74 thoughts on “Som smittas via herrtidningar

 1. Anima Mea says:

  En allmän kommentar om kommentarerna här:
  Det tycks vara väldigt svårt att hålla sig till ämnet. Man har en tendens att kommentera precis allt annat än själva tjuvlyssningen. Ska det vara så?

 2. live n'kickin says:

  Hahaha – anima mea – den som sa det han/hon va det :)

 3. Rasmus H says:

  Sexuellt överförbar är den också.

 4. sis says:

  tror inte att hon hade dammlunga utan att hon svarade ironiskt, även om man tillfrisknat från sjuka skönhetsideal, så kanske man inte har pengar till att ta ut silikonet……

 5. högerhäntas dag says:

  nä för dom pengarna som man skulle ha för att ta ut silikonet har man gett till dom fattiga svältande barnen i tredje världen enligt Laura! stackars plastikopererade tjejer, lyckas tydligen inte me nåt!

 6. lilla jag says:

  Hmm.. man kan ju undra vad dom pratade om, =S

 7. beccy says:

  Herregud sluta snacka ner på alla som gjort bröstoperationer/annan plastikkirurgi! Det är väl upp till var och en vad de vill göra , och det gör dem väl inte till sämre människor för det?

 8. Maxburgaren says:

  #51 Ja vad trodde du? Själv tänkte jag nu ta upp en gammal diskussion om cocktailpartyn. Är det fel att ha röda strumpor till smoking?

 9. Wildheart says:

  #51 Anima Mea: En allmän kommentar:
  En del tycks ha en tendens att upprepa andras inlägg, för att dom inte läser alla inlägg innan dom skriver.
  Ska det vara så?

 10. hockeysemlan says:

  Är Björn bara en ny kalle eller bideo-martin så tycker jag att ni bedriver mobbning, vad är det frågan om?

 11. Maria says:

  Laura, himla smart kommentar av dig där. Blev mobbad för att jag hade utstående öron under hela min uppväxt och opererade dem på gymnasiet. Ogillar du mig nu?

 12. Laura says:

  #61 Maria. Jag har blivit mobbad jag med, men skit i dem. Öronen är ju en del av dig….. De ville ju bara ha något att klaga på. De var bara avundsjuka.

  #55 Höherhäntas dag. Jag tror att det var fattit redan innan de plastikoperade sig i ett stort antal länder.

 13. Jesper says:

  Okej???? då måste jag operar mig jävligt mycket så jag blivit retad pga mitt utseende.. liksom vad fan? orka lägga tid och resurser på sånt. sluta med MENINGSLÖSA operationer som man inte behöver. det finns bättre saker som du kan lägga tid på och samhället kan lägga pengar på.

 14. rogerplantat says:

  62. Laura. Avundsjuka pa utatstaende oron? skarpt dig. Du har en sne skonhetsbild. Ar mobbare avundsjuka pa tjockisar ocksa?

  61. Maria. Du gjorde ratt om det fick dig att ma battre. Det var saklart inte sa att du fortjanade att bli mobbad, men att du mar battre ar huvudsaken!

  62. Laura. skarpt dig nu. ar du aldre an 16 tycker jag synd om dig, ar du yngre an 16 ber jag om ursakt.

 15. Maria says:

  Laura: Nej de var inte avundsjuka. Skönhetsoperationer är inte alltid obefogade, ibland gör man dem för att man ska sluta fokusera på en del av sig själv som man hatar och som skapar lidande för en. Och då tycker jag att man ska få göra det utan att andra ska ’ogilla’ en för det.

  Jesper: Det har jag inte sagt. Jag sa bara att det var ett beslut som jag gjorde som var helt rätt för MIG. Att du tycker att det är meningslöst förstår jag inte. Och det där med att lägga tid på ’bättre’ saker kan implementeras på allt. Men jag säger inte åt dig att du borde göra vettigare saker än att t.ex. hänga på tjuvlyssnat?

 16. freja says:

  Att man lägger pengar på en bröstförstoring betyder ju inte att pengarna försvinner i sjön, och att möjligheten för just de pengarna att hjälpa fattiga barn att överleva är borta. Pengarna sprids ut i företaget (och därmed också i samhället som skatt) som utför operationen och om kirurgen vill kan han/hon skänka sin lön till fattiga svältande barn. Hade ingen förstorat brösten hade ju inte kirurgen haft den möjligheten.

  Slutsats: pengar är inte förbrukade när du har använt dem.

 17. Njorun says:

  Man kan också tjäna pengar på att skaffa silikon.
  så i längden kanske hon skänker mer pengar hon fått pga silikonet än vad operationen kostade.

 18. Mr.B says:

  ”Lustigt, pappa har också det, fast inte alls på brösten!”

 19. Laura says:

  #64 rogerplantat. Jag råkar vara tolv år och jag kan också tycka att jag är ful men jag skulle aldrig plastikoperara mig. Visst kan jag önska det ibland men sedan tänker jag att jag är jag och det är en del av mig. Det är ju insidan som räknas. Och på vissa kan utstående öron vara jättegulligt.

  #66 Freja. Öhm…… De ska väl ha lön också? Jag tror att de stackars barnen hade tjänat mer på att hon skänkte pengarna på en gång.

 20. Everlasting says:

  Laura, allt ar inte svart eller vitt har i varlden? Var drar man gransen for vad som ar skonhetsoperation? En situation de tog upp i nan TV-serie (House tror jag det var) bestod i att en kvinna drog runt pa en jattestor tumor i magen. Tumoren var inte cancer, sa det enda hon skulle astadkommit med att ta ut den vore att hennes midjematt minskade. Klassas det som skonhetsoperation? Eller de vanliga exemplen: bruten nasa, brannskador etc etc.
  Om jag vore du skulle jag inte vaga saga aldrig…
  Med det sagt tycker jag att det ar valdigt sorgligt att manga manniskor kanner att de maste ha storre brost eller mindre mage eller mer muskler for att kunna vara lyckliga. Ja se dagens samhalle… *suckar*

 21. L0ve says:

  Jag vill säga en sak angående Laura, så är hon tolv år och ”den del i hjärnan som gör att man kan känna sympati för vad en annan människa ska känna och tycker är inte färdigutveckad hos tonåringar” stod i metro 6/2 – 09. Sen tror jag många lägger mer pengar på alkohol och cigg i sitt liv, än vad en tuttoperation kostar. när du är full slår du ner folk, våldtar, och kör ihjäl andra, röker du förgiftar du dig själv och din omgivning (samma att köra bil, med avgaser och shit, det kommer också kosta mer en än tuttoperation) men lite silikon.. jag vet inte hur mycket det skadar andra.. och om jag hade canser, å var tvungen att operera bort ena tutten (eller kanske båda om det är illa), skulle jag inte få slänga in lite silikon där istället, så jag iallafall såg ut som en människa? Du borde tänka på att det du säger låter otroligt ytligt, Laura.

 22. Oxido says:

  Laura: Jag tyckte du sa att du börjat tänka innan du postar?

 23. Erica says:

  Jag håller inte alls med Laila och jag tycker absolut inte att det är något fel med skönhetsoperationer, men jag tycker också att det är onödigt att komma med så pass arga kommentarer till Laila för att hon har en åsikt. Om man nu vill säga emot henne så kan man väl göra det lite vänligare. Som sagt, jag håller inte med Laila men jag har ingenting emot att hon kommer med sin åsikt här på Tjuvlyssnat…

 24. Laura says:

  #71 L0ve. Jag tycker bara att barn som kanske inte äns blir mer än ett par år gammla behöver pengarna mer, ursäkta men tror inte du det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *