Vinn konsertbiljetter till Navid Modiri & Gudarna

Navid Modiri, en vän till sajten (vi har fått prata Tjuvlyssnat i hans radioprogram flera gånger), hörde av sig och ville utlysa en tävling:

Den 15:e oktober släpper hans band Navid Modiri & Gudarna sitt tredje album, med titeln ”Allt jag lärt mig hittills” (tjuvlyssna här), och en dag senare gör de två spelningar (en med 13-årsgräns och en med 18-årsgräns) på Nalen i Stockholm.

Nu har du chansen att vinna två platser på gästlistan till en av deras spelningar i Stockholm. Motivera i kommentarsfältet varför just du förtjänar platserna, så drar vi en vinnare i slutet på denna vecka!

Två andra vinnare får en skiva signerad av bandet (ange skiva om du inte kan gå på konserten). Vi ses på Nalen!

88 thoughts on “Vinn konsertbiljetter till Navid Modiri & Gudarna

 1. Erik says:

  Jag förtjänar att vinna, därför att Navid Modiri är, och kommer alltid att vara en stor inspiration för mig i mitt skrivande, och för att hans musik alltid kommer att påminna mig om en särskild vårvecka i april, när allting flöt på perfekt!
  En annan anledning till att jag borde få stå med på gästlistan är för att jag vill tacka trummisen i NM&G för hans tips som han gav mig i våras!

 2. pissenisse says:

  Jag tycker att jag INTE ska få skivan, pga att en gammal gubbdjävel som jag borde ha råd att köpa sina skivor själv. Dessutom anser jag att jag INTE borde vinna biljetterna emedans jag är för gammal och lat för att gå på konserter med band som jag aldrig hört talas om.

  Däremot anser jag att Signe borde få biljetter till sig och sin syster, för hennes motivering var sötast och rarast.

 3. Jenny says:

  Jag skulle vilja vinna skivan eftersom jag inte kan komma till Sthlm. Då skulle jag ge den till min underbara pojkvän som lugnar ner mig när jag är stressad och muntrar upp mig när jag är deppig.

 4. laurens (alltid inte obitter) says:

  om inte jag vinner så dör jurg

 5. Hurricane says:

  För det ordnar sig med lite socker på.
  (skiva)

 6. Parasic says:

  Jag blev av med en massa skivor i min senaste flytt, så ni måste ta erat kollektiva ansvar att utrusta mig med lite ny skön musik så att jag inte faller hädan åt piratkopieringens syndiga lockelse.
  (Skiva)

 7. Nathalie says:

  Skulle så himla gärna vilja överraska min kompis, som älskar Navid med ett par biljetter. Jag vet att hon skulle bli superlycklig, och det är ju allt jag vill. Vi skulle ha skitkul om vi åkte upp till Stockholm, det är jag 100 på!

 8. Albin says:

  Jag behöver revansch. Jag behöver slå tillbaka. Jag har levt i skam sedan Emmabodafestivalen.

  Lite bakgrundsfakta: I våras, när jag och mina vänner satt och skrev ner en lista på saker som MÅSTE göras under sommaren, så var en av punkterna att få en artists autograf på rumpan. Ju bättre artist, desto tyngre vägde autografen.

  Min vän, låt oss kalla honom för Klas, lyckades med det klockrena att få just Navids autograf på rumpan, detta hände på Öland Roots, efter Navids spelning där.

  Jag såg mig snabbt besegrad, för jag visste att jag, för att slå honom, var tvungen att få Tyko Johnssons autograf på rumpan, vilket är svårt då Tyko bara visar sig på julafton och jag var tvungen att lyckas innan sommaren var slut.

  Men när jag sedan fann mig närvara på en konsert av Cobra Charlie på Emmabodafestivalen så insåg jag att jag faktiskt inte var helt utslagen än. Jag hade inte chans att vinna, men nog fan kunde jag få dela förstapriset med Klas.

  Glad i hågen tågade jag fram mot den glada Navid och berättade kortfattat om hela situationen och han var väldigt tillmötesgående och kom ihåg när han fått vara tätt inpå Klas bleka rumpa. MEN, han ansåg att det var fusk att ta samma artist, och min ädla fick förbli osignerad.

  Klas vann tävlingen, och jag snubblade på målsnöret. Och därför, just därför, måste jag få en chans till. Dock så är det en ny årstid, och därför nytt ställe som ska signeras. Dock lika intimt, så jag behöver verkligen detta. Vilket ni nog förstår, om ni orkat läsa igenom min lättare roman. =)

 9. Robert K Huselius says:

  För att jag också har ett radioprogram, som ni skulle kunna få prata Tjyvlyssnat i någon gång. :-)

 10. kristoffer says:

  Jag har tyckt om dom skit mycket efter att jag såg dom på sjuhäradsfestivalen, där dom gjorde ett grymmt upträdande. har inte lyssnat på ett tag dock pga att jag lyssnat sönder på den skivan jag har, så det hade varit skönt med en ny skiva så man kan lyssna på nya underbara låter man kan lyssna sönder ^^ kan inte ta mig till stockholm skulle vilja ha en skiva isf.

 11. Ylva Mossing says:

  Det handlar inte sa mycket om att fortjana som att BEHOVA. Jag bor och jobbar i Mexico City och har noll koll och kontakt med Sverige och kulturen pa hemmaplan (forutom via tjuvlyssnat). Pratar svenska cirka en gang i veckan, pa knagglig linje med mamma. Kan uppenbarligen inte ga pa nan konsert men tar garna en skiva. Por favor…?

 12. jurg says:

  vem fan köper bara EN skiva? jag vill ha minst ett halvt ton.

 13. *melalnslöadf. says:

  #12 Emma: Åååh, äntligen! Bra jobbat RED, nu slipper vi all bloggskit här, förutom i folks länkar i sina namn dock. Detta är ett steg i rätt riktning i alla fall! :)

 14. *melalnslöadf. says:

  #60 Ylva: Om du vill ha kontakt med Sverige behöver du väl inte tigga skivor? Tidningar har hemsidor, tvkanaler har hemsidor, youtube finns osv. Du kan väl, om du är ute efter musik, gå in på CDON eller Ginza, kolla toplistan och sedan ladda hem det. There you go, du behöver inte tacka mig.

 15. elna says:

  Jag skulle bli riktigt lycklig om jag vann biljetterna – men jag skulle vilja att min kompis Jonas (som jag tyvärr inte träffar så ofta) vann dem. Jonas älskar musik och tillsammans med vänner som också älskar musik fixar han en festival mitt i skogen varje sensommar för att fira födelsedag i goda vänners lag.
  Jag var med för ett par år sedan och då var Navid Modiri och gudarna där, liksom Miss Li och lite lokala rock/pop-band.

  Jag hade inte hört talas om Navid Modiri och Gudarna tidigare, men Jonas var lyrisk och intygade att det skulle vara riktigt bra skit! Han hade rätt, jag har lyssnat på dem sen dess.

  Eftersom jag antagligen inte skulle fått upp ögonen/öronen för Navid och gudarna utan Jonas och eftersom jag har en sådan fin minnesbild av hur himlastormandes lycklig han såg ut när de började spela skulle jag vilja att Jonas vinner biljetterna.

 16. nojjig says:

  Ända sedan jag hörde Navid och gudarna på Rockorgen i borås, har jag varit stuck. dessutom har jag alltid älskat Navid som radiopersonlighet. speciellt när han var med sonja och intervjuade politiker.
  eftersom jag är nyinflyttad stockholmare och student, så har jag noll coronas att kunna göra såna här roliga grejer som att gå på konsert….så därför borde jag få biljetterna :D

 17. Denise says:

  Jag vill vinna en skiva för att Navid är söt.
  Dessutom för att han kan ha korvfingrar om han vill.

  Faktum är att jag har korvfingrar!
  Inget jag kan bli av med, så snälla trösta mig med en skiva.

  (Bildbevis finns)

 18. Laura says:

  Jag förtjänar att vinna för att jag aldrig har hört talas om Navid Modiri & Gudarna, så jag antar att det är dax för mig att göra det.

 19. emma. says:

  Jag behöver avkoppling och glädje!
  jag är 18 år, går sista året i gymnasiet och nyss var jag så stressad och förvirrad att jag skrev i min blogg att jag ska ta körkort innan jag går ut NIAN! Helt sjukt :O XD

 20. Rebecca says:

  Jag förtjänar att gå för att det var EVIGHETER sen jag gick på en konsert och Navid moudiri och gudarna är ett av mina absoluta favoritband, känner till få som har så insiktsfulla, rörande och härliga sångtexter. Dom är helt enkelt BÄST och jag skulle fruktansvärt gärna vilja se dem =)
  Tack för mig!

 21. jurg says:

  samma emma som fiskar bloggkommentarer igen?

 22. Yvette says:

  Jag måste vinna för att jag går bara förbi när jag ser dom (samtidigt som deras musik strömmar högt ur mina hörlurar).

 23. Dysfunk says:

  Jag tjuvlyssnar, alltså finns jag. Allt jag lärt mig hittills är vägen till Nalen – den minns jag! Valen mellan konsert och att klicka på youtube och allt det kan heta, är lätta. Det rätta svaret må gudarna veta!

 24. Åsa Jungar says:

  För att Navid har varit den som muntrat upp mig och min bästa vän i år, men vi har aldrig lycktas se honom live. Varenda regniga oktobermorgon då man måste till skolan innan solen gått upp eller efter varenda misslyckat matteprov så har Navid alltid funkat som uppmuntran. Att vi inte sett honom live än är inget annat än ett personligt misslyckande och totalbrist på pengar, och får jag inte göra det snart så kanske jag dödar någon bara för att få tag på en biljett. Vilket vore tråkigt. Så hej, jag skulle älska att få plats på gästlistan. Vore världens bästa 19årspresent.

 25. Nora says:

  Mitt liv har upptagits av den här spelningen sedan jag fick mail om att den skulle bli av… Fan att jag redan köpt biljett då då… Samt förköpt skivan.
  Men Navid och Gudarna räddade mitt liv när jag var på klassresa, jag hade aldrig klarat mig utan deras underbara musik. Jag skulle så sjukt gärna vilja kunna ge en skiva till den vän som förstod hur jag mådde, när jag låg och hade ångest på hotellrummet. Hon har börjat älska dem lika mycket som jag och vi ska gå tillsammans på konserten. Skulle vilja återgälda hennes omtanke med en skiva.

  Och batterierna till min mp3-spelare tog just slut, så det är synd om mig

 26. Ingrid says:

  Varför? För jag gör det här för att jag måste få säga begrav mig med penna och med block om jag ska dö och då ska jag göra det med stil och min favoritlåt är också A Perfect Day med Lou Read och ibland räknar jag mig lugn och jag måste få säga att även om det ordnar sig med lite socker på så vill jag helst se män med helskägg som riktar sina nyfödda mot skyn och skriker FUCK THE SYSTEM!

 27. Angelica says:

  Jag förtjänar att finna två platser på gästlistan för att ge min vän den bästa 18årspresenten någonsin! Plus att jag har velat se dom live två år nu men har alltid fått förhinder.

 28. J. says:

  Jag är aldrig riktigt hemma, aldrig riktigt van
  Lika vilse på Sture- som på Backaplan
  Men känner mig säker, känner mig hel
  Med Navid i lurarna finns inga fel
  Ögonen i kors, benen mot solen
  Kom igen Navid, jag vill höra dom orden!
  Ge mig dikterna, ge mig musiken
  Ge mig det som stod under rubriken
  Låt mig gå vilse på stockholms gator
  Låt mig vara den som skriker ”Da capo!”
  Nu sinar rimmen, jag måste lägga på
  Är konserten ett mål jag faktiskt kan nå?….

  Bara ni har svaret, show me fireworks!
  /J.

 29. knytt says:

  Jag vill gå på konsert för att Navid Modiri & Gudarna är ett sånt band som får mig att komma ihåg hur jag skulle kunna vilja vara, vilken värld jag skulle kunna vilja leva i. För att konserter är så nära extas man kan komma, för att tiden stannar när man står i ett varmt publikhav som stormar runt en samtidigt som musiken vibrerar i huvudet. Jag vill vinna för att jag har fina minnen till varje låt, för att jag skulle ha med mig så många vänner på den konserten även om inte en enda var där fysiskt. För att om jag vann en skiva så skulle den stå med massa andra bra skivor i hyllan och trivas. För att min skivspelare är hungrig.

  Dessutom har jag fyra kronor att leva på tills den femtonde och behöver ha lite roligt för att glömma hur hungrig jag är efter att ha ätit enbart potatis och linser i evigheter :)

 30. Tjola says:

  jeg elsker denne typen av hendelser. og ulykkeligvis jeg stengde ned tjuvlyssnat-vindu av olykke. Jeg ble tvunget til å skrive dette to ganger. Takk for meg.

 31. Grethe says:

  Jeg fortjener å vinne en skiva, for min sambo flyttar ut i dag og jeg er helt alene. Og siden jeg er norsk bosatt i Sverige, behøver jeg litt god svensk musikk å håre på :-)

 32. Damon says:

  Dang, många bra motiveringar kompisar. Jag har bett Navid att dra vinnarna istället, det här är sjukt svårt! Återkommer med resultatet snart.

 33. Natalie says:

  Jag förtjänar att vinna biljetter till konserten där även trettonåringar är tillåtna. Ikväll ska jag gå på en förfest. Vid 11 när de andra går ut på krogen cyklar jag hem på grund av att jag inte fyller 18 förrän den första december. Fatta hur tråkigt det är att behöva säga hej då till alla precis när de är som mest taggade inför kvällen. När de är ute och dansar och träffar människor är jag hemma och sover. Jag vill ta med mig en vän på konserten, det förtjänar vi båda. Snälla ge mig lite rolig tid!

  Dessutom vill jag verkligen se Navid Modiri & Gudarna. För några år sen var jag i Tunisien och träffade självaste Navid och då snackade han lite om bandet. Det skulle vara kul att nu, några år senare se dem in action. PLEASE!

 34. Laura says:

  Det började en iskall vinter. jag tror året var 2006. frost, stela leder och knak under skorna. snoret fryser till is.
  hur ska man få bort tankarna från denna iskyla?

  Ipoden blir min räddning, fulladdad med navid modiri och gudarna.

  sedan denna vinter blev detta ”räddningsmusiken” #1. Och ett halvår senare, sommaren 2007 så dyker denna bitterljuva kombination upp än en gång- denna gång på festivalen Re:publik. Jag jobbade och slet i kylan brevid tältet där Navid Modiri öste på scenen. Detta var mig föga förunnat. Dock fick jag växla ett par ord med bandet efter spelningen de blev utkastade från. Bitterljuvt.

  Tredje gången gillt – denna gång på stockholm centralstation. jag sliter och står i för levebrödet. vänder mig i all hast – för att stöta på Navid! Jag blir nervös, får handsvett, men tvingar mig själv fråga ”När är nästa spelning?”. Denna ljuva, ljuva musik måste jag nu få uppleva live. det är ett tecken.

 35. Emilia says:

  värst vad folk gnäller över vart spelningen håller hus, vem bryr sig det är ju Navid & gudarna. Men som alla andra som vill ha skivan har ja mina skäl..
  varför ska ja få skivan? frågan är varför skulle ja inte kunna få den.. hmm.. min mamma säger iallafall att ja borde få den för ja e söt.. men så säger väl allas mamma.. (inte för att det inte är sant) ärligt, jag borde få skivan för att jag vill ha den och för att ja anstränger mig med en haltarvlig motivering, så är det ^^

 36. matilda larsson says:

  jag förtjänar att vinna för att jag missar dem den 18e oktober, för att jag fyller år då, och vilken present hade varit bättre än biljetter till Navid i sthlm?

 37. Pia says:

  Jag dödade Mufasa. Min stavning och syntax är klanderfri. Mina möjligheter att få gästlisteplats eller skiva är lika godtyckliga som urvalsunderlaget. Grammatiken är död, länge leve inkonsekvensen.

 38. Damon says:

  (Drumroll)

  OCH VINNARNA ÄR:

  Konsertbiljetter: Signe

  Skiva: Albin och Knytt

  Ni kommer att bli kontaktade per mejl! Stort tack till alla bidrag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *