ledarsidan? Och jag hajjar inte vad du försöker poängtera med ditt snack om bögprogrammen?

 15. pargit says:

  Munche vad spelar det för roll om tjuvlyssnaren inte hörde vad den förmodade killen(!) sa? Poängen var att ingen kunde föreställa sig att denna också var tjej. Så i denna fråga är du faktiskt inte så politiskt inkorrekt som du gära vill tro.

 16. Q says:

  Det är faktiskt många tjejer som börjar upptäcka sina kroppar långt efter killarna… kanske just därför att (som Sofia skriver) killarna har hela paketet hängande utanför – och ibland gör det nåt annat än hänger :p Svårt för en kille att ignorera sånt. På tjejer är det ju däremot mer subtilt… Jag började faktiskt först i 20-årsåldern (men har tagit igen det rätt bra, haha).

 17. Nathalie says:

  Daniel: Jag skulle då inte bry mig om min pojkvän skulle använda någon typ av lösvagina – Och nej, jag skulle inte heller dra mig för att ta med den in i sängen för att leka gemensamt om killen skulle finna det intressant av någon anledning.

 18. sle says:

  pargit: Jag sätter en Big Mac på att du är vegetarian och går barfota i stadsmiljö.

 19. Dajja says:

  @alla som är arga på den sura killen (jag antar att det är en kille) i tjyvlyssningen.
  Varför får inte killen vara sur?

 20. Mickiz says:

  #49: I en trygg och bra relation skulle inte jag bry mig det minsta om ifall min partner hade vibrerande fingerborgar eller en stor uppblåsbar clown med tre huvuden som den tyckte om att använda för eget bruk och/eller vill ha med i gemensamma lekar, så nej – jag skulle heller inte reagera särskilt mycket på en lösmus. Det är väl kanske först om man märker att partnern inte verkar kunna ha sex öht om inte favoritredskapet finns i närheten som det kan vara värt att prata om.

  Gällande politiskt-korrekt-diskussionen är jag själv en sådan person som någon tidigare beskrev det, ”som är så politiskt korrekt att jag behöver en varningsskylt”. I det här fallet reagerade jag dock inte av den enkla anledningen att jag inte tyckte det hade någon större betydelse för humornivån på tjuvlyssningen i sig om tjejens partner var kille, tjej eller hermafrodit.

  Att Damon också bekräftade att det tidigare var specificerat att den andra parten var en kille men att han redigerat ut det torde kanske även avslutat diskussionen.

  Härlig tjuvlyssning anyhow :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *