Spraydate är såå 1999

Bussen från Flygstaden, Halmstad

Tjej ~18 (i mobilen): Nä asså, jag var och hälsade på mitt ex i fängelset. Nej, nej, men asså, jag träffade en sån jäkla gullig kille! Han hade piercings i ögonbrynet, läppen, näsan, bröstvårtorna, och en där nere också!
Paus.
Tjejen: Jadå, heltatuerad och han blir snart frisläppt! Ja, jag firade med att köpa en folköl på Willys!

Cred: Henrik

78 thoughts on “Spraydate är såå 1999

 1. Caroline says:

  Vad är det för fel på tjejer som tänder på kriminella och uppenbart störda killar? De får ju allesammans ett litet tåg av beundrare efter sig. Läste nu senast att även den där läbbiga prällen i Knutby hade fått napp.

  Undrar om det är ett arv från aptiden att en viss kategori honor råkat dras till de elaka schimpanserna, och att det fört generna vidare?

 2. Jan J says:

  De (korkade brudarna) får inget medlidande från mig när de blir slagna, misshandlade eller våldtagna, för söker man sig till de busarna hela tid får man skylla sig själv.
  Varför inte försöka ragga någon snäll kille som omväxling.
  Det är helt otroligt hur mycke friarbrev alla våldsverkare i våra fängelser får. Men de snälla killarna står inga tjejer i kö för.
  Jag försvarar INTE misshandel i någon form.

 3. Ubbelubb says:

  Är det någon som kan förklara ordet ”gullig”? Min mamma sa att jag var gullig som barn och då hade jag varken piercingar eller tatueringar.

 4. Jenny says:

  Det ligger nog nåt i att kvinnor dras till badboys. En del iallafall.

 5. Elna says:

  Blir sur på det där om white trash, vem kan välja vilken samhällsklass man ska födas i? Alla har inte samma chans att göra en klassresa uppåt. Det är synd om tjejen som har sådana referensramar.

 6. Sofi says:

  #53 Jan J: Äh, skaffa lite piercingar och tatueringar bara så ska du allt se att du också kommer få lite tjejer…

 7. Janne says:

  HAHAHA fira med folköl på Willys vad i helvete?! =D

 8. knytt says:

  Alla har olika referensramar.
  Och att fira med folkis från lågprisbutik är ju lätt glammigaste sättet ^^

 9. Estelle says:

  Tomas & Leffe det finns andra brott en skattebrott, och jag vet saker som jag skulle kunna göra som skulle få mig i fängelse men som endast är goda gärningar. jag känner oxå många som har misshandlat andra men aldrig skulle slå någon som betyder för dom. Jag menar bara att han behöver inte misshandla sin flickvän bara för att han har suttit i fängelse. Och jag tycker att alla förkänar flera chanser och att man inte ska vara så jävla snabb på att dömma folk.

 10. Haha says:

  Det är roligt att jag är tattuerad och piercad och går ut och slåss på helgerna och får fan så mycket fler långbenta stureplansligg än de flesta som skriver här.

 11. Puttra says:

  Estelle: Så du tycker det är ok att man misshandlar folk så länge man inte tycker om dem? Eller hur ska vi tolka det?
  Annars lysande tjuvlyssning!

 12. Gåsen says:

  #60 Estelle – ”jag känner oxå många som har misshandlat andra men aldrig skulle slå någon som betyder för dom”, låter som trevliga typer. De är ju ändå skithögar ifall de går runt och spöar folk, och det är väl inte mer okej bara för att de inte känner dem. Tvärtom nästan.

 13. SKANK RULES says:

  Och där hade vi definitionen av SKANK

 14. Sofia says:

  Al, va inte så säker ja dejta oxå en fängelsedömd snubbe när ja va 17-18. Alla har vart unga och dumma!

 15. Jan J says:

  Sofi, det räcker inte du måste också va ett riktigt svin, som 61:an skriver om.
  Estrelle, problemet är att de inte döms fort nog utan är ute på gatorna och slår ner folk, så fram för snabbare domar.

 16. karo says:

  #61 Haha: Är du säker på att intelligenta män öht vill ha långbenta Stureplansligg?

 17. al says:

  Sofia: Jo men alla omständigheter runt, piercingplacering osv, nej hon vill nog chocka nån.

 18. Banarne says:

  61,
  för ”långbenta stureplansligg” är det som gör en lyckligast och man vinner livet om man har flest?

 19. hatlistan.blogg.se says:

  Åtminstone är det en annorlunda första date. Intressant är ju hur hon kan ha koll på killens piercing ”där nere”..

 20. Leffe says:

  @60 estelle:
  snälla estelle, ge mig några exempel på goda gärningar som ger fängelse(inte brott som har fängelse is straffskalan altså, utan saker som domstolarna faktiskt dömer ut fängelsestaff för)…

  Du har naturligtvis rätt i att en person inte misshandlar sin tjej bara för att han gör det mot andra, men en sådan person förtjänar defenitivt att skaka galler. Och en person som misshandlar andra är uppenbarligen våldsbenägen och det indikerar ju att risken att han skulle misshandla sin flickvän är högre än normalt…

 21. Gurra says:

  Schvettigt som fan!

 22. P says:

  det som var kul var ju folkölen från Willys!

 23. Mathias says:

  Jahaja, så det är på kåken man får raggen alltså…?
  Värt att tänka på. ^^

 24. Smurfen says:

  Jag kan gilla s.k farliga män eller rättare sagt en särskild man f n. Är ekonomiskt oberoende, 36. Barnen redan lagom stora = inga fler barn. Inga fler fasta relationer vill jag ha f n. Men att kvinnor kan föredra s.k farliga män är inte konstigt. Har aldrig blivit slagen eller misshandlad, bankrådare behöver inte vara = kvinnomisshandlare. Däremot har jag som lite äldre fördelen att jag inte tror att jag kan rädda män/förändra en man. D får dem fixa själva. Vad det handlar om är mänsklig sexualitet:

  Philonous skrev (på annan blogg) sammanfattningsvis följande. Mycket bra uttryckt:

  ”Sex handlar på en mycket fundamental nivå om dominans. Inslag av både psykologisk och fysisk dominans är en stor del av den process som skapar sexuell spänning mellan människor. Detta beror inte på patriarkala strukturer i människornas samhällen, utan på att människor är primater, av evolutionen anpassade för att leva i hierarkiska flockar ledda av alfahannar vars makt baseras på sexuell dominans.

  Både kvinnor och män fantiserar om att bli dominerade och för många är det ett avgörande inslag både i uppbyggnaden inför sex och under själva sexakten. Inte minst många kvinnor, särskilt de som sexuellt avancerade, är relativt ointresserade av mysigt vaniljsex. De vill att sex ska vara spontant, ordlöst och djuriskt. Man ska känna den sexuella spänningen och kasta sig över varandra. En viktig del av det som är upphetsande är ofta just att man inte frågar om lov, utan man vill ha någon så starkt att man bara tar vad man vill ha. Att uttryckligen fråga om den andre vill ha sex har inget i en sådan situation att göra, utan är nästan säkert en total turn-off.

  Vidare förstärks den sexuella spänningen i en sådan rå, djurisk sexuell situation ofta av att den part som inte är dominant gör ett visst mått av motstånd. Detta är både en psykologisk och en fysisk njutning, återigen inte minst för många sexuellt medvetna och avancerade kvinnor. Det är självklart för de inblandade att det hela är helt frivilligt, men många av de yttre attributen anspelar på dominans, och därifrån är det en gråzon till ofrivillighet. Om man spelar in ett sådant samlag med en videokamera kommer det många gånger påminna mycket om en våldtäkt, och precis detta är vad deltagarna vad ute efter.

  Den typ av resonemang som vissa (intellektuella) män o kvinnor för i sina inlägg bygger på att blunda för vad sexuell attraktion i grunden är för något. Sex är inte en stillsam och civiliserad verksamhet, det är något primitivt och okontrollerbart. Sex är oupplösligt sammanflätat med sexuell dominans och dominans i allmänhet. Mysigt vaniljsex isolerat från primaters dominansspel är kanske utmärkt för barn och andra nybörjare, men det är inte så intressant eller tillfredsställande i längden och det kan aldrig vara en fullödig sexualiet.”

 25. Daniel Samuelsson says:

  Till alla tjejer som gillar våldskillar och aggressiva män. Har inte ni tänkt på att de kan sitta och planera in i minsta detalj hur de ska slå sönder er och samman. Och på alal sätt förstöra era liv. Och att det är dessa så kallade riktiga män som våldtar tjejer bakom ryggen på sin flickvän för att han har blivit totalt psykiskt sjuk av den bilden han har fått av kvinnligheten eftersom han visar att han uppennbart ser tjejer som madrasser. En liten förklaring bara till varför det förekommer så mycket våld mot kvinnor. Gillar amn svin så gillar man svin och då har man inte rätt att klaga och skuldbelägga de vettiga tjejerna och de riktiga killarna (toffelkillarna, utan man bör istället hålla käften. Chansen att ni på alla sätt kommer att bli misshandlad är 99 mot 1. Jorden anropar.

 26. Adam says:

  Chicks Dig Jerks med Bill Hicks. Det är allt.

 27. urrk says:

  Lindergood, ta din kokosnöt och få den värderad. Hjärnan är inte mer än ett stycke chokladpapper på dig.
  Urrk!!!!!!!!!

 28. sanna says:

  när kommer prisondate.se????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *