0 thoughts on “Av kannibaler, för kannibaler?

 1. snyggkille14 says:

  ugglodjur smälter säkert vid 53 grader, vi andra klarar nästan 150 grader celsius innan skinnet smälter.

 2. Pink Ninja says:

  Nu blir jag nyfiken. Om kakaosmör är ätbart, luktar gott, och smälter vid kroppstemperatur… hur skulle det funka att använda i sängen med partner? Är det värt att testa?

 3. bboy1980 says:

  How the fuck kan man rösta minus på den här??? ..”samma smältpunkt som vår hud” var den roligaste tjuvtittningen på riktigt länge ju :D ..ein bischen anmärkningsvärt vilka miffon de lyckas anställa o skriva etiketttexter ^^

 4. Borg says:

  Fick svar samma dag jag skickade sms:et till 118 100 (två dagar sedan) och fick detta som svar:

  ”En smältpunkt berättar om när ett ämne övergår från fast form till flytande. Huden kan inte bli flytande, utan det som händer när det blir tillräckligt hett är att huden börjar brinna. Man kan jämföra det med skogsbränder där träden kan fatta eld om det är för hett ute, det skulle se roligt ut om träd började smälta!”

  Nu får man väl lita blint på tjänsten, då de varken uppger källa eller namn på personen som svarat på frågan. Men angående det där om att smältpunkten skulle vara 53 grader, ingen som har något att referera till?

 5. tueresmicolorefavorito says:

  man kan ju vistas inne i en bastu med 80 grader eftersom det bildas ett luftlager runt kroppen som gör att hettan inte når huden. så man har fortfarande samma vanliga kroppstemperatur… annars skulle man ju lätt dö.
  eller?

 6. ellie says:

  Man ser ju att de har skrapat bort ollon :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *