0 thoughts on “”Det var mest för att dränka sorgen över Jesu död”

 1. En annan says:

  ..men jag som alltid trott att wantingmemories har varit kille..!

 2. aspiehuvudet says:

  ”Dricka sprit,
  och hålla käften
  Dricka sprit,
  och hålla käften
  Dricka billig sprit
  och hålla käften

  Jag vill dit”

  De Lyckliga Kompisarna

 3. Cilia says:

  men geez.. nu blev jag rädd för allihopa här. plötsligt verkar alla googla omkring å stalka.. :S
  För övrigt så var det en festlig tjuvtittning! =)

 4. alig says:

  Kung e han!

 5. Rasmus H says:

  Det var roligt att tidningen publicerade detta!

 6. Matilda says:

  Hej på dig [redigerat] :)
  Ingen får googla på mig nu, då jävlar blir jag förbannad! /Matilulda

 7. wantingmemories says:

  51 – tji fick du ;)
  56 – hej hej Matilda

 8. stinis says:

  haha, varför sjutton tror ni jag flydde från Surahammar? ;)

  tänk att jag lyckades. ack ack! menen tar ett tag att bearbeta, men jag har fortfarande livet i så gott som fullt behåll.
  det är vad dom säger iaf ^^

 9. En annan says:

  Nu blev hela världen upp och ner för mig.. dessutom har det blivit sommartid nu, kommer inte att gå bra för mig den här veckan..

 10. chiodos says:

  AAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHA
  sämst

 11. David says:

  Hade det inte stått att han var arbetslös hade säkert inte alls lika många tyckt att det var tragiskt att han drack alkohol. Skäms på er!

 12. Peter H says:

  #61 Det har absolut ingenting med hans arbetssituation att göra…….det är kepsen.

 13. Peter says:

  Wantingmemories aka Stina: Men nu har du ju tagit bort din bild och gjort att man inte kan se din profil på Facebook. Det var inte så kul att dina uppgifter kom ut va? Hycklare…

 14. Rigoletto says:

  Kan meddela att jag såg personen ifråga på stan idag! Han var runt centrum i Västerås och väntade vid ett övergångsställe. Såg bilden på honom igår och kände igen honom direkt.

  Han hade trots sitt svar ingen systempåse!

 15. wantingmemories says:

  #63 Peter – nej, det tycker jag inte. Förut valde jag att ha mina uppgifter publikt, då kunde vem som helst se dom och det hade jag ingenting emot. Nu har jag valt att inte ha dom publikt, och då kan folk inte se dom (lika lätt). Vad är det som gör mig till hycklare? Jag har väl aldrig sagt att alla människor bör skrika ut sina personliga uppgifter på internet? Mitt namn och adress (och telefonnummer) är precis fortfarande precis lika publikt som mannen på bildens (med skillnaden att jag inte varit med i tidningen förstås).

  Är det någon här som är hycklare så är det tjuvittat-redaktionen, som låter mina uppgifter stå kvar i kommentar #37, men tog bort de uppgifter jag skrev om mannen på bilden i en liknande kommentar.

 16. Pysan says:

  Jag tycker synd om honom.. Även om andra inte tycker att man ska det. Kanske inte jag heller tycker att man ska, men jag gör det ändå ! :/

 17. mannebanan says:

  Peter 63: Läs snabbt, det här kommer tas bort strax!

  Nu är det väl ändå en viss skillnad…Stina är en privatperson som inte gör profit av att hänga ut andras uppgifter. Hon påpekade ett uppenbart fel.

  En hemsida som har ganska många besökare har ett ansvar mot de personer man valt som dagens lustifikation.

  Dessutom är det anmärkningsvärt att inlägg 38 och 39 fortfarande är kvar.
  Helt otroligt faktiskt.

  Jag är dock inte förvånad, då ingen av de anvariga för sidan blir drabbade av uthängningen av en simpel besökare (”vi har ju så många”) så finner man inte heller någon anledning att ta bort den.

  påsk alkohol ensam tragik och en fin människosyn…….

 18. Oxido says:

  Det finns en tragisk sak med insändaren, det är att man har så klinisk inställning till sprit/öl etc att man bara kallar det alkohol.

  Det låter så jävla trist. I övrigt är det la inget fel med att dricka sprit på påsk? Många dricket öl varenda helg, så jag ser inte problemet med att dricka på just påsk när det ändå är tradition.

 19. Ubbelubb says:

  Jag avskyr sådana där stroppar som försöker låta fina i kanten och säger ”jag drack alkohol” när han egentligen söp som ett vin.

 20. Joel says:

  att supa som ett vin tycker jag låter mer fint i kanten för att vara sån…

 21. Damon says:

  Wnatingmemories: Du säger ju själv att ”jag har valt att lägga upp dom här uppgifterna på internet och jag är medveten om att vem som helst kan ta reda på dem.”

  Du tyckte ju uppenbarligen att det var ok att publicera andras uppgifter, och du gjorde inte i någon kommentar gällande att du ville att uppgifterna om dig skulle tas bort, du verkade snarare tycka att det var roligt att folk hälsade på dig med ditt förnamn (med dina smileys).

  Vill du att vi ska ta bort det, skriv det så fixar vi det på 1 sekund.

 22. wantingmemories says:

  Damon – ja, det var därför jag inte klagade på att mina uppgifter helt plötsligt hamnade här. Enligt mig och min logik så flyttades mina publika uppgifter från ett ställe på internet till ett annat, och det spelar inte mig nån större roll (eftersom jag litar på att människor använder sig av dem på ett vettigt sätt).

  Enligt ER däremot, så borde inte uppgifterna vara kvar. Ni censurerar förnamnet på en kille som valt att vara med i tidningen med sina uppgifter eftersom ni tycker att han borde få ha privacy, men ni väljer att ha kvar mina uppgifter även fast jag är en vanlig privatperson som inte alls bett om att bli uppmärksammad (genom att till exempel vara med i tidningen).

  Gör som ni vill, jag bara påpekar motstridigheten i det ni hittills har gjort.

  Sen måste jag påpeka att jag inte ”tycker det var ok att publicera andras uppgifter”. Jag hittade killens namn och gatnamn genom att besöka ER sida och ta del av den information NI publicerat. Jag har inte gjort någonting ”publikt” som inte från början var det.

 23. Lily, Rosemary & the Jack of Hearts says:

  hahaha smart tid ning o stava hans namn med litet s!!! liksom vem heter Son med litet s???? min svenska lärare hade blitt helt crazy hahahahahahaah

 24. Alma says:

  Kommentarerna här är alltid fascinerande

  Nästan så man glömmer vad som var på bilden innan man hunnit ner till kommentarrutan :P

 25. jurg says:

  72 stinalina har faktiskt en poäng där.

 26. Andy says:

  Håller helt med wantingmemories resonemang. Att hon inte blev upprörd har inget med saken att göra. Vad är det som säger att mannen på bilden skulle bli upprörd över att hans uppgifter kom ut på ett annat media än dagspressen?

  Tycker det är lite tragiskt att han implicit ska bli stämplad som A-lagare bara för att han råkar vara arbetslös och samtidigt dricker alkohol.

 27. Osmo says:

  wantingmemories:

  ”Att jag ”publicerade” killens namn och ”adress” (gatnamn var det) här gjorde jag för att visa att vilken besökare som helst kunde ta reda på var han bor. Det var inte jag som gjorde fel, det var ni.”

  – – – – – –

  ”Vi gjorde inget fel när vi lade ut alla era klienters inloggningskoder till er mejltjänst på nätet. Det är ert fel som inte skyddade dem bättre.”

  ”Om du inte låser din cykel så är det ditt eget fel att jag stjäl den.”

  ”Klär man sig som hon gör får man skylla sig själv att man blir våldtagen.”

  ”Ja, jag sköt honom. Men det var hans eget fel eftersom han lämnade vapet framme.”

  o.s.v., o.s.v.

 28. jurg says:

  77 osmo: du missade en ring. ”ja jag sköt honom. Men det var hans eget fel eftersom han lämnade våpet framme.”
  dina argument är lika roliga som de är dåliga.

 29. wantingmemories says:

  77 Osmo – I dina tre sista argument skulle jag ha brytit mot lagen (och skadat människor på det), något jag inte har gjort. Comparison fails.

  Ditt första argument tycker jag är jämförbart om jag skulle först själv lägga ut min inloggningskod på min blogg till exempel och sedan klaga när folk läser min mejl. Om jag däremot hållt min kod för mig själv för att en vacker dag plötsligt upptäcka att de som är ansvariga för mejlen lagt ut den på nätet, då skulle jag bli jävligt förbannad. Så igen faller din jämförelse.

 30. Martin says:

  HAHA, klockren! Jag drack oxå alkohol, åkte dock lite skidor mellan glasen!

  Denna är i klass med den där när de frågar om vad folk tycker om barnarbete och en dam svarar nått i stil med. ”Nä det är inget bra för barn har ingen känsla för kvalitet”

 31. Jenny says:

  Det är ju bra att säga som det är, träffa släkt och sånt är ju bara en ursäkt för alkoholintaget på svenska högtider :)

 32. lillebror says:

  man vet ju inte om man vågar kommentera här längre, det verkar ju bara vara galningar som googlar varandra. snart dyker det väl upp någon utanför min dörr och börjar gasta om att mina kommentarer suger.

  vänta lite, det ringer på dörren…

 33. GurkeBurke says:

  Mitt tips till alla som vill vara anonyma är att aldrig registrera sig med sitt riktiga namn någonstans. Jag är medlem i ett forum där de som skötte det hela av misstag råkade byta ut username mot fullständigt namn i alla kommentarer. Så det som skulle vara anonymt blev totalt oanonymt. Google har fortfarande kvar det i sina cachefiler trots att de på forumet rättade till misstaget ganska snabbt.

 34. Erik says:

  Ärlighet varar längst sade alltid mamma till mig.

 35. heroo says:

  GurkeBurke: Även om du inte reggat ditt nr på t ex eniro så kan man fortfarande hitta din adress genom att söka på ditt fullständiga namn. http://www.ratsit.se är adressen för det.

  För övrigt såg jag den här bilden på en viss annan sida för ett bra tag sedan (innan den lades upp här), och där är hela namnet publicerat.
  Men jag tror jag avhåller mig från att skriva sidans namn, om alltför många som hänger här kommer börjar hänga där också, så inför väl dom också ett kommentatorsystem där man kan mobba varandra, isch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *