Verkligheten är inte alltid sockersöt

11:ans grill, Östersund

Emokille ~20 och rockkille ~23 har precis ätit upp sina hamburgare. De pratar bittert om livet och emokillen har precis berättat hur han blivit dumpad av sin tjej.
Emokillen: Fan, känner mig lite glad trots allt.
Rockkillen: Sockret.
Emokillen: Va?
Rockkillen: Det är nog sockret, läsken du vet. (Paus) Det går nog över snart ska du se.
Tystnad.
Emokillen: Sant…

0 thoughts on “Verkligheten är inte alltid sockersöt

 1. Sara says:

  Asså det här snacket är lite gay, lol?
  Nu finns det ju Anti-emos också.
  Och jävla Jrockare/jpopare som springer runt och skriker Kawaii och är på plattan, eyh?

 2. Jens says:

  Glädje serie mördaren slår till igen!!!!!

 3. jinx says:

  Jag har aldrig sett en 20årig emo..

 4. Cammen says:

  Hittade en söt sida om ”emo” idag… http://www.dekman.se/wordpress/?page_id=22

  Har inte så bra koll på emo själv, men tyckte den här förklarade rätt bra faktiskt..

 5. Lizzy says:

  Men ahllå eller, who cares?
  Orka sitta och tjata om vad emo betyder?

  (håller ifs med calle…)

 6. Sputte says:

  Haha, skön kommentar :)
  För övrigt är ”Calle” min nya idol på den här sidan, han har stått för de absolut skönaste kommentarerna i alla fall! Good job

 7. Maria says:

  Anledningen till varför många reagerar på ordet emo är antagligen för att de just nu är inne/populärt att kalla folk det. Och media har ju förstoran upp skiten så de håller på att förvandlas till en livsstil, tyvärr.

 8. Stolt Emo says:

  Asså för helvete.. Emo är en musikstil:S jag är emo och jag mår bara dåligt när jag bråkar hemma:S och vem FAN har sagt att emosar mår dåligt hela tiden? jo dom jävla wannabees som skär sig och kallar sig emos när dom inte ens vet va fan dom pratar om:S emosar har inget speciellt utseende bara en speciell musiksmak!!!! fashioncore har inget med saken att göra heller:S det är kläder:S precis som vanliga jävla H&M skit… jag köper mitt på New Yorker för att det är rockmode affär och det är billigt.. LÄR ER NÅN JÄVLA GÅNG!

 9. Nuppa says:

  Stolt Emo:
  Är du fjorton år eller!? Du skriver som en 2-åring ”för helvete”! Emo VAR från början en musikstil men har nu utvecklats till en alldeles förpopulär musikstil bland folk i de nedre tonåren. Tyvärr. När jag går förbi väntrummet på BUP sitter det alltid minst två emosar och tävlar i vem som skär djupast och vem som hatar livet mest. Det är så sjukt tragiskt att det ska behöva bli så. Det borde inte behöva vara så. Och de flesta emosar skär sig bara för uppmärksamhet. Det gör alla som skär sig, även om de försöker dölja det, då visar de alltid en centimeter av armen för att det ska se ut som att de försöker dölja det.
  [Slut på meddelandet till dig.]

  Och emosar har en tendens att alltid röra sig i flock. Alla har svart hår, kanske nån vit eller rosa slinga här och där, svarta CM och converse i olika färger. De sitter ner på gatan och skär i varandras handleder!!! Man vill ju bara grina när man ser det.

  Men det finns faktiskt en gräns mellan emo och helt vanliga känslor som alla har. Det är rätt naturligt att gråta om man förlorat en nära släkting eller vän, det gör alla, men det blir fel när man gör om det till en hel jävla livsstil och målar in ögonen i huvudet med kajal och har luggen över hela ansiktet. Då är det bara tragiskt.

  Och det är rätt jobbigt att det ska bli ett fem sidor långt bråk om vad emo är, alla får väl bilda sig en egen uppfattning. Ingen uppfattning är fel.

  Nåja. Ha det så bra. Och till emosarna: gråt inte för mycket över mitt inlägg nu. Kajalen kanske rinner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *