58 thoughts on “Försäkra dig om en lycklig framtid

 1. Grön says:

  Jag skulle kanske behöva försäkringar… det går troll i all elektronik som jag rör mig inärheten av… har fått bl.a voltmetrar (digitala sådanna) att bete sig urmysko bara för att jag stod i närheten (Och det var bekräftat jag, ty då jag lämnade våran för att se efter några kamraters, så slutade deras att fungera och våran började fungera utmärkt. Sedan så gick jag tillbaka till våran, varpå den givetvis började betesig konstigt, och mina vänner fick ett bra resultat. Detta har hänt med diverse olika apparater…

 2. Magnus says:

  Testa google bildsök på ”happy couple” (min namnlänk), ser du något bekant? :)

 3. Alex says:

  #52 Magnus: haha, lågbudget här ja…

 4. helen says:

  bara jag som tycker att snubben utan försäkring ser ut att ha bögiga ögonbryn?

  1. Elin says:

   Ursäkt mig, men hur definieras ”bögiga” ögonbryn? Vad är ”bögiga” ögonbryn liksom?

 5. Jan-Eva Kaffepaddel says:

  Det är ju bilder från den schweiziska versionen av vänner! Där uppe har vi Monica och Chandler eller Ilse och Helmut som de valt att kalla dom där. På bottenvåningen ser vi inga mindre än Joey och Phoebe, a.k.a. Fritz och Adelheid.

 6. Nathalie says:

  #52. Hahahaa, fyy vad pinsamt! Och sen att det var reklam för adult dating gör det ju lnappast bättre.
  Hoppas detta är et skämt från Elgigantens personal.
  Undrar bara vad Handelsbanken tycker om det?

 7. Anställd på "Elgiganten" Kållered says:

  Försäkringen funkar hur bra som helst Jag har det själv på min nya tv. Kan man fråga sig varför jag har den jag tror på den om man då jämför med hemf. eller allriskf. så här du värde minsking och hög självrisk vi har endast självrisk om man måste byta ut varan och den ligger på endast 0-495:- beroende på vad prudukten kostar. Annars kostar det inget att laga din vara det tar våran försäkring hand om.

  Sen får man inte jämnföra vår försäkringen med en förlängd garanti som många andra har, det är en helt annan grej med såkallade drulle =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *