0 thoughts on “Dagens spartips!

 1. Leffe says:

  @46 M. kanske mer beror på att de vill undvika skadegörelse och/eller stöld. Där jag jobbar har vi fått en luftklocka, flera kannor och hinkar mm stulna eller förstörda.

 2. Poxeman says:

  Kom just hem med bilen efter att varit ute en sväng, har pyspunka på ett däck så jag måste fylla på när jag kört några mil. Måste jag då gå in och handla också?
  Dumheter! Skulle aldrig handlat på den macken igen om jag såg en lapp som denna!

 3. filippa wettemark says:

  OLOFSTRÖM!!!!!!! YEAH!!!! :D aldrig sett nåt från olofström här förr… och har aldrig sett denna lappen i olofström heller för den delen x)

 4. J says:

  Kan inte ännu en person till kommentera att det heter ”vårt luft- och vattenskåp”..?
  Fokus, mina vänner. Fokus!!

 5. Bakke says:

  Liknelsen med korv och senap, kan vara att det tankas på en annan mack som är billigare. Men de har ej servicen med luft och vatten.

 6. aspiehuvudet says:

  Kurs 1 A: Konsten att skrämma bort potentiella kunder. Positiva skyltar

  Stollemackägare.

 7. Adam says:

  Näe, jag hämtar fan ingen senap på 121:ans grill, jag hatar senap jueh

 8. Leffe says:

  Samtidigt är det ju så att grejorna där är till som service åt mackens kunder inte åt hela allmänheten. En bensinmack är ju en affärsverksamhet precis som vilken annan och all service som erbjuds är ju naturlgtvis riktade till sina kunder. Man går ju inte och äter på ett ställe och går på toan på grannhaket. Folk i vårat land verkar ha svårt att förstå att alla affärer/mackar och liknande är affärsverksamheter och inte statliga serviceinriktningar vars enda syfte är att tjäna alla.

  Sen är det klart att man inte måste handla varje gång man är där och använder en luftklocka eller liknande. Men det är säkert så att närmaste konkurenterna inte brytt sig om att skaffa likanade utrustning då det ju finns på denna macken. Sett sånt förr faktiskt. Känns ju lite som att strunta i att ha toalett på krogen för det finns ju på krogen 10meter längre bort :D

 9. Johan says:

  men, vad tråkiga ni är. Det klart att #13 fattar att det ska vara ett bindestreck och inte inte t:et som ska bort. Det är ju fint av honom att låtsas att de inte skrivit isär. Man ska ju inte tro det värsta om folk.

 10. bohenning says:

  #54 bara för din skull….
  det heter faktiskt VÅRT luft- och vattenskåp…. alltså ska t vara kvar där, men ett bindestreck vore på sin plats…

 11. dramigbaklänges says:

  #42: Även du tycks famla i mörkret. När dörren är öppen kommer visst regnet att hamna i plastfickan.

 12. Swell says:

  Vad fan hände med ”Shell – din vän på vägen”? Eller var det ”det du behöver, när du behöver det”? Eller var det statoil?

 13. blaj says:

  #16,17,18,23

  Jo, det var exakt det felet jag tänkte på. Skrev bara inte det, utan tänkte att folk fattade att jag menade att det heter ”vårt luft- och vattenskåp” och inte ”vårt luft” ”och vattenskåp”.
  Well well.

 14. blaj says:

  #60 Fint av HENNE menar du :P

 15. Hanse says:

  Har faktiskt varit på denna mack och pumpat däcken, men jag skulle aldrig få för mig att köpa något där efter att ha sett denna lapp. Tycker dom att det är jobbigt att erbjuda gratis luft och vatten så ska dom ju plocka bort skåpet helt och hållet.

 16. Leo says:

  Den här lappen gör en ju bara sugen på att åka dit och fylla på luften i däcken bara för att jävlas.

 17. Namn says:

  Han som lappen riktar sig till kanske brukar sova i skåpet.

 18. Daniel says:

  #59 Leffe: Att som affärsinnehavare resonera så är mycket närsynt. Den bensinstation som erbjuder det extra värdet i luft och vatten för sina potentiella kunder kommer att få betydligt fler besökare än sin konkurrent utan, och därmed även fler betalande kunder. Detsamma gäller förstås krogen som erbjuder toalett. Luft, vatten, senap och toaletter är dessutom sannolikt hygienfaktorer i respektive verksamheter, så de kunder som kommer till inrättningar som saknar detta kommer att bli mycket besvikna och återvänder inte heller.

 19. Robhob says:

  #44 Antar att du menar att lufen och vattnet skall vara gratis, inte senapen och korven? ;)

  För övrigt är tryckluft och vatten en körsäkerhetsfråga, det är därför de skall erbjudas gratis. Tråkigt att apparatur slås sönder dock, vet ju att det inte är kul att komma till en mack och man inte kan pumpa däck eller tvätta av rutor för att grejorna är trasiga. Se’n kan man fråga sig folks moral som inte slår ut vattnet från hinkarna när de är klara och fyller på nytt. (Härligt med ingrott vägdamm i skrapornas skumgummi – NOT)

 20. Blondinen says:

  Haha, fan vad klockren :)

  Hade jag kommit in på Shell när den suttit uppe hade jag vikit mig av garv hahaha.

  Olofström är fan bättre än jag trodde hehe/ Nyinflyttad Olofströmstös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *