Vad är då motsvarigheten till Potion of Clarity?

Buss, Malmö

Två tjejer (~18) sitter på buss 8 mot Kastanjegården i Malmö och samtalar högljutt om kärlek.

Tjej 1: Finns det sådan där love potion?

Tjej 2: Det kallas rohypnol…

8 thoughts on “Vad är då motsvarigheten till Potion of Clarity?

 1. Matilda says:

  Allvarligt tjuvlyssnat, våldtäks skämt?

  1. Amanda says:

   Skulle nog inte ens kalla det för våldtäktsskämt, dock. Jag menar… Hon skämtar inte om att faktiskt våldta någon. Hon kallar ju bara rohypnol för love potion. Coola ner lite. Är ju inte precis så att jag är för våldtäkt, men allt behöver inte vara på största allvar med allting, hela tiden.

 2. Micke says:

  Haha… skön tjej =)

  @Matilda

  Är man humorbefriad så har man hamnat på fel ställe, vad nu våldtäks skämt kan tänkas vara. Du menade kanske våldtäktsskämt?
  Oj, ursäkta. Du kanske är dyslektiker och det är ju inte roligt att skämta om någons handikapp…eller ålder… eller religion… eller..

  1. Mattias Nordenberg says:

   You go Micke! Så jävla tröttsamt med alla som tar illa upp för skitsaker… @Matilda, skärp dig för i helvete!!!!

   1. sfj says:

    Hur fan tror ni det känns att läsa sånt här för alla de många många människor som blivit våldtagna? Inte så jävla konstigt att folk tar illa upp över skämt om att bli drogad och våldtagen. Skitsak? Herregud.

   2. the jurg says:

    Hej! Nu var det inte jag som publicerade den här tjuvlyssningen men jag vill ändå förklara lite. Nej, våldtäkt är verkligen inte en skitsak, snarare ett alldeles för stort problem, med en usel lagstiftning som behöver göras något åt nu på en gång.

    Jag ser däremot inte det här som ett våldtäktsskämt av den grövre sorten. Dessutom publicerar vi på Tjuvlyssnat alla möjliga konversationer, som både roar och oroar. Vi vill ge en bild av hur samhället ser ut idag och tyvärr är väl den här lyssningen ett väldigt bra exempel då.

 3. the jurg says:

  Och en sak till, Mattias och Micke. Det är väldigt lätt att som kille stå och säga att våldtäktsskämt är en ”skitsak”. Ni vet att 98% av alla våldtäkter begås av män va?

 4. L says:

  håller med Matilda i denna. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *