9 thoughts on “It’s not a bug. It’s a feature!

 1. Evelina says:

  Haha, läste samma blad bara för 2-3 dagar sen! För mina föräldrars frysbox. Elektrolux lugnar på ett roande sätt.

 2. KajBu says:

  Menar dom att det är OK med en massa klickande, väsande, susande och vinande ljud från en ny vitvara? Då hade inte jag köpt det märket. Jag vill såklart att en ny köks-mojäng skall vara TYST.

 3. Sheff says:

  @KajBu, japp det är tydligen så det ska vara nuförtiden, dagens kylskåp lever om som jag vet inte vad. Äldre skåp brummar lite högre under en period och är sen tyst en period, men det är iaf inte sju olika läten som konstant håller på och låter som i moderna skåp. Det är primärt att skåpen ska vara så otroligt strömsnåla som orsakar alla ljuden (det är iaf den förklaring jag fått).

 4. Per says:

  Samma instruktion var med till mina Electroluxskåp. Det är de nya frostfria apparaterna som låter mycket mer än traditionella modellerna. Mest är det väl fläktar som för ljud emellanåt men det finns också en del andra mer mystiska ljud som ”BLUBB” och ”CRACK”.

 5. Micke says:

  Grymt bra instruktion… omöjlig att missförstå oavsett vilket språk man talar. :P

 6. Ubbelubb says:

  Brrr! betyder nog att det är för kallt.

 7. Ubbelubb says:

  Snap, Crackle & Pop!

 8. Bella says:

  hihi ett sånt här fick vi med till vårat nyinköpta Elektrolux kylskåp. Dock upplever vi inte att det är nå störande ljud. Den låter lite ibland bara o tar man en titt på de där bladet så kan man ju känna sig lugn sen ;)
  Våran låter lite som en höna ibland o min katt försöker ta sig bakom kylskåpet för att hitta den där förbaskade hönan.. :D

 9. Sanning says:

  Tänk efter lite så förstår ni nog. Vad gör man för att tyst ett skrikande barn? Ge dom lite mat.
  Vad gör du när du undermedvetet blir galen på ett ljud? Öppnar kylskåpet.

  Du tror inte livsmedelsindustrin har kopplingar inom denna värld….? Självklart. Människor i toppen är i alla områden och gnetar.

  Kalla mig konspiratorisk, men i framtiden när människor förstår detta så kallar ni det sanning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *