Vilka är det som gnäller nu?

Pendeltåg Stockholm C – Flemingsberg

Tonårskille 1: Alltså jag kör på allt jag kan, men hon kommer inte.

Tonårskille 2: Nej det gör inte min heller, men det beror på att tjejer inte kan komma innan de fyller 30!

Tonårskille 1: Jaha.

Resten av passagerarna i vagnen försöker kväva sina fnissningar.

Relaterat: Maybe it’s time for an oral exam

14 thoughts on “Vilka är det som gnäller nu?

 1. Johanna says:

  Hade jag hört det där hade jag inte skrattat utan upplyst killarna om att PRATA med sina flickvänner, uppenbart funkar det inte att köra på bara. Det här är inte roligt, det är sorgligt.

 2. janbanan says:

  tonårstjejer kommer bara jag tittar på dem /hälsningar janbanan

 3. Olof says:

  Johanna, är det inte tjejernas ansvar att PRATA med killarna?
  Det är inte ALLTID killarnas fel, de är ju omtänksamma som diskuterar det och verkligen bryr sig?

 4. Andreas says:

  It´s funny because its true!

 5. Frida says:

  Olof, om killarna nu kan sitta och diskutera det sinsemellan så tycker jag att de kan ta upp det med sina respektive flickvänner också.
  Sen är det så jävla stört att de uppriktigt verkar tro att tjejer inte kan komma innan 30. Det riktiga problemet är ju att killar tror att tjejer kan komma genom att snoppen trycks ut och in. KLITORIIIIIIIIIIS för helvete!

 6. Magnus says:

  Johanna: Tjejernas orgasm är inte bara killarnas ansvar som Olof säger. Nu var du allt sexistisk… :)

  För övrigt: Min personliga erfarenhet är att tjejers orgasmer helt klart kommer lättare när de blir lite äldre. En generalisering så klart, men sann utifrån mitt statistiska underlag.

 7. Z says:

  Tycker det är lika mycket killens och tjejens ansvar att se till att sexet blir lyckat för båda! :) Så dåligt från båda håll där. Synd att killarna inte är bättre upplysta! Sånt borde man få lära sig på biologin.

 8. jahaja says:

  Eller så kanske tjejerna skulle *prata* med sina killar!? Tjejer är i allmänhet värdelösa på att komma när de inte är ensamma. I princip samtliga mina flickvänner har varit helt oförmögna att komma ens för egen hand (sic!) i min närvaro. Klart de inte får till det vid sex då – och det är inte partnerns fel eller brist.

 9. J.s says:

  Det låter som att ovanstående personer som påstår att det är tjejens fel är relativt dåliga i sängen. Då behöver man något att skylla på för att ens tjejer inte kommer. För övrigt hade nog fler tjejer kunnat prata med sin pojkvän om sånt om det hade varit accepterat för tjejer att vara kåta och ta för sig i sängen, men som tonårstjej får man lära sig att man är onormal om man inte kommer så fort killen rör vid en.

 10. jahaja says:

  JS: vad snackar du om? Det framgår ju tom av dialogen ovan att killen *vill* att hans tjej ska komma. Det du skriver är en myt men den blir inte sannare för att du upprepar den.

  Och moderator: varför släppte du inte igenom min andra kommentar?

  1. J.s says:

   Jag pratade inte om killarna i tjuvlyssningen utan kommentatorerna som påstår att det är tjejens fel om hon inte kommer. Jag vet inte vad du menar är en myt, syftar du på att det är killens fel om tjejen inte kommer? Eller att det är mindre socialt accepterat för tjejer att prata om sin sexualitet? Eller att tjejer är onormala om de inte kommer?

   1. jahaja says:

    Myten är att det är killens skicklighet som avgör hur det går för tjejen. Och ja, kommentatorerna har i normalfallet rätt: det är bara tjejerna själva som kan se till att de kommer. Klarar de tex inte att komma för egen hand i sällskap med sin partner, vem tror då att de skulle klara de vid reguljärt sex.

   2. j.s says:

    Jag är ju själv en tjej som klarar alldeles utmärkt att komma på egen hand och även med partner, dock har jag flera gånger upplevt att en kille inte är tillräckligt bra i sängen. Trots att jag berättar och till och med visar hur han ska göra så lyckas han inte och det slutar med att jag får fixa det på egen hand, alternativt att han får hålla på väldigt länge och att jag får anstränga mig riktigt ordentligt för att komma. Visst, en del tjejer kanske har svårt att komma men många gånger beror det på partnerns skicklighet.

 11. Olof says:

  J.S, vad bra att du pratar om det med killarna, det var precis det jag hoppas att tjejerna i exemplet ocksâ ska göra. Fortsätt sâ!
  Sen är det som sagt bâdas ansvar, inte bara killarnas, att sexet blir bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *