0 thoughts on “”Per-Åke, fixar du en passande bild till min artikel om nassarna?”

 1. Jet says:

  Nu måste jag faktiskt få den stora äran att klaga.. Främst på Damon, men också på den som skickade in.. För så vitt jag vet så var det inte FREDAGEN DEN 2:E MAJ IGÅR?!?? *Host host* Kolla datumet på skärmdumpen (uppe i mitten/vänster)…..

 2. Anna says:

  Det är iaf inget tankefel, eftersom det inte var samma person som skrev båda artiklarna, och valde därför inte bilden tillsammans och hur artiklarna skulle placeras. En ordentlig slump bara, och inte särskilt roligt. Och vem fan säger ”nassar” nu för tiden??? En uttryck som hämtat från 80-talet.

 3. Pysan says:

  Förlåt jag gillar inte att vara en party pooper men den här var inte kul ! Bilden hör ju inte till den artikeln. Usch o fy. Återigen förlåt

 4. Damon says:

  Keno #46: Det verkar som att många andra söta inte håller med dig om rubriken…
  Peter #48: Min tanke exakt ;)
  Jet #51: Ja, det var illa att jag gick på vad mejlaren skrev utan att kolla, bättring till nästa gång lovas…[Redaktionen hälsar till Damon: FAIL!]

 5. Bondsonen says:

  Det var två grisar som var ute och spatserade i den fina vårsolen som grisar gärna gör. Den ena grisen kände sig lite pratsam och utbrast:
  – ”Nöff.”
  Varpå den andra förvånat svarade:
  – ”Det där tänkte ju jag säga…”

 6. Johnny says:

  Denna tjuvtittningen var verkligen dalig! SD ar inga nazister, och det har visar ju bara hur daliga folks allmanbildning egentligen ar. Grattis till alla 300+ som rostade att det har var roligt.

 7. Magnus says:

  55: Har du aldrig hört polis polis potatis gris?

 8. Peter H says:

  Jag tror att #55 Johnny är smygrasse.

 9. Andreas says:

  Peter #48: Jag såg bilden som mobiliserande poliser, så jag skulle kunna sätta emot. Anna lika väl vara med i nationella förstärkningsstyrkan. :)

  ”Nationella förstärkningsstyrkan” klingar för övrigt lite konstigt i sammanhanget, tycker jag. Men jag är nyvaken och trött och då blir det lätt att övertolka detaljer…

 10. SD says:

  Hur kom du som gör denna sida på att skriva om SD?

  Hur fan kommer de in i bilden??? Vad har de med grisar att göra?

  Bilden ser, i mitt tycke, mer ut att ha med sossarna att göra. Sätt en slöja på en av grisarna, så är det ju muslim.mona upp i dagen!

 11. Oxido says:

  #56 Johnny: Nej det vet ju aalla att de bara är nationalsocialister. Det är en helt ennan grej…

 12. Lagerjobbarn says:

  #56 Johnny: Läs SD:s partiprogram. Deras föreslagna politik mot facket och arbetarrörelsen är i princip identisk med vad Mussolinis fascister snackade om innan de tog makten i Italien.

  Läs på lite snälla

 13. Anonymous says:

  Vadå tankefel? Tankerätt!

 14. Johnny says:

  Da blev man forklarad smygrasse sa fort man sager att SD inte ar nazister eller nationalsocialister. Annu ett poang at de kunskapsfattiga. Las pa och kom tillbaka nar ni faktiskt satt er in i amnet…

 15. Das Boot says:

  # 62 Johnny: Nej, det är ju faktiskt så att SD bara är smygrassar. Original-SD (på 30/40-talet) var däremot äkta nazister.

 16. Andi says:

  HAHAHA vilka söta ”poliser” :)
  Jag måste säga att jag står bakom (#56 #62) Johnny om detta. Det tyder på grav ovetskap att kalla honom för smygrasse eller att SD skulle ha något med nationalsocialism att göra. *suck* fy på er!

 17. Anti-nassen says:

  ”Sverigedemokrater i de sydligare delarna av vårt land samlades under nationaldagen vid Skånes djurpark för en trevlig dag med likasinnade”…
  Taget från SD:s hemsida.

 18. Ninis says:

  Johnny: Är det inte ganska okunnigt att skilja mellan nationalsocialist och nazist också? Nationalsocialist är nazist fullt utläst.

 19. anna says:

  Till #48 och #59:

  nej, anna är pacifistisk miljöpartist och judinna, så ni har fel båda två :P

  tjuvtittningen var fortfarande tråkig!

 20. Bulgur says:

  Fy så taskigt mot grisarna. Jag tror inte att de vill bli sammankopplade med rassar…

 21. Matilda says:

  Poliser kallas pigs på engelska. Jag antar att det ska vara pigs och nassar inte potatisgris och nassar.

 22. Albin says:

  Ja, jag kände att det bara var en tidsfråga innan folk skulle börja diskutera politik.
  På YouTube blir det ju alltid så om någon lägger upp ett litet filmklipp med typ Linda Bengtzing och Eva Braun. Kommentarerna handlar inte om filmklippet utan bara om små tolvåringar som drömmer om epatraktorer och skriver att ”SD är bra” ”negrer är farliga”.

 23. Marko says:

  @ Johhny

  Jag förstår dig, fullt ut. Så fort man öppnar käften om SD och ”försvarar” dem så blir man stämplad som rasist/fascist/jag vet inte vad. Säger ju något om PKismen i Sverige idag.

  Och dagens roligaste kommentar går till #65, Das Boot. ”Original-SD (på 30/40-talet) var däremot äkta nazister.” Problemet däri ligger ju att SD bildades 1988. Varför startade de inte ett parti på 30/40-talet istället då?

 24. Jo. says:

  Vad är egentligen en potatisgris?

 25. Julia says:

  Jag tror att den där sidan definitivt var utformad med glimten i ögat. Det är inte samma artikel, nej, men bilden kanske ligger under för att det ser lite roligt ut för de som tänker så?

  Ah, whatever.

 26. Elina says:

  Marko&Johnny; Håller med er helt och hållet. Förstår mig inte på folk längre.

  För övrigt; SD är ”tyvärr” inte nazister någonstans. Hade ni anklagat ND, då hade jag varit med, men nu var det SD vi pratade om, och då blev diskussionen helt plöstligt ganska löjlig.

 27. Albin Olsson says:

  SD är ju inga nazister, men de är ju helt klart främlingsfientliga. Det kan man ju inte förneka.
  Fan, nu börjar jag också dra igång en off-topic debatt om politik. Skrev ju förut att jag hatar sånna.
  Jaja.

  Den där bilden var ju från GP, och just i dagarna skrev GP en jäkla massa sidor om Sverigemokraternas politik.

 28. Mattias says:

  Synd bara att bilden egentligen hör ihop med en annan artikel…
  Jag såg en liknande sak där det stod: ”Nattens händelser i korthet – Stöldförsök och försvunnen kvinna”, i artikeln under så fanns det en bild från Scans huvudentré… Jag tog ett screenshot och tänkte ladda upp den, men eftersom jag inte gillar när man ”skapar” sina egna tjuvtittningar så gjorde jag aldrig det…

 29. Das Boot says:

  # 73 Marko: Nu syftade ju jag som sagt på original-SD. Det jag snackar om är alltså nazistiska Sicherheitsdienst, som bildades 1932 och leddes av Heydrich under större delen av kriget. Frågor på det?

 30. Johnny says:

  #79 Das Boot:

  Sicheheitsdienst har ju ingenting att gora med Sverigedemokraterna, sa hur lyckades du blanda ihop dem tva? ”SD” var ju en underrattelsetjanst under WW2, och Sverigedemokraterna ar ju ett nutida politiskt parti.

 31. Das Boot says:

  # 80 Johnny: Jag har inte minsta problem med att hålla isär de båda. Som jag skrev redan i första inlägget: Nuvarande SD är bara smyg-rassar. Original-SD var äkta nazister. Det som kan krångla till det hela är att nuvarande SD har haft en hel del medlemmar och förtroendevalda som har kopplingar till naziströrelser. Men ännu så länge ser jag skillnaden.

 32. Friida says:

  Ehh… Undrar om jag e den ENDA som fattar…

  Vem fan sätter Bilden innan rubriken på en artikel??

  Visst det finns ett streck under texten och jag är säker på att bilden inte hör till artikeln, MEN man sätter väl inte bilden över rubriken i en artikel så frågan är…:
  HAR DE INTE SATT IN BILDEN FEL?? O_o NI FÖRVIRRAR MIG SÅ ATT JAG BRYTER IHOP!!!! AARGH!!

  Eller så *pust* Har det ni säger en poäng *puh*… Det kanske bara var en bildtext och ingen artikel under grisarna? O_o

 33. Henke says:

  Extremt löjlig bild, skulle ni visa en likadan bild ifall det stod Vänsterpartiet eller Socialdemokraterna?

 34. Johnny says:

  #81 Das Boot:

  Nar du sager att ”Nuvarande SD” ar smygrassar och ”Original-SD” var akta nazister, sa forsoker du ju skapa en lank mellan dem tva… Problemet ar att de har absolut inget att gora med varandra. Bara for att Sicheheitsdienst forkortas SD, sa har de anda ingen anknytning till varandra. Du kunde lika garna ha sagt nuvarande SD och SS, och aven de har ingenting med Sverigedemokraterna att gora… overhuvudtaget.

 35. Das Boot says:

  # 84 Johnny: Lustigt att du blir så angelägen om att dementera ”länken” mellan SD och SD. Om du läser mina inlägg en gång till ser du att jag varje gång pekat på en skillnad mellan Sverigedemokraterna och Sicherheitsdiens. Det är du som gör kopplingen. Däremot är det ett välbelagt faktum att nuvarande SD har sitt ursprung i BSS och haft ett antal aktiva inom sina led som haft egna förbindelser med nazistiska organisationer. Dock inte med original-SD, såvitt jag vet.

 36. Johnny says:

  #85 Das Boot: Det ar ju du som drar upp helt irrelevanta saker i sammanhanget. Du far ju garna sluta kalla Sicherheitsdiens for ”Original-SD”, du forsoker ju medvetet anknyta Sverigedemokraterna med Sicherheitsdiens. Fraga vilken svenskalarare som helst, och de skulle bekrafta vad jag sager.

 37. Das Boot says:

  Johnny: Det här verkar vara hemskt känsligt för dig av någon anledning. Därför ska det här bli mitt sista inlägg i den här frågan (om jag inte blir direkt angripen, för då återkommer jag).

  Jag vet inte varför du skulle bli gladare av att jag övergick till att kalla Sicherheitsdienst för SD (som de faktiskt hette, fråga vilken historielärare som helst) i en diskussion där dagens SD (Sverigedemokraterna) är inblandat. Vore inte risken för sammanblandning ganska stor då?

  Hittills har du inte någonstans haft något argument mot det jag faktiskt skrivit. I stället argumenterar du om något helt annat. Den typen av debatt kan funka om den inte genomskådas. Men jag går inte på det.

 38. Johnny says:

  Das Boot:

  Saken ar ju den att jag har inte ens argumenterat mot ditt pastaende om Sverigedemokraterna, utan snarare mot ditt irrelevanta inblandade av Sicherheitsdienst. Det vore ungefar som att ha en politiksdebatt i TV, och helt plotsligt borja prata om hur roligt du och polarna hade det pa krogen i helgen. Kan du gora det? Jovisst. Borde du gora det? Knappast. I stallet verkar du medvetet koppla Sverigedemokraterna till Nazisterna, vilken aven Marko (och jag) sag pa en gang.

  Nu till ditt pastaende om Sverigedemokraterna. Du sa att de ar smyg-rasister. Mitt svar ar: Blir man automatiskt rasist om man tycker att dagens invandrarpolitik ar helt at skogen? Det ar kommentarer som dina som gor att dagens politiker inte ens vagar ta upp invandrarfragan. Och det i sin tur, resulterar i att Sverigedemokraterna, som det enda partiet i Sverige som ens tar upp till diskussion, vinner roster. Ar det en bra sak? Det har vi nog alla varan egen asikt om. Jag tycker i alla fall att folk inte bor kalla andra for smyg-rasister, enbart for att man inte gillar dagens flyktingpolitik.

 39. mejlaren says:

  Damon #54: ”Jet #51: Ja, det var illa att jag gick på vad mejlaren skrev utan att kolla, bättring till nästa gång lovas…”

  Får en känsla av att du inte gick på vad mailaren skrev. ;-)

  Citerar här vad det stod i mailet:

  Hej, bifogar en screenshot från gp.se förstasida i fredags.”

 40. Damon says:

  Mejlaren: Ber hemskt mycket om ursäkt, det var mitt fel ser jag nu när jag dubbelkollar! Det här var en torsdag, och jag fick fredag att bli igår, på nåt konstigt vänster! Shame on me…

 41. Bambikill says:

  Det där måste vara medvetet. Och jävligt kul.

 42. m says:

  jag håller med #13.. däremot undrar jag vad nationella förstärkningsstyrkan är…

 43. Keke says:

  @ #52 Anna.

  ”Nassar” används väldigt ofta och av många fortfarande.

  Förstod dock att det skulle bli debatt runt denna.
  Massa SDare som ville visa sig smarta och försöka försvara sig själva.

  Synd för dem att de snarare visar sig dumma genom att ta strid på humorsida. Det är lite som vissa kristnas spel över ”Da vinci-koden” och deras stora behov av att påpeka att fiction-boken inte är fakta-bok.

  Något alla intelligenta människor redan visste.

 44. Keke says:

  #88 Johnny (komik att du skrev på 88)

  Att ens försöka dölja SD’s koppling till den svenska naziströrelsen är inte annat än korkat.

  Sverigedemokraterna stog under 90-talet för en stor del av den svenska nazistiska rörelsen. De stog för ”Bevara sverige svenskt” kampanjerna under 90-talet. Något de fortsatt på från tiden då de fortfarande hette Bevara Sverige svenskt.

  Enda skillnaden idag är att SD och dess medlemmar i ett näst intill fanatiskt maner försöker dölja sina sanna åsikter.

  Gång på gång kommer nazister inom SD fram i media och endast då (även fast dessa individers åsikter och handlingar vart kända av partiet) blir de utsparkade. Som ett patetiskt försök till att dölja partiets grunder.

  Jag kan nämna nazister som på rak arm suttit och sitter för SD på kommunpolitisk nivå.

  SD’s ordförande i Gävle är straffad för bland annat misshandel tillsammans med medlemmar ur NSF(Nationalsocialistisk Front). Personer som han fortfarande umgås med. En annan högt uppsatt individ i SD Gävle blev nyligen utsparkad efter att media fått tag i att han donerat pengar till öppet nazistiska organisationer och hjälporganisationer. Information som SD sedan länge hade, men såläne media och svenska folket inte vet något så finns inget intresse att förhindra eller utesluta dessa individer.

  SD är ett rasistiskt och nazistiskt parti som har som främsta mål idag att föra svenska folket bakom ljuset och lura dem till att tro annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *