75 thoughts on “I Like Turtles

 1. Rasmus H says:

  #46 Pinnen: ……och han är tysk

 2. Rasmus H says:

  #50 Ninna: Se #45

 3. Oxido says:

  #9 vhd: Han har åter( )vunnit.

 4. Jesus says:

  Säljer de inga originalfilmer på mediamarkt? Eller har de bara piratgrejer i kartongerna? Det verkar skumt. Men inte konstigt att de kan hålla så låga priser i såna fall. Fildelning har ju den effekten, att plötsligt känns allt annat puckat.

 5. Bussola says:

  Om jag har en DVD så har jag rätt i lag att rippa den och spela upp i min mediaspelare, så länge jag har skivan kvar. Privatkopiering heter det. Om jag låter Axxo rippa den och har skivan kvar så borde det också vara lagligt oavsett om han/hon/de varit hemma hos mig eller jag hämtat den från nätet. Jag säger borde både som i logiskt rätt och att jag inte riktigt vet. Företag har andra regler och brukar få betala slavavgifter för att spela musik eller video i butiken för kunderna.

 6. Hmm says:

  Leifi: Kanske kan vara så att de la in xvid på den eftersom den spelaren som är uppkopplad mot datorn inte har stöd för HD material?

  Jobbar på MediaMarkt (dock inte i Lund, om det nu var där denna bilden var tagen) faktiskt och tyckte det var ganska roligt dock^^ Och ja, företaget betalar någon avgift för att få spela upp bla musikmaterial i högtalarna i butiken. Vet inte vad det kallas eller vad det handlar om för pengar men den diskussionen uppkom då vi också (faktiskt) ville lägga upp filmmaterial i våra mediaspelare. Svaret blev att så länge vi har filmen i sortiment så var det inte några problem att lägga in dem på våra spelare. och vem skulle veta ifall vi laddat ner den eller kopierat över den från en skiva.. Dock kanske det inte var den smartaste idén att låta filen fortfarande heta Axxo.. :P

 7. Over and over says:

  Var detta inte samma som man gjorde på Expert när man försökte sätt fast dom för piratkopierat material???

  Man tog en USB pinne med en nerladdad fil och härjade runder lite i menyerna på en mediaspelare med USB host?

  HIttar inte bilden nu men det var en jävligt rolig bild då man ser en icke släppt film rulla på en TV i en butik!

  Om det är samma sak så är ju bilden iscensatt och MediaMarkt har ju faktiskt inte laddat ner ett skit,

 8. Xussiht says:

  HAHHA :D:D Long live Pirate Bay!

 9. macke says:

  #58: tpb är skit. torrentleech rular.

  sen, misstänker nog att axxo inte är EN person, utan snarare en grupp. xvid rippar funkar väl fint när det en stor filmer. min popcornhour visar dom fint. vill jag se en amerikansk skräprulle med massa effekter så visst laddar jag ned den i hd, annar så är en xvid rip nog då man har den nede på 10min och kan se den på en gång. är det en riktigt bra film, så köper jag den.

  axxo, är lite som att provsmaka den dyra chokladen innan man köper paketet. som det ska vara.

 10. anonym0 says:

  haha piratfilmer från mediamarket. Bästa reklamen om denna bild lägs ut på flera sidor

 11. Jimmy says:

  #56 och #57.

  Inget iscensatt. Taget i Lund 09-03-03. Kopplat till skärmen var en Mediaspelare/Extern Hårddisk. Har inget emot innehållet men i mina ögon var filnamnet det roliga, de kunde som sagt varit mer smidig och ändrat det till något mer lämpligt för en butik.

 12. Lise says:

  Hahah ^^ så illa

 13. ToxicWaste says:

  Jobbar inte för MediaMarkt men annan kedja.
  Tänkte bara på att de flesta elektronikaffärer har fotoförbud i sina butiker vilket skulle betyda att denna bilden är olaglig… Har sett folk bli utkastade ur butiken och anmälda för dom springer runt med mobilen och tar kort till höger och vänster. De flesta butiker har sina fotoförbud godkända av länsstyrelsen så det är på riktigt i så fall.

  Bara en parantes…

  Sen är bilden i sig skitkul!

 14. kelly says:

  @ 64. ToxicWaste: så länge det inte sitter en tydlig skylt där det står fotograferingsförbud alternativt att nån har sagt till en så får man fotografera. Även om man fotat och någon sagt till en så får de inte ta bilderna eller kameran ifrån en men man får heller inte fortsätta fotografera, då kan man bli utslängd. tips till affärer med fotoförbud är alltså att ha en tydlig skylt i entrén annars är det fritt fram att fota (tills nån säger till en) och göra nästan vad man vill med bilderna.
  http://www.fotosidan.se/cldoc/1746.htm

 15. Petter says:

  Bussola, nej det är inte lagligt att inneha, köpa eller sälja programvara som kringgår kopieringsskydd eller att kringgå kopieringsskydd. Inte när det gäller dvdfilmer. Musik ja, då man i allmänhet inte behöver kringgå någon ”teknisk åtgärd”. I övrigt skulle en piratkopieringsavgift på våra internetabonnemang ge skivindustrin med mer pengar än hela deras skivförsäljning genererar. De får också 1 miljard från STIM för användning i kommersiella verk som TV, radio, webbradio, Spotify (webbstreaming on demand), ”downloads”, webbtv, video och reklam förutom licenser för att spela upp musik för allmänheten på hemelektronikbutikerna, pubarna, radio för allmänheten och pausmusik i telefonsystem. Copyswede samlar sen in 300 miljoner utöver det. Vidaresändning (kabeltv, iptv) kräver ju ytterligare betalningar till Copyswede trotts att kanalerna redan (de svenska iaf) licensierat materialet via STIM. Och sen privatkopieringsersättning för att få spela in programmet då :) Dvs de får redan in 1.3 Miljarder via ersättningssystemen som de själva äger, mer än nuvarande skivförsäljning ger dom och de skulle dubbla sina inkomster med en ”piratkopieringsavgift” som frigör icke kommersiell kopieringen och fildelning.

 16. Arash says:

  Haha, fan vad grovt! Underbar bild.

 17. linder says:

  ”#20
  fröken fräken skriver:

  judaas:
  sluta sär skriv för bövelen!
  05 mars 2009 @ 16:20”

  Detta är ju lätt den roligaste kommentaren ! :D

 18. michael says:

  linder skriver:
  fröken fräken skriver:
  judaas:
  sluta sär skriv för bövelen!
  05 mars 2009 @ 16:20″
  Detta är ju lätt den roligaste kommentaren ! :D

  haha! :D så ägig!

 19. hanna says:

  hhahahah omg yyyyessss! awesome! och fasiken, jag gillar aXXo! kvalitén är inte alltid super men man vet att man får ned den snabbt i alla fall och det är viktigare än superduperkvalité för mig faktiskt. jag tankar ju för att jag vill ha film snabbt oftast. visst vill jag inte ha värsta telesyncskiten dock, men annars är jag inte kräsen! och då är aXXo guuuuld!

 20. hanna says:

  om det nu skulle vara så att jag eventuellt möjligtvis rent hypotetiskt skulle tanka. hehhee

 21. Ante says:

  Axxo är en 18-årig (kanske 19 nu) kille i USA och inte en grupp. Läst flera intervjuer med honom på nätet.

 22. FroU says:

  Plötsligt känns butikens DVD hylla ganska puckad!..

 23. Lucarioräven says:

  Jag tycker att de borde valt Hoshi no Kaabii istället.

 24. Fredrik says:

  Åtta år senare så kommer jag inhaltande här av en viss anledning och ser att det roligaste i bilden har alla missat. Teenage är felstavat;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *