0 thoughts on “Hur man får lite mer Mmm i livet

 1. Oxido says:

  #27 Beeblebrox: Jag har testat det en jävla massa och min erfarenhet säger att det funkar så att de pryda är inte med på denna typ av snuskskämt. helt enkelt för att de inte associerar åt det hållet. Medans sådana som jag alltid associerar dit.
  .
  #48 Snorkfröken: Jag undrar just hur det funkar på Ica där du handlar. :-) Där jag handlar står folk bara och langar upp saker på bandet och betalar (om de inte självscannar då) Man brukar inte behöva dra fram hundralappar i fruktdisken.
  Jag föredrar iofs sex istället för choklad, fast är det saltlakrits, ja då får man fundera lite ;-)

 2. ahlen says:

  @ 4, you never go back!

 3. Emma says:

  Men hallåååå. Det kommer ju av uttrycker ”kaffe med dopp”. Med det menas att man har någonting till kaffet som man även kan doppa i kaffet om man så vill. Min mormor brukar alltid när hon serverar fika säga ”var så god och doppa”. Att sedan uttrycket även har en annan betydelse kan väl bli lite småkul för personer med den formen av humor.

 4. Negerdea says:

  once you go black you always go back !

 5. jurg says:

  emma: jag tror det kommer från uttrycket ”kaffe med kopp” och innebär att man dricker kaffet ur en så kallad kopp. Min mosters hund brukade alltid säga ”varsågod, här kommer en kopp kaffe” när han serverade fika på morgonkvisten.
  (förbjuden sista mening: Gäller din mormors erbjudande alla, eller bara familjemedlemmar?)

 6. Andreas says:

  Emma: Fast tillägget ”ikväll” gör att det hela lutar mer åt en snuskig tolkning..

 7. pissenisse says:

  Kanintigrar tycker jag låter lite läskigt! Lite grann som sälvalar ungefär. Ja men bara tänk er en tiger som studsar upp och ner och är hyper-energisk samtidigt som den är neurotisk och överspänd som ”Kanin”.

  Första gången man lyckats korsa en ”obsessive-compulsive” med ett borderline-fall.

  Nä tacka vet jag Ior.

 8. Louise says:

  särskrivning – way to take the fun out of everything…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *