63 thoughts on “Årets bästa produktplacering?

 1. Anna says:

  hahaha, så klockrent! tror de flesta kvinnor känner igen sig, både under pms och under de första dagarna under mensen.

  till rick:
  du kanske inte bör uttala dig som man utan erfarenhet? det är väl antagligen så att det är teobrominet, fenylalaninet (eller vad det heter), sockret och fettet som kroppen suktar efter.. de två förstnämnda ämnena omvandlas ju till ”lyckohormon” i kroppen som man DEFINITIVT behöver före och under mens..

  kropparna lär ju ha velat ha nåt likn även under stenåldern, men då fick man väl leta honung och typ djurfett istället.

 2. Anna says:

  Jag tänkte…bajs..men så gillar jag ju inte choklad heller

 3. Anders says:

  Hahaha, känner igen mig så väl. Vem brukar inte sitta på toa och äta Polly liksom.

 4. jag says:

  #50 Rick:
  På tiden då choklad inte fanns utanför Centralamerika åt kvinnorna havssalt, djurfett, smör o dyl, beroende på vad som fanns tillgängligt. Men du kanske ska satsa på anorektiker, de har ju varken mens eller äter…

 5. Me says:

  @jag,

  Hahaha. Klockrent. Länge sedan jag så totalt gapskrattade av en kommentar

 6. Maria says:

  #Rick:

  Hmmm.. grejen var väl den att vi kvinnor får ett extra sug efter något speciellt när vi ska ha mens… Det BEHÖVER nödvändigtvis inte vara choklad… Men att vi sen skulle sitta och trycka i oss choklad dagarna i enda???? hmm.. Jag har mens i ca 1 vecka .. 1 gång i månaden.

 7. jag says:

  #31 Rebban
  Har man pms vet man väl att man kommer att ha mens snart? Det är väl en av de mest självklara sakerna man förutser?

 8. Tuss says:

  #50 Rick:

  Kvinnor får i samband med mensen ett psykiskt tillstånd som kallas premenstruellt syndrom. Kvinnan blir ofta deprimerad och får ett så kallat sötsug eller också sug efter salta saker, det behöver inte vara just choklad, men choklad har en tendens att vara en otroligt söt produkt. Det hade lika gärna kunnat ha varit en hög med kaviartuber, men choklad är nog mer allmänt accepterat än kaviar.

 9. lala says:

  #50 Rick
  Om man har feber dricker man väl extra vatten, för att man är extra törstig då och det känns som att det lindrar? Choklad, eller vad det än är man är sugen på, har samma effekt på pms.

  Och att man blir sugen på saker kan även ha att göra med järnbrist, om du blödde flera deciliter om dagen i en vecka skulle du också få salt/sötsug.

 10. Charlotte says:

  Fler deciliter om dagen?? Haha, jag hoppas du skojar! Man hade inte varit levande om man blödde flera deciliter om dagen. Man blöder ungefär en halv deciliter på HELA veckan!

 11. Psychoria says:

  Och var fan är mitt maskingevär då? Gör om gör rätt!

 12. Jen says:

  Mmm, de gör samma sak på Ica i Långsele och på Coop i Sollefteå också. :D Fast de varierar varorna där, sista gången jag kollade var det typ kexchoklad-grejer i påse som hängde väldigt strategiskt.

 13. Lovisa says:

  Poooollyyy! POOOOOOLLYYYYY!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *