123 thoughts on “Nu kommer han att ha mardrömmar om the one-eyed-monster…

 1. freakstore says:

  redaktionen gör ett superbra jobb :-)

 2. Jo. says:

  Kära ni. Ni gör ett fantastiskt jobb. Naturligtvis.

 3. Jejje says:

  Jag känner att detta tjafset är så fruktansvärt onödigt. Jag hade inte sett bilden innan, säkert fler än jag. Jag tycker den va kul. En del bilder som kommer upp har man sett liknande, men det är väl bara o vänta tills nästa bild kommer.
  Jag förstår ifall många tycker det är tråkigt att sin tjuvtitt/tjuvlyssning inte kommer med, jag har oxo vart ute för det, men man får väl försöka bortse från det.
  Håller med #42 Bege, bra idé!

  Redaktionen, ni gör ett KANONJOBB absolut!

 4. Nisse says:

  Av barn får man höra sanningen…

 5. Zelest says:

  Ett förslag för att komma förbi ”jag tycker min var rolig, fastän ni inte gjorde det” och ”se vad andra tycker” är att göra som de gör i cheeseburger-nätverket. De har en ”vote”-sida dit alla bilder kommer (efter en generell ratning där de absolut sämsta eller redan använda bilder försvinner) och så får användarna rösta på vilka som ska få vara med eller inte genom att ge tumme-upp, tumme-ner på de olika bilderna.
  Tror detta dock kräver att besöksfrekvensen på siten är rätt hög med många unika användare, för att undvika att någon röstar på sin egen bild massa gånger från sina egna datorer/jobbet.
  Med detta sagt så brukar inte jag besöka själva omröstningssidorna, då jag föredrar att bli överaskad.

  I övrigt, keep up the good work. =)

 6. Zelest says:

  P.S.
  Cheeseburger är för övrigt Failblog, Can I has cheezburger, Happy Chair is Happy, Engrish Funny, Probably Bad News, Picture is Unrelated, etc, etc, etc. För dem som inte vet =)

 7. Limpan says:

  Först vill jag bara säga tack för att ni håller igång TT och TL! Och bilden är ju faktiskt helt sanslöst kul, jag sitter fortfarande och skrattar åt den där killens min hahaha.
  Men nu över till denna löjliga diskussion. Damon, skit i vad ”Emelie”, ”vulkanaska” och gänget tycker. De har tydligen inget sinne för humor, deras bidrag var riktigt dåliga tycker jag. Alla sura gnälltanter och -gubbar kan dra något gammalt över sig och låta oss andra njuta i lugn och ro av riktig humor. Nu avslutar vi de här tråkigheterna.

 8. Linda says:

  Jag skrattade åt Chewies bild och nr 77-länk, kopparna stjäls! :D Och åt tjuvtittat, samla massor bra bilder från hela världen! :D Keep up the good work!

 9. Göran says:

  ”Däremot skulle jag vilja veta om ni som inte gillade det, inte hellre laddar ner musik eller film? För det är samma ”stöld”.”

  Ja, eftersom all musik jag laddar ned för eget bruk publiceras på en välbesökt hemsida och på så sätt sprids till tusentals läsare över en natt. Eller, vänta..

 10. Linda says:

  Dessutom skulle det vara kul med besöksstatistik :)

 11. MaddeInSweden says:

  Såja. Nu lugnar vi ner oss ett par hekto. Redaktionen kanske gjorde ett tramp i klaveret, men vilka av oss har inte gjort de…?
  Tjuvtittat ligger fortfarande kvar som min startsida!

 12. Robin (inte Hood) says:

  Göran: Så du säger alltså att de som delar ut musiken gör fel, men du laddar ner ändå? För samma sak är det ju om du klagar på Tjuvtittat och ändå tittar på bilderna. Gillar du inte att andra bryter mot lagen, stöd dem inte då. Men var inte så jävla skenhelig att du gnäller men ändå bryter mot lagen.

 13. Pucko says:

  Damon: Kunde man tänka sig en kategori ”bubblare” eller nåt sånt. Där kunde tittningar av lägre kvalitet placeras. Alla nöjda och glada (kan man ju drömma om…). Bara ett puckoförslag från
  /Pucko, smart som fan

 14. Malin says:

  Jag tvivlar pa att nagon utav dem som gnaller skulle ta med allt som skickas in aven om det var dem som hade ansvaret for sidan och vad som publiceras. Det ar inte bara att se till att alla ar precis helt fria att skicka in nastan precis vad de vill som ar det viktiga enligt mig (vill ni visa alla era egna sma fynd av varierande kvalitet kan ni skapa ett album pa facebook och ladda upp for er sjalva och era likasinnade vanner) utan att sidan haller jamn och fin kvalitet och da far man solla lite! Tycker redaktionen gor ett jattebra jobb och som moderator sjalv pa en annan site vet jag att man kan aldrig gora alla nojda men for det jobb man lagger ner och det ansvar man tar sa ska man fa tillbaka att man har nagorlunda ratt till sitt eget omdome!

 15. Air says:

  Svar till #60 MrArboc
  Om inte jag minns helt fel, så är inte copyright lagen densamma i USA på så sätt att om du i Sverige lägger upp en bild så är det fortfarande du som har äganderätten (även om du inte skriver med ditt namn). Lägger du istället upp den i USA (utan att skriva med att det är du) så kan vem som helst gå in copyrighta den (ta din äganderätt).

  Med tanke på detta tycker jag att det är helt okej att inte lägga med en länk i detta fallet, men man kanske skulle ha med det när det inte är en anonym källa på en bilddelningssajt.

  Och tack för att ni finns och gör ett sånt bra jobb som ni gör!

 16. Moa says:

  Damon,

  Jag förstår resonemanget du gör gällande att nedladdning av musik och film skulle vara stöld precis som er bildstöld, men jag håller faktiskt inte med om att det är samma sak. Musik och film laddar man oftast ner för privat bruk. Du har använt någon annans bild på er sida där ni säljer annonsplats, vilket ni också tjänar pengar på. Alltså är det inte riktigt samma sak. I övrigt tycker jag det är ett rätt oprofessionellt resonemang överhuvudtaget. Ska man jobba med media så får man ju förhålla sig till de regler som finns. Sen själva inställningen till att fotografen får ”höra av sig om den vill ha betalt” är ju, at best, intressant, eh, men det har ju blivit påpekat tidigare.

  Tycker ni borde undvika att publicera andras bilder om ni inte har rättigheter till det. För er egen säkerhet delvis, men främst för att det är schysstast mot fotografen, särskilt som ni, som sagt, tjänar pengar på sidan och således också genom fotografens bild.

 17. Jennifer says:

  Klart att bilden inte passar här… killen tjuvtittar ju inte… han VRÅLSTRIRRAR!

  Eller har jag fattat fel nu?! ;P

 18. Chicka says:

  FEST HOS MIG!
  Spänn av era torrbollar, det handlar om en bild, inte ett kärnvapenkrig. Get over yourselfs, jag hejar på Damon!

  pöss

 19. MR DEHNAVI says:

  HEY MR DAMON, I REMEMBER YOU!! jag har sett dig på shell i solna mofaka! Iallahsfall, jag har surfat runt å garvat åt sötsakerna ni delar med er av på hemsidan/orna, me like..
  Va yadet nare, sajte toe.. kunelaghe baghie.. Thumbs up the poopshoot!

  btw; till alla som inte förstår eller är födda utan humor, i’d be careful of what i say.. Damon äter barn till frukt-ost.

 20. Sandra says:

  Först, redaktionen gör ett grymt jobb!

  Men personligen tycker jag att tjuvtittat just ska innehålla TJUVTITTADE bilder från Sveriges alla hörn :) Det är ju det som är sidans nisch, random bildsidor finns det en miljon av :P

  Men sen blir jag lite ledsen på de som har ”passar det inte, så dra”-attityden. Konstruktiv kritik är det bästa man kan få! Annars utvecklas man inte :) Så mer sånt, och mindre gnäll! :)

 21. nippe says:

  haha tjuvtittat och tjuvlyssnat ær ju tamejfan det roligaste jag vet. go damon & co!

 22. Memyself&I says:

  Bilden var grymt rolig, men de 122 kommentarerna var minst lika underhållande! Borde inte det vara snudd på något rekord? Om inte annat skulle jag vilja veta vilken bild som väckte lika stora känslor. Dags för en topp-tio-mest-kommenterade kanske?

 23. Tess says:

  Jag postade den här till Facebook-gruppen ”FB~Troublemakers” och blev anmäld till FB-snutarna för att ha lagt upp barnpornografiska bilder. Overkill. Det är ju en skitrolig bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *