33 thoughts on “Det är väl delvis därför som man får salmonella av dansk kyckling

  1. Damon says:

    Hmm, antingen är det en déjà vu , eller så har en liknande bild varit med förut insåg jag precis. Äh, det är sommar!

  2. Gurra says:

    Rå kyckling som är så gott! Mumma!

  3. Johanna says:

    Rawfood, ingen som hört talas om det? ;-)

  4. Marcus says:

    Bra att kycklingen serveras med pensel också…

  5. Lottis says:

    Ser fräscht ut.

  6. UDDEVALLAREN says:

    jag förstår inte det roliga??? kyckling, marinad och krydda till kycklingen för att lägga den på grillen… var i e det roliga??? :S

  7. jamarn says:

    och här går människor och undrar varför fågelinfluensa sprids så snabbt :/

  8. Akranis says:

    Vem äter med en pensel?

  9. pengi says:

    Jag har heller aldrig ätit kyckling med pensel? :P

  10. Blärp says:

    Jag är helt övertygad om att idén med ”Serveringsförslag” kommer från USA där nåt företag fått hosta upp en massa cash till nåt trailertrashfetto som inte fattar att hennes TV-Dinner inte kommer med tallrik, bestick och grön kvist på toppen.

  11. anna-lena says:

    haha det är ju ”borsten” till fregadskycklingen :D

  12. Vänsterhäntas Dag says:

    Och så lite osköljd ruccola och en rå dansk äggula. Om ni vill mig nåt så knäböjer jag inför toaletten.

  13. manet. says:

    Penslen är ett utmärkt ”pilla bort glasbitar verktyg” det är bara en tidsfråga innan all kyckling serveras med pensel.

  14. Angelique says:

    Jo men klart.. rå kyckling skulle man ju absolut äta.

  15. Henrik says:

    Lika gott rå som tillagad misstänker jag?

  16. Kenny says:

    Fan, det ser riktigt mumsigt ut måste jag säga! Blir nog det till nästa date! Då borde man ju få ligga… ;)

  17. Thyllz says:

    ”6. #
    UDDEVALLAREN skriver:

    jag förstår inte det roliga??? kyckling, marinad och krydda till kycklingen för att lägga den på grillen… var i e det roliga??? :S”

    Förstår du fortfarande inte det roliga så kan jag upplysa dig om att det roliga med bilden är att det står ”serveringsförslag”. Med andra ord föreslår de att man serverar kycklingen som den är på bilden. Alltså RÅ och med en pensel och någon form av marinad som sås…

  18. Wildheart says:

    You´d better try the salmon, Ella…

  19. Tomas P says:

    Jag tror den är färdiglagad… låter man bara den ligga i frysen tillräckligt länge så dör -alla- bakterier och det är bara att stoppa i sig!

  20. Alexander says:

    Jag skulle vilja ha receptet till ”såsen”.

  21. pappabloggen 2 says:

    PERFA, bara att gå rakt ut o raka sig sig efter middagen!

  22. Marcus says:

    En kompis la upp den där och jag noterade att det var sant och inget Photoshop-jobb :-D Blev tvungen att fråga Axfood vad dom egentligen menar. Såhär svarar dom:

    ”Reglerna säger att man måste skriva serveringsförslag, så fort det visar något annat än det som finns i förpackningen, för att inte vilseleda. Man ska ju inte äta rå kyckling, men påsen innehåller inte heller någon pensel och ingen tallrik. Synpunkterna på vårt bildspråk är framfört till designansvarig.”

  23. Marcus says:

    eh.. la upp den där på Fejjan. Skulle det stå :)

  24. Jay says:

    @ Wildheart: Déjà-vu! O_O

  25. Wildheart says:

    #27 Jay: Japp, men vissa saker tål upprepning

  26. Jäm says:

    Hahahahaha ser ju gott ut.

  27. Jay says:

    #28 Wildheart: Déjà-vu! O_O

  28. Psychoria says:

    Men det är ju farligt att sola vet ni väl.

    Kycklingen kör med frysbränna istället numera, det är det som är Eldorados affärsidé.

  29. Din mamma says:

    Hur f*n tänkte de nu!?

  30. Martina says:

    Äh. Kycklingsushi. Det nya…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *