0 thoughts on “”Kul för er, men måste ni basunera ut det?!”

 1. Andreas says:

  Jag såg några av skissarna till den här reklamen. I en av dem medverkade en av damerna med citatet ”Jag älskar att ta dom i munnen!”. I en annan stod det ”Mycket godare än Märtas bak!”. Och det var ändå skarpa förslag, jag vågar inte ens tänka på alla refuserade förslag som de lyckliga tanterna har bjudit på…

 2. Peter H says:

  #50 Hehe fotoförbjud :-)

 3. Frippe says:

  Jag förstår fortfarande inte varför det heter sextant.

 4. idapida says:

  Undar om de serverar de kakorna på jesusmötet i philadelphiakyrkan? :P

 5. Rille says:

  Faktiskt så vill min hjärna få det till att de gillar alla sex sorter, konstigt nog. Det blir nån slags konflikt, hade det varit 6 st 18 åriga tjejer på bilden hade det nog varit annorlunda.

 6. pissenisse says:

  Sextant? Trodde jag var ett ålderstiget navigeringsinstument, typ innan GPS fanns.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Sextant

  Annars så finns det vä em del sexiga tanter ;-)

 7. Martin says:

  Drina, Damon m.fl
  Jag skickade ovanstående bild till Tjuvtittat.se den 16/11 INNAN den publicerades i tidningen. Eftersom ingen brydde sig så skickade jag den till expressen den 18/11, som ville köpa den. Den 23/11 vaknade tjuvtittat. Vill man vara först får man kolla sin mailbox lite oftare.

  Det är inte första gången tjuvtittat dissar mina bilder, så i fortsättningen säljer jag dem bara till skvallerpressen :P

 8. Damon says:

  Martin: När jag kollar på din mejladress så ser jag att bilden har kommit in: Tue, Nov 18, 2008 at 9:56 AM
  Att jag såg den 23:e beror på att vi är tre som kollar av mejlboxen. Den dagen hittade jag inget bra utan började bläddra bakåt i tiden och upptäckte din bild. Annars hade Sladjana skickat in bilden redan den 12:e november, dock med dåligt kvalitet.

  Vi dissar ingen bild medvetet, utan plockar ut det vi tycker är bäst. Tyvärr har vi inte pengarna att köpa bilder, utan lever på er läsares engagemang!

 9. jensjenkins says:

  fick mig att garva högt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *