64 thoughts on “Apropå Fru Gårman…

 1. Liffon says:

  Uppeggad av kommentarer angående terrorister och USA måste jag påpeka att det sällan är bra att säga att ”nä, de är inte elaka för det finns folk som är värre”. Jag säger inte att alla muslimer är elaka, men visst vore det tokigt om man sa att USA var elakare än nazisterna i WWII för att de dödade fler?
  (Disclaimer: Jag har inga vidare uppgifter om vem som dödade flest i andra världskriget, men det var en liknelse.)

 2. Ubbelubbotanikern says:

  #22 MArk: Upp till bevis. Ut och plåta och skicka hit.
  #16 Andreas: Genom att lägga till veckodag på kommentarerna såsom Tjuvlyysnats.

 3. Oxido says:

  Alltså killarna man ser på tv med skägg turban och vapen har fan inte uzi, de kör med Kalashnikov

  http://kalashnikov.guns.ru/

 4. Nikky says:

  Chiizzlll my dizzll :P

 5. Roland says:

  Det var ett förbannat tjatande om terror, limpistoler, USA, fru Gårman och fan hans moster. Kan ni inte njuta av en härlig (men trafikfarlig) skylt?

 6. Hovercraft says:

  #26 Happymealungen: Mr Goreman… Hahaha!!!

 7. Julia says:

  Nejfyfan, jag är långt från feminist men jag tycker det är jävligt, jävligt löjligt att Fru Gårman (ens ska existera, med den underliggande mening som finns i Herr Gårman) ska finnas, för vet ni vad skillnaden är? KVINNFOLKET HAR JU KJOL!

  Snacka om manschauvistiskt att markera skillnaden genom att visa att kvinnan har kjol. Herr Gårman kan lika gärna vara Fru Gårman, bara att hon har byxor.

  Fö, Andreas: Bjud på tårta! :D Eller, om det skulle vara för jobbigt (typ, inklämda tårtbitar genom postinkastet till alla som tittar) så typ, en jättejättelång rad med roliga tittningar! :D

 8. Misomu says:

  @57, Julia
  Kan inte låta bli att tycka att ”Fru Gårman” är oerhört plattbröstad i så fall O_o Inte för att det är något fel med det, ser bara inte ut som en kvinnlig kropp.
  Men håller med om att det vore jävligt fjantigt att skapa en Fru Gårman. Jag tror inte att någon tvivlar på att kvinnor får gå över vägen.

  Apropå debatten om hur förlegat det är att visa att det är en tjej genom att rita/måla en kjol på henne, nä, tjejer har definitivt inte alltid kjol, det tror jag de flesta är ganska medvetna om. Men tjejer brukar väl ändå ha kjol oftare än killar? Ganska lätt sätt att se skillnad. Sen håret, jag menar, som att tjejer måste ha långt hår? Finns ju massor av tjejer med kort hår och killar med långt hår. Så då hade man blivit tvungen att kolla efter ett par bröst, och ska man vara riktigt feministisk måste man ju ta hänsyn till att alla tjejer inte har så mycket till bröst, så då hade det kunnat bli många pinsamma misstag (tänker på skyltar på t.ex toaletter, de måste ju också ändras om vi ska tänka så här!).
  …Fast vad fan klagar jag på? FRAM FÖR SKYLTAR MED PLATTBRÖSTADE TJEJER I BYXOR! Det blir så mycket mer spännande så :D

 9. Misomu says:

  Oops, sorry, tänkte lite fel. Insåg mitt misstag nu, tjejerna på sådana skyltar brukar inte ha bröst ^^ Nevermind!

 10. Rasmus H says:

  Det är tur att Sida är där och hjälper Herr Gårmans offer.

 11. Yars says:

  1. Som sagt: troligen helt säkert en diskret hyllning till GTA IV.
  2. Det bästa med Tjuvlyssnat/-tittat är definitivt alla dessa kommentarpostare som fullständigt briljerar med sin enfald och okunskap om ens de enklaste ting.

 12. Bussola says:

  På söder i sthlm, nånstans öster om medis finns en skylt med herr gåman i kjol och ståfräs. Mer jämställt blir det väl inte. Bortsett från att det faktiskt inte är något könsspecifikt på dagens övergångsskyltar. Det är en helt neutral silhuett.

 13. Towbe says:

  Haha , en polare till mig sa att det finns klistermärken just för sånt här ,typ till andra skyltar också.. är det nån som vet isf vart det finns sånna? :D

 14. Summer95 says:

  Hahahahahahahahahahahahahahaha!!! XD *asg* Det var jävligt kul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *