0 thoughts on “Inte konstigt att stadsbyggnadskontoret har slutat med sommarjobbare

 1. Andreas says:

  Ricard: Den första kommentaren från varje person måste godkännas manuellt av oss innan den publiceras. Men alla som har en godkänd kommentar sedan tidigare får sina kommentarer publicerade direkt med automatik – såvida man inte förbrukar den friheten genom att bete sig illa.

  Det är just modereringen av de första kommentarerna som gör att svar till specifika kommentarsnummer kan bli fel om en kommentar i modereringskön publiceras och hamnar mitt bland de andra kommentarerna. Det är ett litet irritationsmoment, men ett betydligt mindre irritationsmoment än vad 100%-ig moderering innebar tidigare. Nu flyter diskussionerna på mycket bättre.

 2. djurist says:

  Kvarteret Negern i Karlstad ligger mellan Norra Kyrkogatan och Östra Torggatan.

  http://www2.vf.se/vf/docs/visa.asp?nyhetsID=84ae70cf801cce38bda8873c551d2b42

 3. Kusk says:

  Wiki:
  Hundturken troddes vara ett människoätande monster med hundhuvud och ansågs hålla till någonstans i Främre Asien. Föreställningen är känd sedan tidigt 1700-tal. Förmodligen var det Sveriges komplicerade förhållande till Turkiet som gav ryktena så stor spridning. Rasism och främlingsfientliget eldade på föreställningarna dithän att Karl XII:s skuld till Turkiet skulle betalas med kött från människobarn. Barnen dödades av frimurare som sedan levererade det nersaltade köttet i tunnor.

 4. Mi says:

  vadå mao??å va betyde pk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *