10 thoughts on “Ibland är det kanske bättre att bara lägga locket på?

 1. Nnad ♥ says:

  Hahaha, dog lite där!

 2. Ubbelubb says:

  I andra medier framgår det att kvinnan är 70+ vilket gör det lite tragiskt då jag misstänker begynnande demens.

 3. knarkfot says:

  lingongrov brottslighet

 4. Hej says:

  @Ubbelubb Jo, min farfar polisanmälde sin dammsugare som stulen under liknande omständigheter som kvinnan. Inte långt efter hittade han inte hem från affären längre.

 5. Andersson says:

  Min farmor anmälde sin ljusstake som stulen. Sedan hittade hon den.

 6. Magnus H says:

  Fast är inte det riktigt tragiska här att t o m Aftonbladet hade denna storyn – händer det så lite i denna värld alltså, att detta bedöms värt att rapportera om på riksnivå?

  Och stackars polisen som ska behöva ödsla tid på att prata med medier om en sån banal sak (som kanske inte ens var en riktig stöld).

 7. Psychoria says:

  Alltså, som uppväxt med Kristianstadsbladet så är jag INTE förvånad. När hemmalaget fått stryk av Häcken med 6 måls marginal satte de även den odödliga rubriken ”Sedan blev det sex i Häcken”.

  Varför ägna sig åt journalistik när man kan göra buskis?

 8. AnnaH says:

  Heh!
  Alltså, hade jag varit polis hade jag låtsats göra en ”anmälan” på något så uppenbart nonsens. Som sagt är anmälaren inte riktigt frisk. Rätt vanligt att demens börjar med lite sån här paranoia. Alla andra är ute efter ens saker, fast de är totalt värdelösa egentligen. Varför ska våra skattepengar gå till detta?

 9. Friday says:

  Artikel upplagd kl 14.42 . Uppdaterad kl 14.47 då mycket ny viktig info tillkommit.

 10. KK says:

  Det sorgliga är att det hade hänt mycket viktigare saker än såhär på givet datum. Till exempel hade 35 flyktingar dött av törst, antalets dödsoffer i orkanen över Europa steg, en misstänkt terrorist stenades ihjäl och två föräldrar greps efter att ha hållit sin bebis i en bagagelucka sedan hon föddes. Men vi bryr oss inte om saker som inte händer tillräckligt nära oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *