0 thoughts on “Verkar som Securitas behöver jobba lite på sin goodwill

 1. Johan says:

  Tycker det har varit väldigt roande och läsa vad svenska folket tycker om oss vakter…..ni kanske ska ta och tänka om lite. Utan oss i tunnelbanan/ på gatorna skulle ni nog må gött när ni blir misshandlade/rånade av någon.

  Istället för att tänka på att vi finns till för att ni ska känna er säkra så slänger ni skit på oss. Som anv. Väktaren skrev några inlägg upp. Det är inte alltid så kul att vara vakt, för man får verkligen inte någon som helst tacksamhet….

  Jag försökte t ex hjälpa en gammal dam som hade ramlat och slagit i ryggen för nån vecka sen, erbjöd mig att ringa på ambulans för att vara säker….Men om alla vakter är idioter? Hur skulle jag då ha kommit på den tanken???

  Just ja, en sista sak, Fan lär er skillnaden mellan väktare, ordningsvakter,skyddsvakter och poliser!!!!! Sök på google hur svårt ska det vara!!

 2. Nick says:

  Men sluta förfan att gnälla på väktarna!! Det är som sagt de som stryker runt på natten och ser till att förebygga rån, inbrott etc. och VAKTAR byggnader och områden.
  Däremot finns det något som ni INTE verkar ha hört talas om: Nämligen ORDNINGSVAKTER!
  Det är en helt annan sak.
  Ordningsvakter finner du på diverse tillställningar och utanför krogar, och det är deras uppgift att ’hålla ordning’ på sitt lilla sätt.
  Väktarna kommer man nästan aldrig i direkt kontakt med.
  Skyddsvakters uppgift är personskydd och riskbedömning.
  Och polis tänker jag inte ens förklara…

 3. Väktartanten says:

  Jag tycker ni drar alla väktare över samma kam. Det är verkligen inte sant att väktare slår ner folk. Gå en väktarutbildning så ska ni få se att man inte får göra ett skit utan att väktarlicensen dras!
  Den där mamman vet nog inte så mycket om vad väktare gör.
  De väktare som slår ner folk, bör nog inte jobba inom detta yrke. Vi är här för att ge service och trygghet!!!
  Men ni som hellre vill vara utan väktare och poliser kan ju föreställa er hur det skulle vara!
  Fattar ni inte hur mycket skit vi får ta och hur mycket vi måste stå ut med, sen får man ju bara skit i lön. Jag talar för mig själv och säger att jag jobbar med detta för att få ge människor service och för att jag tycker att det är skitkul!
  Tänk efter nu tycker jag, era okunniga mammor som lär era barn såna dumma saker, hur ska de kunna lita på oss och känna sig trygg i samhället om ni ska tuta i barnen att vi är dumma? SKÄRPNING!!!

 4. Elias says:

  Misslyckade poliser som tror de kan styra och ställa över byarna ge fan i de , tro inte ni kan ge böter för dimljus för snart är det jag som polis anmäler er !

 5. jepp says:

  stämmer precis har själv jobbat som väktare och annars också haft med dem o göras nästan alla av dom väntar bara på att få en chans att slå ner nån och att dom sen nästan alltid ser till att dom är minst 3-4 på någon som är så full att den int hålls på egna ben är inte så konstigt.. så onödigt när de oftast alltid skulle räka med att prata

 6. Väktare_ says:

  Jepp, varför sluta du? Gick det inte som du ville? Coolt trodde du det skulle vara? Eller så palla du inte med mörkret. Snacka inte skit om väktare för du är en misslyckad en! Tur att vi blev av med dig då!!!!
  Du låter mer som en person som har agg mot väktare än en som ”varit” väktare!

 7. Väktare_ says:

  Och till dem som hatar väktare, poliser och ordningsvakter, sätt er på en lista kallad ”dem som klarar sig utan dem”, ring oss aldrig, stoppa oss aldrig och be om hjälp, och gå inte åt våran riktning i mörka ställen för att ”snylta” på tryggheten som vi ger!
  Av dem flesta fallen vi har med folk och göra är just av eran sort, den otacksamma sorten, den som tror vi får betalt för att ta skit från er men ändå ge er gratis trygghet. Hoppas aldrig ni hamnar, lönt och hoppas, det är bara en tidsfråga, att ni behöver ”våran” hjälp!
  Tror ni på fullaste allvar vi får något bonus för att hjälp er? Tror ni att ni betalar oss på något sätt? Tror ni vi är robotar och bovar som ska behöva ta skit från erat bagage och era egna misslyckande här i livet?
  Tur det att dem flesta är normala och att ni ”otacksamma” inte representerar hela folket! Vet ni vad jag gör med skiten ni skiter mot oss??
  Jo, jag märker den inte, det enda jag märker är och som betyder något förr oss är en normal persons ”tack”, thats it, det driver oss sen som en boost hela natten!
  Vi är människor som för det mesta tröttnat på att sitta på soffan och gnälla vid köksbordet, vi makade våra **** för och gör en skillnad varje pass vi tar. Hotade, lågavlönade, vissa med familjer och annat, spottade, kränkta, trakasserade, men hej, vi är kvar just för dem normala, som kan tacka för sig. Vi behöver ej ta upp all gånger vi hjälpt nån, eller ursäkta våran känsla för rätt, vi bara gör det för vi tycker det är rätt och ställa upp för folk som ej kan försvara sig!
  Sen att vissa har en historik med lagen och vill ge igen på ett fegt sätt på internet och anonymt är en helt annan femma, för det var just deras fega sätt som satte dem i klistret med lagen, dem kunde bara inte acceptera att det är inte bara dina rättigheter som gäller, det är allas!!
  Det därför det finns folk i dessa yrken, som en försäkring om att ditt ärr ditt, mitt är mitt, och allas är allas, men ingen tar ifrån någon nånting utan att hamna i klistret med ALLAS LAG!
  Det är bara ren dumhet som leder till såna jävla dumma kommentarer, eller rättare sagt okunskap! Det är den enda förklaringen jag kan tänka mig ligger bakom, och jo, den om att vissa tar hellre andras saker och slipper straff.

  Tack för ordet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *