0 thoughts on “Alltid ärlig!

 1. Pinnen says:

  Kotte: jurg sa en gång till mig ”En gång scout, aldrig mer (civil kanske) vanlig”.

 2. pissenisse says:

  Isabelle, problemet är väl snarast att 250 par (utav 250 möjliga) blir nyförälskade under samma helg, samt att samtliga orkar göka 12 ggr på 4 dygn.

  Jag ser inte det orimliga i att ETT nyförälskat par orkar kopulera såpass ofta, utan det orimiliga är snarare att det skulle klicka så ini-norden mellan 500 människor.

  Det här med dubbeldopp och multipla vattenpölar som vissa har skrivit om har jag bara en kommentar till:

  Alla människor jag känner har enbart dubbeldoppat i fantasin, och i fantasin använder man inga kondomer. Så antingen är det osannolikt att 250 manliga scouter (av 250 möjliga) får dubbeldoppa flera gånger under 4-dygn, eller så är alla som jag känner hopplösa förlorare som aldrig fått uppleva gruppsex under hela sitt långa liv :-(

 3. Mås says:

  Du glömmer att scouter är ordentliga män i skor som aldrig skulle drömma om att inte vara rädd om naturen.

  Jag tror nog att sanningen om det nu finns nån ligger närmare att de där tusentals kondomerna användes till nåt pyssel för att visa att kondomer kan vara bra till mycket.

  ex: bära vatten i, trä över foten mot skavsår eller väta, bygga slangbella av, använda som vattenskydd till mobilen eller kameran.

 4. jensjenkins says:

  På internationella storläger brukar det inte säljas sprit, inte i Sverige i alla fall. Min kompis drack alkogel-cola på Jiingijamborii 2007, tydligen hände inget farligt… väldigt många har dock förlorat sin oskuld på läger, och om det är sex man vill ha är det nog ett bra altenativ.^^

 5. pissenisse says:

  pissenisse håller med Mås. Enda rimliga förklaringen. Jag jar inga som helst problem med att 500 scouter får 2 skavsår per pesron och dygn i fyra dygn.

  Dessutom måste vi räkna bort en del skavsår till förmån för vattenbärning, vattenskydd och slangbellor. Dvs det blir typ 0.5 skavsår samt 0.5 knull per dyng, resten av kondomerna går åt till de övriga aktiviteterna.

  Tack Mås, för att du kunnat ge en rimlig och vetenskapligt grundlagd hypotes om dessa förbaskade kondomer.

 6. pissenisse says:

  *dyng = dygn
  *pesron = person
  *.=,

 7. Bluffmakare says:

  hahaha får mej att tänka på alla gånger som jag varit full på scoutarragemang ^^ Mina seniorscoutkamrater e dom värsta suputer jag känner (ja dom knarkar också om tillfälle ges…)
  Vi brukar säga att vi är en enda stor scoutfamilj, och som ni alla vet är ju incest bäst så länge det hålls inom familjen ;) Detta e en regel som de flest av mina vänner följer…
  De 3000 kondomerna blev nog inte alla använda under de 4 dagarna, de sparades antagligen till senare tillfällen…

 8. Scouten says:

  Jävligt synd att så många scouter har varit med om alkohol på scoutläger. Mestdels med tanke på att alla scoutarrangemang ska vara alkoholfria om det finns ungdommar under 18 år på plats.

  Kolla gärna http://www.scout.se!

 9. Lisa says:

  Ah, scout. Världens bästa fritidssysselsättning.
  Och jag har då aldrig varit med om alkohol på läger, eller jo, en gång skedde det, och då blev den patrullen hemskickade!

 10. Malin says:

  Haha, stackars Johan!

 11. Spader Tre says:

  Känner också Johan, stackarn.. Kul om nån kunde korrekturläsa tidningarna innan de går i tryck. Om det är nån som jag har full respekt för så är det han! Och Happymealungen, säga vad man vill om förkortningar och uniformer, men vi var först!

 12. Johan says:

  #61 Spader Tre

  Du är alltså så gammal att du var med i det kortlivade Nationalsocialistiska förbundet, som fanns 1933?

 13. gammal Scout says:

  haha, Det påminner om jag när jag 15 och var på scoutläger i Holland. Vi hadde 3 barer på lägerområdet och alla var pårökt hela tiden! Men inte vi lydiga svenskar :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *