Vi får hoppas att hon får lön för mödan

Väntrummet, Kalmar Central

En tjej ~25 ringer ett samtal på sin mobil och hon verkar ha kommit fram till en telefonsvarare.
Tjejen: Ja hejsan, Anna heter jag, jag var på arbetsintervju hos er för två veckor sen. Jag bara undrar hur och när ni hör av er, jag börjar bli jävligt trött på att vänta på ert samtal så för er skull ska ni nog ta och ringa snart, jag väntar inte hur länge som helst! Sen tänkte jag informera er om att jag INTE tänker ringa er igen och tjata, det här är mina sista pengar på mobilen och jag har ingen lust att fylla på den igen än på ett tag. Hoppas ni hör av er, hej!

Cred: Becca

0 thoughts on “Vi får hoppas att hon får lön för mödan

 1. MickeyMike says:

  Det samtalet gjorde nog susen

 2. Brittsten says:

  Bussola: Du verkar ha lite svårt att förstå. Det dem menade var så klart att du kan skicka 10 stycken ansökningar som du faktiskt lägger ner din själ i lika gärna som du skickar 2 sådana. Konstigt va?

 3. Bussola says:

  Brittsten
  Det här är kärnan: Du KLARAR INTE av att göra 10-20 kvalificerade ansökningar på en kväll (som Ell drog till med). Det tar ett par dagar att göra en ansökan, eller allra minst ett par timmar om du är snabb och har rutin. Att läsa in sig på fakta om företaget och att analysera vad de egentligen söker för någon så att du kan anpassa informationen i ditt CV till din ansökan och skriva ett personligt brev sållat från oväsentligheter.

 4. Bubba says:

  Bra tjejen! Bara på dom! Dessa satans bemanningföretag som aldrig hör av sig och behandlar arbetslösa som boskap. (har flera års erfarenhet av dom)

 5. Camilla says:

  Någon vill verkligen inte jobba. Klassiker.

 6. Grimlock says:

  Man ska allt visa vem det är dom bestämmer :P

 7. cathie says:

  undrar om hon fick jobbet? :P

 8. Emelie says:

  youre hired!!

 9. patrycja says:

  Strålande! Hoppas hon fick jobbet. Ngn som vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *