31 thoughts on “En uppfiskande nyhet i frysdisken

  1. PP says:

    Blir det Pike Cream på engelska? :)

  2. Frazze says:

    Hmmm… Tar fiskpinnar till en ny nivå.

  3. Tomas says:

    Ökar förmodligen ’hänget’ lite….

  4. Astarkvedja says:

    Fishsicles: The best of two worlds.

  5. Floatpooper says:

    Jag föredrar ärtsoppsisis.

  6. Vänsterhäntas Dag says:

    Fy farao vad äckligt med en gädda i glassen.

  7. P.S says:

    Man kan ju undra om det kostar 5 kr just för att det är gäddglass?

  8. ZubMessiah says:

    Äntligen Icas svar på GBs efterfrågade marulkssorbet!

  9. FilipWho? says:

    Helt omöjligt är det ju inte. Jag menar vem hade trott att kaviar med banansmak skulle vara gott? Men det var det! :) Säger dem…

  10. Omnivor says:

    Den är väl gjord på färsk mjölke?

  11. Psychoria says:

    Gäddglass- som hittat!

  12. Nathalie Bertling says:

    I get eaten by the worms… and weird fishes…

  13. Wildheart says:

    ”Gäddan lurar i glassen”

  14. Glenn says:

    BBBBWWWUUUAAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

  15. Andreas 2 says:

    Gäddglasspinnar, mmm… Inget bättre än att på en varm sommardag gå runt med en fryst halvkilosgädda som petats på en pinne.

  16. Vänsterhäntas Dag says:

    Vildis: :-DDD

  17. mia says:

    Ja, om Glassmagasinet i Visby serverar sillglass vid midsommar så varför skulle inte ICA kunna sälja gäddglass?
    (Detta enligt Glassmagasintets egen hemsida, http://www.glassmagasinet.se/sida1.html )

  18. MadMan says:

    9 FilipWho? ”De”, inte ”dem”.

  19. Prodigal Daughter says:

    Det var ju tur att det inte stavades fel till kulglass, tresmak eller banana split. Hade definitivt inte blivit något annat än perverst och läbbigt.

    Däremot var det enormt bra att det stod ”jämförpris”, jag hade aldrig kunnat räkna ut vad literpriset blev annars.

  20. Jo. says:

    Kolla i något konversationslexikon från början av 1900-talet, där finns ”köttglass”.

  21. Ullis says:

    #10 Omnivor:
    Eeewwww! :)

  22. namn says:

    Inte sa konstigt ända.. Jag har ätit räkglass, sa varför inte gäddglass?

  23. hattori says:

    @omnivor: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

  24. Petra says:

    Jag såg ”torskfil” på Prisextra för ett tag sedan, så fiskbranchen och mejeribranchen tycks alltså ha flera samarbeten på gång.

  25. Burg says:

    Han gedde mig en gäddglass, men jag nappade inte

  26. PP says:

    #13 Wildheart: *asgarv*

  27. Jim says:

    Rubriken är så sjukt bra! Cred till den :D

  28. roadrunner says:

    @Burg 25 : Så du högg aldrig på den kroken? (Tja, jag är ju inte fena på kommentarer…)

  29. Lucarioräven says:

    Roadrunner: *ASG ASG ASG*

  30. leffe says:

    Testade fiskglass i Thailand, smakade nästan som vanlig vaniljglass men med lite skum eftersmak.

  31. margareta says:

    Introduktionspris på en ny intressant produkt! Surströmmingsglass nästa! (Det finns ju surströmmingsost, så varför inte?!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *