0 thoughts on “Borde det inte stå ”K2262 Sann kräsen”?

 1. Jan-E says:

  Blev inspirerad nu att annonsera efter en stum kvinna. Tänk vad underbart.

 2. J. says:

  #48, sältränad kille… det måste ju vara jurg!

 3. jurg says:

  J. Hahah, men jag söker inte annan kille. Men jag är väldigt sältränad faktiskt. Ett viktigt argument i kontaktannonser. Är du fortfarande J. här på bovkikat?

 4. Herr Drake says:

  såg nån för ett par år sen som löd följande:
  ”Polsk kvinna i skåne över sommaren för tt plocka bär.
  Söker svensk man för långvarigt förhållande”

 5. Alexander says:

  Hur kan ni inte förstå det där med yttre och inre egenskaper? Det är ju det första man kollar efter när man träffar någon.
  Är den snygg?
  Har den inre organ som går att sälja utifall man skulle tröttna på förhållandet?
  Jösses…

 6. Alexander says:

  Ni kanske har undrat nån gång över varför folk är på och rör varandra så mycket när de nyligen har träffats. Visst, man kan tro att det är för att de är nykära, men det beror egentligen bara på att de vill känna på de inre organen.

 7. Mattias says:

  En som är döv: Ok, de flesta döva jag känner råka vara aktiva troende kristna (min son undantagen, men vem vet, han kanske blir frälst när han blir äldre han med…) Kanske är det en slump, jag vet inte.

  Jag utgick bara ifrån mina egna erfarenheter, men det kan ju vara farligt att generalisera.. ;)

 8. kalle (nej, en annan kalle!) says:

  Lite knepigt när det uppstår dubbletter bland nickarna. Jag har skrivit #10 här ovan, men inte övriga ”kalle”-inlägg. Det känns ju lite personlighetskluvet. Jag tror jag måste byta nick.

  Kanske jag skulle kalla mig för jurg?
  (Nej, jag lovar. Jag ska inte.)

 9. Jo. says:

  Är jurg kanske den grönländska nutida versionen av Mowgli?
  (Tack för påminnelsen om nicket, har glömt att ändra här och det har blivit många f-n! efter postning, men av ngn anledning så går J:et direkt igenom filtret trots Damons hot och skrämselpropaganda.)

 10. Simone says:

  Nu orkade jag inte kolla igenom alla kommentarer så nån kanske har skrivit det här innan mig men det jag tror att hon menar med ”SANN kristen” är att mannen (förutom att vara döv och pensionerad) måste även vara oskuld :D

 11. Damon says:

  Jo.: Hot? Jag borde alltså låtit dina kommentarer ruttna bort i spamfiltret! Is that how you thank me?! ^_^

 12. Gud says:

  Gud söker annan gud. Du måste vara gud. Du ska även vara fri från rök om den inte är god. Gärna höga tankar om dej själv. Svar till Gud, you know how to reach me.

 13. Miss. E says:

  Vad är det för kul med denna?
  Det är en person som vet vad han/hon vill ha och skriver en kontaktannons. Eller har jag missat något?

 14. jurg says:

  Jo: jag har ju tyvärr skickat sälen Ulla till Gruff, så just nu är jag utan säl tyvärr. Livet är lite blåare nu (vet inte om det är bra eller dåligt), men jag hoppas bara att Ulla mår bra. Hon är väldigt sälsjuk, och det verkar ju gruff också vara… VAD HAR JAG GJORT?

 15. CatCreature says:

  Jag är en nästansvensk hörande kvinna, falsk satanist och som jobbar vid 30 års ålder. Ingen som söker mig?
  =^.^=

 16. L says:

  hade ju varit ännu roligare om det hade stått ”blind man”

 17. ingen says:

  jag antar att jag är den enda som undrar över varför det inte ligger någon bild där det borde. är det meningen at man ska gå till tidningen och leta eller?

 18. Fredrik says:

  Åter igen torka på sajten?

  Morsan är 49 och är förtidspensionär. Inget konstigt med det.

 19. Marcus says:

  Jag är en 45-årig, döv man som nyss har förtidspensionerat mig från mitt prästyrke. Om du är en krävande, gnatig kärring så har du hittat rätt.

 20. Maraja says:

  Jag tycker annonsen under är rolig också. Hon har både inre och yttre egenskaper! :O

 21. www.dovas.se says:

  nr 25, jag själv är hörselskadad & kan teckenspråk, du har fel angående om jos & ljus.. :)

 22. Johan says:

  varför ska han vara döv? är det för att han ska översätta dövtextning till vissa filmer åt henne?

 23. Heithinn says:

  #44: Med tanke på hur få det är av de som är med i Svenska kyrkan som faktiskt är det minsta AKTIVA i denna kyrka, så jo, man kan vara fejkkristen. Jag begriper inte varför jag träffar så många människor som inte är det minsta kristna, som ändå är med i Svenska kyrkan. Det är inte direkt svårt att gå ur. ”Fejkkristna” låter som en bra benämning på dessa tokar.

 24. Frida says:

  Jag söker en tatarisk-mexikansk dövblind man med träben. Du skall vara fejkmuslim och gärna hjärnkirurg.

 25. Frida says:

  Själv är jag en rumänsk-inuitisk kvinna med DVD och emaljögon. Jude på halvtid, annars städare.

 26. Torgeir Tamburkuk says:

  Fattar inte grejen. Hon vill ha en kristen man och den personen personen får gärna vara mellan 40-50 år och pensionär (precis som henne). Vad är problemet? Miffon är vad ni är.

 27. Mike says:

  Man får väl tolka det hela som så att hon utgår från ”kaka söker maka”-resonemanget.-M a o att hon själv är en svensk religiös 40-plussare utan arbetsförmåga och hörsel,och tror att en likasinnad är vad hon behöver.-Ser inte direkt ngt humoristiskt i det hela,men flera av kommentarerna ovan är jävligt roliga !.-Man blir lite förbenad över folk som slänger in en kontaktannons på en 200 bokstäver eller mindre,utan att varken beskriva på ett lättbegripligt sätt vem man är själv,och tillika på ett ungefär vad man söker,och varför.En annons i hennes stil(som det f.ö. finns överflöd av !) är lika intressant,informativ,och tilltalande som en platsannons i ”Everyday” från ´93 för ideell städpersonal till frälsningsarméns natthärbärge.En verbal,genomarbetad,och personlig k-annons indikerar intelligens,seriositet,och ett ”levande” själsliv.-Det är precis likadant i omvänd ordning,och de motsatta förhållandena.-När det gäller medlemskap i Svenska kyrkan,så har det inte ett skit att göra med att man är ”fejk-kristen” el. inte.Jag är inte det minsta religiös till naturen,men betalar gärna extraskatt för den konstruktiva verksamhet de bedriver i Sverige såväl som annorstädes(U-hjälp/insamlingar,samtal med andligt förvirrade ”sökare”,och inte minst med bevarandet av de kyrkor,klockstaplar,minneslundar,etc.,som är av extremt stor betydelse för det nationellt/kulturhistoriskta bevarandet ((i en tid när allt rivs ner till förmån för multi-kulti-vågen..)) ). Förresten, ”Fejk-kristen”,..Vad fan är det för ord egentligen ??..-Kom du på det på skithuset eller ?.. En mer korrekt term borde väl snarare varit ”sekulariserad kristen”el.”icke-aktiv kristen”….mystiskt resonemang…ialf /M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *