Vara eller icke vara

Coop Forum, Kristinehamn

En kvinna och en man, ~35, handlar. Kvinnan lägger i en vara i kundvagnen.
Mannen (högljutt och ilsket): Jag tycker inte om när du bara lägger i saker i vagnen! Jag tycker att vi ska diskutera vilka varor vi behöver!

Cred: Crille

0 thoughts on “Vara eller icke vara

 1. Tanten says:

  #16 Boström: Du tycker bergis att det är stentufft att inte bry sig om miljön, och jag förstår dig!
  För gode gud i galoscherna vad man skulle skämmas om någon såg en lägga ned lite ekologiskt/rättvisemärkt kaffe i korgen och fick för sig att man var en sån där vidrig hippie! Det här med växthuseffekt, miljögifter och sån skit är ju bara en konspiration! Det vet du och jag, kompis, även om omvärlden inte förstår oss.

  Skål för trångsynthet och bakåtsträvande åt alla!

 2. mammann says:

  Jag tror att han är dödligt trött på att hon vill diskutera precis allt hela tiden. Så har hon kritiserat honom för att han inte vill kommunicera och ta gemensamma beslut, om sånt som han tycker är skitsaker. Så vill han visa henne hur jobbigt han tycker att det är. Genom att göra likadant. Klart opedagogiskt, men ganska förståeligt. Det är en fördom det där att män inte kommunicerar!! Eller hur!

 3. sheyla says:

  Jag förstår inte varför man ska göra något så trist som handla mat till ett socialt event som drar ut på tiden. Skriv en lista. EN åker och handlar. Klart snabbt utan några kontrolmaniska människor som ska ha åsikter. Jag är vuxen, jag köper väl för sjutton vad jag vill och så får han köpa vad HAN vill. Att försöka bestämma över en annan vuxen människa är tragiskt.

 4. nobel says:

  ojojoj några har varit gifta lite för länge

 5. Jon says:

  #53 sheyla har ingen partner hör jag…

 6. Sheyla says:

  jon: Jag har ingen partner jag försöker bestämma över. Jag vet inte vad din syn på förhållande är, men uppenbarligen inte samma som min.

 7. mattep74 says:

  Vad denne man inte förstår är att kvinnan VET vad de behöver redan. Skulle mannen handla skulle han missa hälften. Jag vet, jag har bott hemma och pappa har fått ynnesten att handla 3 gånger på 20 år, 2 gånger pga mamma hade influensa och 1 gång för att hon låg inne för gallan. Jag fick ut och kompletteringshandla alla 3 gånger för han missade hälften:D

 8. Bussola says:

  Sheyla, du låter som om du är en ung arg vuxen som växt upp med fria tyglar. En familj med gemensamt hushåll är, för att fungera, ett lagarbete där man ska se till hela hushållets bästa. Inte bara vara två egon som råkar dela tak. Att veckohandla tillsammans halverar både inköpstid och bärvikt men då kan man inte bara bryta inköpslistan och troligen matbudgeten.

 9. Putte says:

  mattep74: Är du seriös? Förstår inte riktigt vart du vill komma med ditt exempel? Är alla föräldrar som dina?

  Rubriken var rolig, tjuvlyssningen sådär…

 10. neo says:

  gapskrattar, så jag gråter.
  vilken kille!!!

 11. Issa says:

  Men hallåååå detta var gulligt. dem kanske hade lite ont om pengar oså la hon ner en fet ost för 500spänn? det är ju ändå lite onödigt! Jag förstår att han blir sur då.

 12. Vicke says:

  Usch så läskigt och inte alls roligt! Han kanske slår henne.

 13. Sheyla says:

  Bussola. Du får göra precis som du vill i dina för hållanden om jag får göra precis som jag vill imina. Och jag baserar det på erfarenhet och det funkar alldeles utmärkt tack. Jag är ingen fjortis men tack för komplimangen!

 14. linda says:

  Bussola: Håller med Sheyla. Om min kille ”högljutt och ilsket” säga en sån sak i affären så skulle han garanterat inte dela hushållskassa med mig.

 15. Sheyla says:

  Tack Linda! Lade just märke till att det bara är killar som försökt förminska och förlöjliga min ståndpunkt. Det är väl inte så att ni inte klarar av självständiga tjejer med egen vilja? (Om ni bara visste hur få killar som faktiskt klarar av det…)

 16. Rorin says:

  Ifall man har en gemensam ekonomi är det ganska självklart att man diskuterar sådana saker, att ta det ”ilsket och högljutt” kankse är lite onödigt, och det skadar ju inte att bestämma innan man går till affären, fast de kanske har en lista de ska följa och kvinnan köper något som inte är med på den t.ex? Tror kvinnor är lite bättre på att ta någon extra grej medans männen alltför ofta missar någonting på listan (självklart är inte alla så men majoriteten skulle jag tro).

  Att impulshandla medans man är i affäen spräcker snabbt matbudgeten ;)

 17. Gollums Fru says:

  Jag avgudar personer som inte är konflikträdda. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *