57 thoughts on “Ingen solkatt

 1. Aslak B says:

  @ Kitty
  Det du beskriver låter mer som en katt som vantrivs hos sin ägare än en ”social” katt. Självklart kommer den katt som trivs att hålla sig i sitt hem med sin familj, men den som blir utkastad/utfryst av oansvarig ägare försöker skaffa sig ett nytt boende. Skämmes på ägaren, och helt rätt gjort av den som skrev på lappen! :)

 2. Oxido says:

  #36 Alexandra Bjuvenstrand: Hundägare går (eller SKA iaf) ut med sin hund flera gånger per dag, speciellt vissa hundraser behöver massor av motion.

 3. Alexandra Bjuvenstrand says:

  Oxido: Ja? Har jag påstått någonting annat? Fast det är förmodligen inte många hundägare som skulle släppa ut sin älskling vind för våg i särskilt tätbebyggt område, på samma sätt så borde hussar och mattar ta med sig i sin kisse ut i koppel ifall denne vill gå ut.

 4. Sebastian says:

  Vi har kattlucka så våra katter får komma och gå som de vill. Väldigt keliga är katterna så de håller sig inomhus väldigt mycket men det skulle ändå kännas fel att hålla katterna inomhus.

  Fast sen bor vi ju i utkanten av stadskärkan i Alingsås så det finns skog och sånt precis bakom huset. Men visst kan de bli överkörda om de inte ser sig för. Som tur är så har det inte hänt men vi har ju ingen stor väg nära heller såee ja.

 5. nea says:

  Vad fan är det med fok här inne??? Inte låta sin katt vara ute??! Det är väl självklart att katter ska få vara utomhus. Förstår inte hur man kan ha ”innekatter” i en liten lägenhet! DET är djurplågeri! Jag tycker inte att man ska ha katt över huvud taget om man bor i stan.

 6. Jina says:

  nea – Det är väl lika mycket djurplågeri att ha hund som du inte öppnar dörren och släpper ut, så den kan springa runt och vara ”naturlig” hela dagen? Katter är domesticerade. Newsflash. Liksom hunden. Bägge kan gå ut i koppel, samt ha tillgång till rastgård. Eller innätad altan/balkong. Går så bra så. Think outside the box (but don’t let the cat roam free).

 7. Natanael L says:

  @Floatpooper: ”♪♫♪ Who let the cat in, who who who who let the cat in ♪♫♪”
  Utmaning? ♬♭♩ ni tac wht tel ohw ohw ohw ohw ,ni tac eht tel ohW ♬♭♩

  @Wilgot: ”Dessutom har jag 238 hästar boende i mitt garage.”
  Jag har ⚙ 239 hästar i min ⌨ datorfläkt! Det behövs, eftersom den är ♨ varm! Den är rent av ☠ livsfarlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *