Visdom kommer även i små förpackningar

Coop Forum, Östersund

Kvinna ~30 står i kassan med sin dotter ~4. Plötsligt vänder sig dottern hastigt mot mamman.
Dottern (skriker): MAMMAAAAA! DET ÄR INGET KUL ATT VARA SKIIIIIIIIIITNÖDIIIIG!!!

40 thoughts on “Visdom kommer även i små förpackningar

 1. Lajna says:

  Haha.. barn är för härliga ibland..

 2. Sara says:

  HAHA! Underbart! =)

 3. Hilda says:

  hahaha snacka om att gå rakt på sak

 4. Magdalena says:

  Det upphör aldrig att förundra mig hur folk kan tycka att sådant här är gulligt.

 5. Klara says:

  …å hon har ju helt rätt också ^^

 6. Jo says:

  Nej. det är nog sant det där… *filosoferar*

 7. Pingvin says:

  wisdom indeed.

  Jag kan sympatisera med den lilla tösen ^.^

 8. Holk says:

  Been there…

 9. Denno says:

  Och det är ju sant!

 10. Ellie says:

  been there felt (?) that :)

 11. Ellie says:

  ”hehe”

 12. Johanna says:

  ..nää, de är de verkligen inte :D

 13. Annelie says:

  Precis! Ungar säger ju bara vad alla vuxna tänker!

 14. johan says:

  ahahahahahahahahahah>

 15. Inen says:

  vilket hyffs!
  undrar vad mamman svarade.

 16. Yllsson says:

  Hahahaha! Den här lyssningen gjorde min dag.
  Vilken underbar unge! XD

 17. tjockiskatten says:

  nu har det varit lite väl mycket ”förtjusande barn” på sista tiden.. dags att införa ”tjuvlyssnat”, ”tjuvlyssnat plus” och ”tjuvlyssnat barn” kanske.. så att vi som inte uppskattar ”bedårande barn” kan skippa den sistnämnda kategorin genom att helt enkelt inte klicka på den?

 18. Apan says:

  Ja gud ja, tjockiskatten, barn MÅSTE man ju få välja bort i alla sammanhang, om man känner för det. Barnfria semesterresor är det hetaste, barnfria tjuvlyssnat-kategorier nästa? Inte konstigt att det föds så få barn när Sverige till största del består av såna bitterfittor som du. Vad skulle hända om jag började kräva bögfria miljöer? Tjejfria? Invandrarfria? Sluta hata barn så mycket, du har själv varit ett.

 19. light says:

  hehe, hade garvat ihjäl mig om jag vore den ungens mamma…

 20. Annelie2 says:

  Men oo vad skönt det är att skita… :-D

 21. darktranquillity says:

  eller om du itne gillar barn historierna kan du bara skita i att läsa dom eller strunta i att kommentera dom
  tar ju inte precis lång tid att läsa dom ändå

 22. Stefan says:

  Tjockiskatten: Det finns en barnkategori. Kolla under citatet för att se om det är markerat barn så kan du strunta i att läsa det?

 23. Kristina says:

  Apan! Barn är till stor del vad föräldrarna gör dom till. Lonely Planet varnar turister som åker till Sverige för ouppfostrade barn. Så rätt dom har! Ungar kan vara fantastiska, men också olidliga, bortskämda terrorister. För övrigt gillar jag inte apor! Men tjuvlyssningen gillade jag.

 24. Mia says:

  Hahahaha, hohohoho, hehehehe. XD

 25. Apan says:

  Kristina: precis som alla människor då. De kan vara fantastiska, men också olidliga, bortskämda terrorister (särskilt vuxna människor på väg hem från krogen, hellre femton dagisgrupper på t-banevagnen än fyra krogsuddare). Varför ska det vara tillåtet att hata just barn, bara för att en del barn är jobbiga, när det inte är tillåtet att hata homosexuella fast det säkert finns massa olidliga homosexuella också? Som dessutom är vuxna och kan ta ansvar för sina handlingar (något man inte kan begära av små barn att de ska kunna fullt ut).

 26. Cal says:

  Jag börjar undra en sak. Skrev ett kritiskt inlägg där jag skrev att jag tycker att standarden på Tjyvlyssnat har blivit sämre osv. Detta blev dock censurerat. Därför undrar jag varför detta görs, kanske Petter som jornalist kan svara på detta…?

 27. malin says:

  Apan, bara för att man inte tycker det är så märkvärdigt bedårande med allt som rör barn behöver det ju inte betyda att man hatar dem.

  Det betyder verkligen inte att man skall behöva klassas som bitterfitta heller, det är rätt sunkigt att häva ur sig mot någon.

  Själv tycker jag att ungar är väl ok, precis som alla andra människor men jag ruttnar ju snart på folk som höjer dem till skyarna i alla jävla sammanhang.

 28. Maggis says:

  ha ha ha ungar asså

 29. Bella says:

  haha underbart!!! (ösd min kära stad!!:)..

 30. Vemsomhelst says:

  26: det är fullt tillåtet att hata homosexuella, även offentlig. Du får bara inte hata dem offentligt _pga_ att de är bögar :P.
  Jag hatar inte alla barn men jag ogillar jobbiga barn och eftersom de flesta barn som hamnar i tjuvlyssnat bara är störiga kan de väl åtm markeras med en stor fet varningsskylt. Överhuvudtaget har kvaliteten på tjuvlyssningarna varit ganska låg på sistone.

 31. Apan says:

  Malin: det handlar inte om ifall man tycker denna tjuvlyssning är kul eller inte, det handlar om att folk tycker den ska ”märkas” så de slipper läsa den, för tydligen är det otroligt jobbigt att läsa så det förstör hela ens tillvaro och det är just det jag inte kan förstå, att folk tenderar att kräva ”barnfrihet” i alla sammanhang. Tycker man inte det är kul behöver man inte läsa, men att allt som har med barn att göra ska märkas ut som nåt pestsmittat för att det tydligen innebär ett stort lidande för folk att uppleva något med barn involverat är sinnessjukt.

 32. Signurr says:

  Det där va ju inte ens kul! o_O
  Sånt säger ju ungar hela dagen!

 33. Kristina says:

  Apan: Snygg dragning, att få in homosexuella i det här sammanhanget! Jag anar homofobi… Bortsett från Pridefestivalen är det dock sällsynt att just homosexuella gapar och skriker offentligt och ska ha sin vilja fram jämt, och förstör t. ex. restaurangbesök med ihållande vrål. OBS jag hatar inte barn, jag retar mej på föräldrar som tycker att allt deras telningar gör är sött och ska uppskattas av alla. Jag tycker det är kul med barns kommentarer, ibland. Men när nån stjärnögt säger om barn el barnbarn ”…och han säger pinga när ha menar springa, är det inte fantastiskt…” (lika med unikt) då vill jag bara spy!

 34. Apan says:

  Kristina: Nej alltså, jag hatar inte homosexuella, men jag retar mig på deras försvarare som tycker allt de gör är så himla bedårande, frigjort och bra. Homosexuella har iofs ingenting med detta att göra, tog det bara som ett exempel på vilka man inte får hata i kontrast till vilka man får hata. Sen är ju barn och homosexuella rätt lika varann (jag VILL adoptera barn/gifta mig i kyrkan, jag VILL jag VILL jag VILL jag VILL). Folk får tycka vad de vill om barn, och tjuvlyssningar för den delen, men detta ständiga GNÄLL är så olidligt tröttsamt. ”Kan man inte märka ut tjuvlyssningar med barn involverat så att vi som inte tycker det är roligt slipper läsa?”. Liksom, vad är det för attityd? Ska man anpassa hela samhället efter barnhatarnas vilja?

 35. Daniel Giertz says:

  Offentlig förndering är det enda vapen barn har. Det är det enda de kan sätta emot när det är de stora som har pengar, laglig rätt att bestämma över barnen, körkort, kunskap, fysisk styrka och sådant. Som när Mark Levengood berättade om barnet som var ute och handlade med pappa, och barnet blev hungrigt. Pappan ville vänta med att äta, och säger att de ska handla klart i affären de är i, och sedan ligger ju Systembolaget alldeles bredvid, så då kan de ta det med en gång, så de slipper gå fram och tillbaka, och sedan ska de äta (fast barnets erfarenhet är att det betyder att de ska äta om pappa inte kommer på något mer som han ”bara” ska göra först). Väl inne på Systemet skriker barnet ”Bara srit och ingen mat.” så att pappan måste gå ut för att inte dö av skam, och sedan äter de. Barnet visste nog att folk skulle missförstå honom, men offentlig förnedring är det enda vapen han har. Tjejen i tjuvlyssningen hade säkert sagt att hon var skitnödig, och mamman går ändå bara och handlar och handlar, och tar hur mycket tid på sig som helst.

 36. Rammstein says:

  Hahaha det roligaste är ju att föräldrar är så jävla stingsliga mot alla som inte orkar med ungar.

 37. Malin says:

  Haha, men hon har ju rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *