51 thoughts on “Låt oss hoppas att maten inte är lika bitter som ironin

 1. fd öviksbo says:

  Men herregud och stort suck, Öviksbo! Du är alltså involverad i verksamheten? Jaa du, hur ni väljer att lösa detta skiter jag faktiskt i i detalj. Det är ert problem. Men väljer ni en även fortsatt diskriminerande lösning gör ni ju bort er. Ni förlorar inte bara i anseende, utan förlorar också potentiella kunder! Hur stor är dina kunskaper om hur man kan utforma en ringklocka? Noll skulle jag tro. Har jag fel? Menar du på fullaste allvar att 12-15-åringar i Övik skulle ha som största nöje att ringa på en ringklocka till er restaurang? Öh, ursäkta om jag säger det, men det låter lite långsökt.

  Du kan ju inte vara så påläst på det här området. För det första: Ta o snyt dig o läs på lite innan du uttalar dig! Förslag på litteratur: Plan- och bygglagen, lagen om tekniska egenskapskrav på byggnadsverk mm, Boverkets föreskrifter BFS 2003:19 HIN 1, Diskrimineringslagen, etc, etc, etc.

  För det andra: Uppenbarligen har ju någon klagat eftersom ni har en anmälan om diskriminering/enkelt avhjälpta hinder på er:
  http://www.independentliving.org/anmalningstjansten/diskriminering_restaurang_china_tower_torggatan_ornskoldsvik_2007-08-18.html

  Och dessutom: Det skulle inte spela ngn som helst roll ifall ngn klagat eller inte! Ni/er fastighetsägare är skyldiga att göra detta ändå, serrö! Det är precis som könsdiskriminering eller etnisk diskriminering: Ni får inte diskriminera människor oavsett om dessa klagat eller ej. OCh etnisk diskriminering, det borde ni väl veta vad det är med tanke på vilken rörelse ni driver?

  Jag jobbar inte med frågorna, men känner ju till detta en aningens, aningens bättre än vad du gör.

  Tror inte att intelligensnivån i Övik är lägre än riksgenomsnittet, men ibland börjar man ju undra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *