0 thoughts on “Drömmen var att få flytta från sin Jätesäkki…

 1. Mervin says:

  Fel, jag är 19.

 2. Emma says:

  #46 ett ord- ironi

 3. David says:

  Hel kul!
  Jag spenderar sommaren i Jakobstad och tjuter av skratt varje gång de publicerar kontaktannonserna. Kul att den också blir uppskattad på svenska sidor!

 4. Johan says:

  Tycker det är värre att den insiktsfulle mannen i mitten kan tänka sig en 99-årig partner än en partner på 18. Visst, det står inte hur gammal han är men om han nu är runt 40, vad kan han med Mervins resonemang ha gemensamt med en person som varit pensionär nästan lika länge han själv levt? Han har ju inte ens upplevt finska vinterkriget, vad har de då att prata om?

  Själv är jag 36, min sambo är tio år yngre än jag och det fungerar alldeles, alldeles utmärkt – och det trots att flickvännen inte sett Vilse i pannkakan, Från A till Ö, antagligen inte har en aning om vem Hans Holmér är eller hunnit med det jag hunnit med. Mellan min mormor och morfar skilde det till och med 18 år, och även det fungerade alldeles utmärkt.

  Att män dras till, attraheras av, yngre kvinnor torde vara helt normalt, jag har aldrig hört män i min ålder säga att han inte gillar att titta på gymnasietjejer, lika lite som jag hört någon säga att de har erotiska drömmar om kvinnor på femtio – det vore något åtminstone jag skulle beteckna som en lätt märklig sexuell avvikelse.

 5. Mimja says:

  Det är väl ändå upp till eventuella 20-åringar själva om de vill ha en kärleksrelation med en 42-åring eller ej? Att mannen i annonsen är beredd att dejta en person kring 20 måste väl inte betyda att han kommer bli nerringd av intresserade 20-nånting?
  Och så vill jag påminna om att även äldre kvinnor kan attraheras av 20-åringar. Männen har knappast ensamrätt på den fronten.
  Intressant diskussion förresten, tänk vad en liten kontaktannons kan göra…

 6. Flurp says:

  Att ni orkar bli så seriösa!
  Hejja Hejja!
  *äter popcorn*

 7. Mervin says:

  De har inget gemensamt men det gör inget för en 90-åring är ändå senil.

 8. xilla says:

  #54 johan: givetvis kan man ha mycket gemensamt även vid en stor ålderskillnad. Jag tror dock att det är en större risk att man befinner sig i olika stadier i livet. 26 och 36 går säkert alldeles utmärkt beroende på den individuella mognaden. det finns dock en viss risk att någon som är 10 år äldre vill ha barn säg ca 10 år tidigare. sen att den ena kommer gå i pension 10 år före sin partner kan nog kännas lite trist.

  hursom helst, jag måste säga att det torde vara ytterst ovanligt att en 18åring och en 42åring befinner sig på samma nivå i livet och mognadsmässigt. visst kan man bli kär för det. men att aktivt söka efter 20 år yngre kvinnor i en kontakt annons är inte samma sak som att man råkar bli kär i någon med den ålderskillnaden.

  jag tycker ärligt talat att dina vänner är äckliga om de tittar på 16-19åringar. det är lite pedofilvarning på det om man börjar närma sig 40.

  #44 emma: att säga att en 42åring borde ha fler erfarenheter än en 18åring kan väl inte vara en förolämpning?

 9. johan says:

  Ja om man söker en 18 åring i den åldern e man nästan lika desperat som Anna Nicole Smiths ”kärlek” som bara var 63 vårar äldre….

 10. Mervin says:

  Tack, tack, TACK xilla… Det finns hopp för mänskligheten!

 11. Sparre says:

  #49: Haha!!! Go Ubbelubb

 12. Sparre says:

  Man kan ju förresten undra om ett seriöst förhållande mellan en 18-åring och en 99-åring skulle se ut.

  Eller med en 60-åring för den delen.

 13. Ebba says:

  gullig <3 självinsikt <3

 14. Johanna says:

  haha,

  kolla den under då; man på 42 bast söker tjej i 18-45 års åldern. vad får han att tro att en 18 åring vill va ihop med honom?

 15. Jakobstadsbo says:

  Hihi, kul att någon fotat nått från vår lilla stad(s tidning) :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *