0 thoughts on “Bosse bildoktorn nästa vecka: Pimp my Permo!

 1. John W says:

  ”Juan skriver:
  Får jag fråga en sak: Hur kommer det sig att tjuvtittat.se tycker det är okej att driva med handikappade. Om jag minns rätt, har detta hänt åtminstonde en gång innan.
  Tycker att det är väldigt dåligt. Att den här personen kör där kan bero på många olika saker, tex att det ändas finns skogsstigar i det området. Eller att han har förvillat bort sig, och då skall man inte håna personen, så som tjuvtittat.se gör.
  Nej, sluta med att håna handikappade, gamla, och förståndshandikappade. (annars en trevlig sida)
  Over and out!/Juan”

  Juan:s korståg för rättvisa och mot kränkande behandling av människor med attribut gjorde ett kort stopp på tjuvtittat.se för att undersöka att allt gick rätt till. Se till så att det inte förekommer några politiska okorrektheter. ”Tänk om någon kommer in här, och tar illa upp! Alla kanske inte kan gå eller skriva ihop ord. Någon måste säga stopp!”

  Tråkiga nyheter Juan: politiskt korrekta människor är de tristaste jävlarna man kan hamna i samma sällskap som. Jag inbillar mig att du vill lansera dig själv som en idealist, men du har inget att vinna.

 2. Sofia says:

  Jag såg mä en kille i permobil, fast det va på motorvägen in till Gbg från Landvetter.. En polis höll honom sällskap ^^

 3. eemmaa says:

  they see me rollin´…

 4. Anders says:

  Helt klart en ascool bild *S* jag har själv en elracer ”minicrosser” och den får jag köra när jag har druckit.. Den räknas som mina ben, men att åka ut på en motorväg är väl att leka lite med livet *S* min går 17km/h så jag går fort som tusan ,,,,

 5. josefin says:

  haha låt oss hoppas att gubben e skitcool och har en trimmad permobil! de vore ju ändå något hette duga!

 6. Rayzorz says:

  Och ännu har han inte kommit fram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *