0 thoughts on “Dagens dubbel: Leksaker

 1. Annchen says:

  Jag sov, jag vaknade, jag ska nu sova igen, och förhoppningsvis vakna en gång till. Minst. Och… jag är kändis? Oväntat. Jag får nog sova på saken. Har man ingen räls så går det lika bra med selleri. Eller, jag menar säng.

  För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras och att jurg borde blogga på riktigt, det hade antagligen varit väldigt läsvärt.

 2. Jo. says:

  Betyder detta att tunthurs partner äntligen är ledig nu?

 3. jurg says:

  Jo.: hahah det var min första tanke också, men hindrade mig själv.
  annchen: Det där med blogg har jag flitigt undvikit. För det första fattar jag inte varför alla vill ha blogg och skriva om vad de tvättade för strumpor igår, som deras tre kompisar sedan läser för att vara snälla, och för det andra tror jag det snabbt skulle bli uttjatat. men jag vet inte. jag har haft fel förr. det var september 97, dimman låg tät. Jag hade tagit trampbilen till okända marker.

 4. PiaS says:

  Hennes apelsiner är så runda… så fina…
  Good 1 Jurg. Fiffinurligt!

 5. chillan says:

  det lär ju vara nåt butiksbiträde som har lite humor som såg sin chans att få utbrott för den. (andra bilden)

 6. Juden says:

  asså nu har jag verkligen kollat jättemycket på bild 3 men jag fattar inte snusket? vad är snuskigt med den?

 7. Mattias says:

  Bild nummer två känns bara dum och fejkad, den sladdriga plasten gör att vem som helst kan flytta om innehållet i påsen till önskad position…

 8. Annchen says:

  Jurg, regler är till för att brytas, och åsikter till för att förändras? Man behöver inte blogga, men jag gillar det. Försöker att inte skriva för mycket banala saker, men visst blir det sånt också. Ibland blir det viss prestationsångest, det kanske du får nog av här. Vissa skriver dock på ett sånt bra sätt att man vill läsa, du skulle eventuellt kunna vara en sådan. Lisa är en sådan: http://onekligen.blogspot.com/

 9. jurg says:

  annchen: det är just det jag menar. hur kan det bli prestationsångest när bara några polare läser? och varför skriver man om man inte kommer på något annat än banala saker? för att det trendigt? för att man tror att man ska bli blondinbella? jag förstår inte.
  men visst, kanske startar jag en blogg ändå, bara för att vara anti mig själv. om det går. kanske.

 10. Hanna says:

  Den andra bilden är ju klart roligast när man tittar på den ”övre” vargen/hundens (?) ansiktsuttryck! Den ser verkligen ut att njuta, jag tycker mig ana ett litet yl i antågande…

 11. Professorn says:

  #61 Hanna.
  Det är inte varg, utan en hund som bestiger honan/hanen, ingen diskriminering, ty de kör ju bokstavligen doggy-style.

 12. Annchen says:

  jurg, det är ett sätt att kommunicera med världen, att läsa för den som vill, andra kan låta bli. vissa har en förmåga att uttrycka sig helt enkelt. man skriver på egna villkor, och får gärna satsa mer på kvalitet än kvantitet, men gärna både och. samma anledning att läsa bra (!) bloggar, som krönikor, tidningar och böcker med mera…

 13. jurg says:

  annchen: läsa bra bloggar förstår jag att man gör. att 95% av alla 14-åriga tjejer skriver egna helt meningslösa bloggar förstår jag inte.
  lite som att linda rosing försöker spela in skivor.

 14. Petra says:

  Haha första bilden var ju riktigt rolig ^^

 15. Helena says:

  Nej, jag fattart inte den tredje. =/

 16. mm says:

  jag fattar inte den första??

 17. Annchen says:

  Jag fattar inte den andra :(

  Eller ok, nu ljög jag.
  Jag är alldeles för snuskig för att inte förstå.
  Men jag var tvungen.

 18. Mari says:

  mm: Den första är nog menat att se ut som en sex-ställning. Du ser dem där röda långa sakerna? De ska föreställa armar på ”gubben”. Föreställl dig att rälsen som ligger där är en människa, typ att knoppen ska vara ett huvud.

  Däremot fattar jag inte den tredje…

 19. Oxido says:

  #64 jurg: Men lite av din taktik innefattar väl att spinna vidare på saker, tex bilderna eller sådant som det snackats om tidigare? Du kanske inte trivs med blogg-stilen…

  #63 Annchen: någon enstaka blogg är bra, de allra flesta tycker jag är rätt meningslösa. Det gör väl inget om man bara snackar i kommentarer här/på tjuvlyssnat?

 20. Lussan says:

  Fattar inte alls den första, förklaring???

 21. Recoil says:

  Ok… så de två spåren till höger ska alltså föreställa två tjejer som står och tittar på?

 22. Ondulaten says:

  Om man kisar kraftigt (och har MYCKET livlig fantasi) kan bild tre eventuellt se ut som en kuk. Men… Näe, den var inget vidare.

 23. Lo says:

  haha, klockrena!
  Usch, nu vågar man inte låta barn titta i briokataloger :o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *