Sugen på en dubbelmacka? 

X2000 mellan Stockholm och Köpenhamn

Tågvärden, en kvinna ~25, gör ett utrop till passagerarna: Ni som är lite sugna kan komma till bistron i vagn 5. (Kort paus) FIKASUGNA! Ni som är FIKASUGNA är välkomna till bistron.

Cred: Alexander

Vinnarrubrik av Per Persson

Bubblare:
Och till våra tyska resenärer; ”Wollen Sie ficken?” Av T
XXX2000 Av Zemlon
Hon sög på den en stund… Av Mikael Stenroos
Kaffe med dopp innan nästa stopp. Av Joe Nice

PREMIÄR FÖR NYA RUBRIKTÄVLINGEN
Från och med nästa gång blir rubriktävlingen lite annorlunda, och mycket mer spännande! I stället för att låta er besökare fundera på rubriker under en vecka, så kommer rubriktävlingen att köras i realtid under 30 minuter – genom Twitter! Klockan 20:00 på söndag publicerar vi en ny tjuvlyssning på tjuvlyssnat.se/rubriktavling/, och den som vill föreslå en rubrik gör det genom en tweet med hashtaggen #tjuvlyssnat. Efter en halvtimme plockar vi bort tjuvlyssningen, går igenom rubrikförslagen och väljer ut en vinnare och ett par bubblare. Sedan publicerar vi inlägget på Tjuvlyssnat.se – självklart med cred till den Twittrare som skrivit rubriken.

Flödet för hashtaggen #tjuvlyssnat kommer ni att kunna följa antingen på Twitter.com, i valfri Twitter-app eller här på sajten i våran Twitterwidget på förstasidan.

Så, ställ ett alarm – så ses vi live på söndag kväll!

16 thoughts on “Sugen på en dubbelmacka? 

 1. Komfortoperatören says:

  Fast det heter ju inte X2000 längre… rubriken är dock lysande!

 2. nikko says:

  Vi som inte har Twitter då? Det här var ingen glad nyhet :(

 3. Armon (jurg-fan) says:

  Håller med nikko.

 4. Floatpooper says:

  Kwittar la…men Flytis e ju gammalmodig så spänningen går honom förbi.
  *liten tår i ögat*

 5. Ubbelubb says:

  Vad blir nästa steg? Inloggningskrav hit via facebook?

 6. Emeric says:

  Gourmanterna blev plötsligt många den resan.

  Håller med övriga om rubriktävlingen. Det finns fler nackdelar än fördelar med detta. Visst är det kul att den som har bäst snabbtänkt humor vinner, så det ska vara, men många kommer varken orka eller hinna vara inne prick mellan 20 och 20:30 för att ge sitt bidrag, plus att alla inte har twitter och inte har några planer på att skaffa ett konto för en grej.

 7. Sofia says:

  Har inte heller twitter :-(

 8. Elias Kohage says:

  Bra initiativ med twitter-tävling! Att skapa twitter-konto och skicka sin första tweet tar ca 1 minut och 40 sekunder. Med nuvarande konkurrens tar jag väl hem det här så länge jag kommer på något. Det var dock några år sedan jag ens var bubblare så jag kanske inte ska ropa hej :).

 9. Kinastina says:

  Fan oxå! Twitter ä censurerat och förbjudet i Kina!

 10. Jennie says:

  Intresset för rubriktävlingen på sajten har tyvärr dalat de senaste månaderna. Vi har fått in få rubrikförslag och kände att det var dags att försöka blåsa nytt liv i tävlingen. Vi har därför valt att flytta den till Twitter vilket vi tror är det perfekta forumet för kvicktänkta och ordvitstande rubrikmakare.

  1. KajBu says:

   De twittar välan……

 11. Micke says:

  Och jag som inte använder twitter :(

 12. nikko says:

  Det tog då bort glädjen för mig. Ett uselt beslut att flytta tävlingen till Twitter. Kommer aldrig bli del i det ointressanta skvallerforumet. Jag är blott bara en deltagare och min åsikt betyder mycket lite. :(

  1. the jurg says:

   Hej!

   Allas åsikter spelar roll såklart. Men när det inte kommer in några bidrag till rubriktävlingen den vanliga vägen längre måste vi göra någonting. För det är så det ser ut, med väldigt låg aktivitet tyvärr.

   Twitter är dessutom perfekt forum för en rubriktävling och det öppnar upp för att många fler ska kunna delta. Det är synd att du dömer ut Twitter som ”skvallerforum” då det är mycket mer än så. Det tar dessutom bara en minut att skapa en profil och du behöver ju inte använda den till något annat är rubriktävlingen. Att ett fåtal gamla kommenterare får ta sig den minuten är något vi tycker är värt för att få så mycket nytt liv i tävlingen, och så många nya deltagare.

   Hoppas du ändrar dig och att vi ses nästa söndag ändå.

 13. janbanan says:

  twitter är för twats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *