Vissa kallar det trendigt, jag kallar det djurplågeri

Paris Hilton-kopia: Hej, jag söker akut för min hund.
Receptionist: Okej, vad är det som har hänt då?
Paris Hilton-kopia: Jo, jag hade honom i min väska och så trillade han ut.
(Receptionisten sätter igång att knappa in i datorn.)
Paris Hilton-kopia (lite tystare): Och eftersom han hade sin tröja och sina byxor på sig så kunde han inte fälla ut benen och ta emot sig ordentligt.

Djursjukhus, Stockholm

0 thoughts on “Vissa kallar det trendigt, jag kallar det djurplågeri

 1. jennifer says:

  håller inte med!!
  älskaaar chiuauor dom är ju urgulliga, det är då inte en meshund som ni vissa tror, visst bara för att man bär runt dom i en handväska behöver det ju inte vara en meshund ! det är ju ägarens fel & inte hundens! men jag har inget emot Paris Hilton, hon är ju en av mina idoler! Mobba inte världens gulligaste hund, CHIUAUAN!

 2. Cat says:

  Nu skall jag berätta något som tar kål på myten om att chihuahuan är en bräcklig varelse. Jag har själv en chihuahua som endast väger 1,3 kg (hon blev helt enkelt inte större) och för ett tag sedan föll hon i trappan från övervåningen i huset och ner på golvet våningen inunder. Detta är ett tvåmetersfall. Hon klarade det utan en skråma. Jag var givetvis extremt skärrad eftersom jag har hört den ena skräckhistorian efter den andra om att chihuahuor har ramlat från trottoaren och dött på kuppen. Nu är jag iofs medveten om att det är ett under att hon klarade detta höga fall, men veterinären påstod att det var just tack vare sin smidiga kropp och lilla vikt som det gick så bra för henne när hon landade.

 3. HÅLLER MED g says:

  Jag håller med g, VEM FAN vill ha en ömtålig ful råtta som hund???? Get real!

 4. T says:

  det ar bra dod at alla sma skit hundar :D

 5. Ni tror att ni vet allt! (Chihuahua älskare ta ej åt er) says:

  ”g” o ”håller med g”o ”cajsa” : Jag blir RIKTIGT upprörd! vad ni tycker om Chiuauor kan väll ni hålla för er själv! Jag ska skaffa en Chihuahua! ”En råtthund” en ”meshund” Jag tappar snart andan!! Varför ska en hund inte få åka i väskan om den så gillar det???!! eller ha kläder??!! ska inte du få tex gunga om du nu gillar det!!!!!!!!!!!. Människor kan råka kliva på dom om dom går i en folkmassa! ska dom det? va? va? va? hundarna fryser tänk om du inte fick någon jacka i vinter? ÖMTÅLIG??? hörde jag rätt? Min kompis har en Chihuahua och det hoppade i från köksbordet Fula??Skit SNYGGA! Råtta? hund! SKÄRP ER! 0CH VARFÖR ÄR DET BÄTTRE MED CHIUAUOR ÄN NEW YORK ATT TA PÅ KLÄDER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *